Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow right Arrow left Arrow upward Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Language Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Delivery Smartphone

Ghid de utilizare Nokia 3

Skip to main content
Toate dispozitivele

Nokia 3

Linkuri utile

PDFActualizări de software

Țări și Limbi

Având în vedere că oferim ghiduri de utilizare în numeroase limbi din diverse regiuni, este posibil să te redirecționăm spre o pagină web dedicată telefoanelor Nokia din afara locației selectate de tine.

Alege limba
Introducere
Taste și componenteIntroducerea sau scoaterea cardului SIM și a cardului de memorieÎncărcarea telefonuluiPornirea și configurarea telefonuluiSetări Dual SIMBlocarea și deblocarea telefonuluiUtilizarea ecranului tactil
Introducere

Durata de viață a bateriei

Beneficiați la maxim de telefon, bucurându-vă de durata de viață a bateriei de care aveți nevoie. Există câteva măsuri pe care le puteți lua pentru a economisi energia telefonului.

Extinderea duratei de viață a bateriei

Pentru a economisi energie:

  1. Încărcați în mod înțelept: Încărcați întotdeauna complet bateria.
  2. Selectați numai sunetele de care aveți nevoie: Dezactivați sunetele inutile, cum ar fi cele care însoțesc apăsările pe taste. Atingeți Setări > Sunete și, în meniul Alte sunete, selectați sunetele pe care doriți să le păstrați.
  3. Utilizați căști cu fir, mai degrabă decât difuzorul.
  4. Modificarea setărilor ecranului telefonului: Setați ecranul telefonului să se dezactiveze după o perioadă scurtă. Atingeți Setări > Afișaj > Mod de veghe și selectați ora.
  5. Reduceți luminozitatea ecranului: Atingeți Setări > Afișaj > Nivel luminozitate. Asigurați-vă că opțiunea Luminozitate automată este dezactivată. Pentru a regla luminozitatea, trageți glisorul Nivel luminozitate.
  6. Opriți executarea în fundal a aplicațiilor: Apăsați check_box_outline_blank și închideți aplicațiile de care nu aveți nevoie.
  7. Utilizați selectiv serviciile de localizare: Dezactivați serviciile de localizare când nu aveți nevoie de ele. Atingeți Setări > Locație și comutați la Dezactivat.
  8. Utilizați conexiunile la rețea în mod selectiv: Activați Bluetooth doar când e nevoie. Conectați-vă la internet prin Wi-Fi, nu prin conexiunea de date mobilă. Dezactivați pe telefon scanarea după rețele wireless disponibile. Atingeți Setări > Wi-Fi și comutați la Dezactivat. Dacă ascultați muzică sau utilizați o altă funcție a telefonului, dar nu doriți să recepționați sau să efectuați apeluri, activați modul Avion. Atingeți Setări > Mai multe > Mod avion.
Considerați utile aceste informații?

Țări și Limbi

Alege limba

Mai aveți nevoie de asistență?

Contactați serviciul de asistență

Chat în timp real

Chat în timp real

Înainte de a începe un chat cu serviciul de asistență, vă rugăm să ne comunicați detaliile dvs. de contact.

Discutați cu noi

Înainte de a începe un chat cu serviciul de asistență, vă rugăm să ne comunicați detaliile dvs. de contact.

Câmpurile marcate cu asterisc sunt obligatorii.

Trimiteți-ne un e-mail

Descrieți-ne problema dvs. și vă vom răspunde prin e-mail.

Asistență și ajutor

Reparare sau înlocuire

Ai trecut prin opțiunile manuale de asistență, dar telefonul încă nu funcționează? Te ajutăm noi.

Reparare sau înlocuire

Știm că poate fi neplăcut să îți trimiți produsul în service.Pentru liniștea ta, am răspuns la câteva întrebări frecvente vizavi de acest subiect.

Cu toate că majoritatea soluțiilor pot fi găsite în centrul nostru de ajutor, dacă produsul tău necesită reparații, facem tot posibilul să ți-l returnăm în doar câteva zile.

Trimiterea produsului tău în vederea reparării necesită 4 pași simpli:

Completează formularul online

Completează detaliile necesare despre produsul tău, împreună cu datele tale personale.

Ridicare de către curier

Stabilește o dată pentru când dorești ca produsul tău preambalat să fie colectat sau predă-l într-un punct de colectare aprobat.

Reparare sau înlocuire

Vom evalua produsul tău și îl vom repara sau înlocui (dacă nu poate fi reparat) pe loc.

Produs expediat

De obicei, produsul se întoarce la tine la o zi după reparare sau înlocuire.

Începe acum

Reciclează

Trimite-ne dispozitivele de care nu mai ai nevoie pentru o casare sigură și în condiții de siguranță.

Reciclează

Nu arunca telefonul vechi - reciclează-l și fă un lucru bun pentru planetă.

Trimite-ne telefonul de care nu mai ai nevoie și fii sigur că va fi casat în siguranță. Nu te costă nimic și ne vom asigura că materiile prime vor fi refolosite.

Ca să te convingem, am pregătit răspunsuri la câteva întrebări frecvente. Dacă ai nevoie de informații suplimentare despre modul în care îți reciclăm telefonul sau modul în care ni-l poți trimite, ne poți contacta prin chat live sau e-mail.

2 pași simpli:

Completează formularul online

Completează detaliile necesare despre produsul tău, împreună cu datele tale personale.

Ridicare de către curier

Stabilește o dată pentru când dorești ca produsul tău preambalat să fie colectat sau predă-l într-un punct de colectare aprobat.

Începe acum