Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow right Arrow left Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Delivery Smartphone

Ghid de utilizare Nokia G11

Skip to main content
Toate dispozitivele

Nokia G11

Linkuri utile

PDFActualizări de softwareSpecificații completeProfil ecologic

Țări și Limbi

Având în vedere că oferim ghiduri de utilizare în numeroase limbi din diverse regiuni, este posibil să te redirecționăm spre o pagină web dedicată telefoanelor Nokia din afara locației selectate de tine.

Alege limba
Actualizarea telefonuluiTaste și componenteIntroduceți cartela SIM și cardul de memorieÎncărcarea telefonuluiPornirea și configurarea telefonuluiSetări Dual SIMBlocarea și deblocarea telefonuluiUtilizarea ecranului tactil
Informații despre produs și siguranță

Informații despre certificare

Acest dispozitiv mobil îndeplinește recomandările cu privire la expunerea la unde radio.

Dispozitivul mobil este un emițător și un receptor radio. A fost proiectat astfel încât să nu depășească limitele de expunere la unde radio (câmpuri electromagnetice de radiofrecvență) recomandate în reglementările internaționale de organizația științifică independentă ICNIRP. Aceste recomandări includ marje de siguranță considerabile, destinate să asigure protecția tuturor persoanelor, indiferent de vârstă și de starea de sănătate. Limitele de expunere se bazează pe valorile Specific Absorption Rate (rată specifică de absorbție, SAR), care reprezintă puterea de radiofrecvență (RF) absorbită de cap sau de corp în timp ce dispozitivul transmite. Limita SAR specificată în recomandările ICNIRP pentru dispozitive mobile este de 2,0 W/kg calculată ca valoare medie pe 10 grame de țesut.

Testele SAR sunt efectuate cu dispozitivul în poziții standard de utilizare, transmițând la cel mai înalt nivel admis de putere, în toate benzile de frecvență.

Acest dispozitiv corespunde recomandărilor de expunere la radiofrecvență când este sprijinit de cap sau dacă este amplasat la o distanță de cel puțin 1,5 centimetri față de corp. Dacă telefonul este purtat pe corp, într-un toc de purtare, într-o agățătoare la centură sau în alt suport pentru dispozitiv, aceste suporturi nu trebuie să conțină metale și trebuie să asigure plasarea telefonului cel puțin la distanța față de corp specificată mai sus.

Pentru transmiterea de date sau de mesaje este necesară o conexiune bună cu rețeaua. Expedierea poate fi întârziată până când o astfel de conexiune este disponibilă. Urmați instrucțiunile referitoare la distanțele de separare menționate mai sus până la terminarea expedierii.

În timpul utilizării generale, valorile SAR sunt în mod normal mai mici decât valorile menționate mai sus. Acest lucru se datorează faptului că, pentru a asigura eficiența sistemului și pentru a minimiza interferența cu rețeaua, puterea de funcționare a dispozitivului mobil este automat diminuată atunci când nu este necesară pentru efectuarea apelurilor. Cu cât puterea este mai mică, cu atât este mai mică valoarea SAR.

Modelele de dispozitiv pot avea diferite versiuni și mai multe valori. De-a lungul timpului pot apărea modificări ale componentelor și ale designului și unele dintre acestea pot afecta valorile SAR.

Pentru informații suplimentare, accesați www.sar-tick.com. Rețineți: dispozitivele mobile pot transmite chiar și atunci când nu efectuați apeluri vocale.

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a specificat că informațiile științifice disponibile curent nu indică necesitatea niciunei măsuri de precauție speciale în timpul utilizării dispozitivelor mobile. Dacă doriți să reduceți gradul de expunere, se recomandă limitarea utilizării sau utilizarea unui kit fără comenzi manuale pentru a ține dispozitivul la distanță de cap și de corp. Pentru informații, explicații și discuții suplimentare despre expunerea la RF, accesați site-ul web al OMS, la adresa www.who.int/health-topics/electromagnetic-fields#tab=tab_1.

Consultați www.nokia.com/phones/sar pentru valoarea SAR maximă a dispozitivului.

Considerați utile aceste informații?

Țări și Limbi

Alege limba

Mai aveți nevoie de asistență?

Contactați serviciul de asistență

Chat în timp real

Chat în timp real

Înainte de a începe un chat cu serviciul de asistență, vă rugăm să ne comunicați detaliile dvs. de contact.

Discutați cu noi

Înainte de a începe un chat cu serviciul de asistență, vă rugăm să ne comunicați detaliile dvs. de contact.

Câmpurile marcate cu asterisc sunt obligatorii.

Trimiteți-ne un e-mail

Descrieți-ne problema dvs. și vă vom răspunde prin e-mail.

Asistență și ajutor

Reparare sau înlocuire

Ai trecut prin opțiunile manuale de asistență, dar telefonul încă nu funcționează? Te ajutăm noi.

Reparare sau înlocuire

Știm că poate fi neplăcut să îți trimiți produsul în service.Pentru liniștea ta, am răspuns la câteva întrebări frecvente vizavi de acest subiect.

Cu toate că majoritatea soluțiilor pot fi găsite în centrul nostru de ajutor, dacă produsul tău necesită reparații, facem tot posibilul să ți-l returnăm în doar câteva zile.

Trimiterea produsului tău în vederea reparării necesită 4 pași simpli:

Completează formularul online

Completează detaliile necesare despre produsul tău, împreună cu datele tale personale.

Ridicare de către curier

Stabilește o dată pentru când dorești ca produsul tău preambalat să fie colectat sau predă-l într-un punct de colectare aprobat.

Reparare sau înlocuire

Vom evalua produsul tău și îl vom repara sau înlocui (dacă nu poate fi reparat) pe loc.

Produs expediat

De obicei, produsul se întoarce la tine la o zi după reparare sau înlocuire.

Începe acum

Reciclează

Trimite-ne dispozitivele de care nu mai ai nevoie pentru o casare sigură și în condiții de siguranță.

Reciclează

Nu arunca telefonul vechi - reciclează-l și fă un lucru bun pentru planetă.

Trimite-ne telefonul de care nu mai ai nevoie și fii sigur că va fi casat în siguranță. Nu te costă nimic și ne vom asigura că materiile prime vor fi refolosite.

Ca să te convingem, am pregătit răspunsuri la câteva întrebări frecvente. Dacă ai nevoie de informații suplimentare despre modul în care îți reciclăm telefonul sau modul în care ni-l poți trimite, ne poți contacta prin chat live sau e-mail.

2 pași simpli:

Completează formularul online

Completează detaliile necesare despre produsul tău, împreună cu datele tale personale.

Ridicare de către curier

Stabilește o dată pentru când dorești ca produsul tău preambalat să fie colectat sau predă-l într-un punct de colectare aprobat.

Începe acum