Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter

repair-or-replacement

Asistență - Pagina de pornire

Subiecte

Reparare sau înlocuire

Știm că poate fi neplăcut să îți trimiți produsul pentru reparare sau înlocuire. Pentru liniștea ta, am reunit într-un singur loc răspunsuri la câteva întrebări frecvente.

Cu toate că majoritatea soluțiilor pot fi găsite în centrul nostru de ajutor, dacă produsul tău necesită reparații, facem tot posibilul să ajungă înapoi la tine în doar câteva zile.

Trimite produsul pentru reparații

Unde este disponibil serviciul online dedicat reparațiilor?

Oferim servicii online dedicate reparațiilor în întreaga Uniune Europeană, în SUA, India.

Ce produse sunt acceptate?

Prin acest serviciu, sunt reparate toate smartphone-urile Nokia și un număr mic de telefoane clasice.

Mă costă ceva să trimit produsul pentru reparații?

Nu, nu există costuri de expediere pentru trimiterea produsului pentru reparații.

Cât durează să mi se repare produsul?

Cu toate că durata de reparare diferă de la țară de țară, încercăm să returnăm produsele reparate într-o săptămână de la colectare.

Telefonul meu nu se mai află în garanție, pot să îl mai trimit pentru reparații?

Da, dacă telefonul tău nu mai este acoperit de garanția limitată a producătorului, îți vom trimite o ofertă de preț în timpul procesului de rezervare (pentru India, ofertele de preț sunt disponibile după ce telefonul este primit și evaluat).

Cum plătesc pentru reparațiile neacoperite de garanție?

Momentan, plățile se efectuează cu cardul de credit, în momentul rezervării, asigurându-se astfel transparența costurilor de reparare și evitându-se surprizele ulterioare.

Ce se întâmplă dacă produsul meu nu poate fi reparat?

Dacă produsul tău încă se află în garanție, îl vom înlocui cu același produs sau cu un produs similar. Dacă nu se mai află în garanție, ți-l vom returna și îți vom rambursa costurile de reparații deja achitate.

Cum urmăresc starea reparațiilor?

Poți urmări starea reparațiilor prin intermediul instrumentului online dedicat reparațiilor (accesibil de pe calculator sau de pe telefonul mobil), utilizând numărul de comandă și adresa de e-mail.

Unde este reparat produsul meu?

Pentru a asigura servicii de calitate superioară, reparațiile sunt efectuate în centrele noastre de reparații autorizate, situate în diferite regiuni.

Este posibilă repararea unei defecțiuni a telefonului fără îndepărtarea ecranului?

Cu excepția defecțiunilor de software, în majoritatea cazurilor, repararea telefonului va necesita îndepărtarea ecranului. Astfel, orice ecran spart sau deteriorat va fi înlocuit înainte de reasamblarea produsului. În acest caz, vei primi o ofertă de preț pentru înlocuirea ecranului înainte de efectuarea reparației.

Cum trebuie să îmi pregătesc produsul pentru expedierea la centrul de reparații?

După ce faci rezervarea pentru un produs, vei primi pe e-mail o confirmare și instrucțiuni de pregătire a produsului în vederea transportării sigure. Este important să urmezi aceste instrucțiuni cu atenție și să tipărești și să atașezi AWB-ul furnizat la colet.

Pe cine pot să contactez pentru a-mi oferi informații despre produsul meu care a fost trimis la reparat?

Poți urmări starea reparației prin intermediul instrumentului online dedicat reparațiilor. Pentru întrebări suplimentare, poți contacta serviciul de asistență .

Considerați utile aceste informații?