Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Arrow right

Android 11 in telefoni Nokia

Telefoni Nokia in Android™ 11. Dobri rezultati.

Vedno prinaša najnovejše

Zaupanja vreden, varen in trpežen – to je obljuba telefona Nokia in to je obljuba, ki ponuja najnovejšo in najboljšo različico operacijskega sistema Android. Android 11 je zdaj tu, vaši pogovori, vaša zasebnost in vaše dobro počutje so zdaj v ospredju.

Pošiljanje sporočil

Naj pogovor steče

Konec skakanja med aplikacijami – odgovarjajte na svoje klepete na enem mestu. Sporočila svojih glavnih stikov lahko prikažete na zaklenjenem zaslonu, tako nikoli ne boste zgrešili sporočil svojih najbližjih.

Pošiljanje sporočil

Mehurčki

Pripnite pogovore, da bodo prikazani nad drugimi aplikacijami. Karkoli že počnete, od klepeta ste vedno oddaljeni samo en dotik.

Dovoljenja za aplikacije

Vi ste glavni

Ohranite nadzor in hkrati čim bolje izkoristite svoje aplikacije. Odobrite enkratni dostop do mikrofona, kamere ali lokacije, tako vas bo aplikacija vsakič znova zaprosila za dostop.

Varnost

Varno in brezskrbno. Preprosto.

Android 11 prinaša varnostne in zasebnostne popravke na enak način, kot vaše aplikacije prejemajo posodobitve v trgovini Google Play. In z mesečnimi posodobitvami za telefone Nokia ste lahko prepričani, da je vaš telefon opremljen z najnovejšo varnostno zaščito.

Google Assistant

Pomoč na poti

Google Assistant na mobilnem telefonu je vedno z vami za hitro izvajanje opravil in načrtovanje, da se lahko osredotočite na najpomembnejše. Upravljajte opravila in sezname opravil, prejmite navodila za vožnjo in ostanite v stiku na poti, samo z glasovnimi ukazi.

Digitalno blagostanje

Dobro jutro se začne z dobrim spancem

Ob koncu dneva se sprostite z načinom za spanje, ki samodejno zniža glasnost telefona in zaslon preklopi v črno-belo. Začnite nov dan z novo in izboljšano uro – prebudite se ob svoji najljubši skladbi in postopnim osvetljevanjem zaslona z alarmom za sončni vzhod.

Poslovne funkcije

Čas je za resno delo

Prejmite kombiniran pogled na službene in zasebne vsebine v koledarju in opomnikih. Z novimi funkcijami za upravljanje sredstev pa lahko oddelki IT zagotovijo varnost na službenih telefonih in uporabnikom tako ni treba razkriti zasebne uporabe.

Za podjetja

HMD Global Oy je ekskluzivni imetnik licence za blagovno znamko Nokia za telefone in tablične računalnike. Nokia je registrirana blagovna znamka družbe Nokia Corporation. Google, Android, Google Play, YouTube in druge znamke so blagovne znamke družbe Google LLC.