Nokia 1.3

‌‌

Nokia 1.3

Še veliko več

Prijava

Zaslon

Večji. Svetlejši. Drznejši.

Vse, kar boste gledali na velikem 5,71-palčnem zaslonu HD+, bo jasno kot dan – tudi zunaj – za to bo poskrbela izboljšana svetlost.

Android™️ 10 (različica Go)

Pripravljeni. Pozor. Zdaj.

Pričakujte hitrejše in varnejše izvajanje opravil z najnovejšim operacijskim sistemom Android 10 (različica Go). Poleg tega bo vaš telefon pripravljen na operacijski sistem Android 11 (različica Go) in bo tako posodobljen tudi v prihodnje.

Več informacij

Google Go

Usmerite. Skenirajte. Izvedite.

Poiščite, kar vidite, z aplikacijo Google Lens Go. Preprosto skenirajte besedilo, ki ga ne razumete, in telefon ga bo prebral naglas ali pa ga bo prevedel iz drugega jezika.

Upodabljanje z UI

Osvetlite noč

Radi fotografirate po sončnem zahodu? Brez skrbi. Ustvarite svetle fotografije z detajli, tudi ko je zunaj temno, z zmogljivim upodabljanjem pri šibki svetlobi s pomočjo UI.

Več informacij
Več informacij
Več informacij

Galerija Go

Hitreje poiščite svoje fotografije

Krmarjenje po vaši galeriji je zdaj lažje kot kdaj koli prej, kar omogoča samodejna organizacija v aplikaciji Galerija Go. Poleg tega pa lahko svoje fotografije urejate z enim dotikom.

Baterija

Napolnjen cel dan. Vsak dan.

Z baterijo v telefonu Nokia 1.3 lahko v enem dnevu postorite več. Baterija s 3000 mAh1 z enim polnjenjem namreč deluje od sončnega vzhoda do zahoda.2

Gumb Google Assistant³

Najhitrejši način dostopa do funkcije Google Assistant

Preverite vreme, pokličite prijatelje, preglejte novice in še veliko več, vse to samo z glasom – to vam omogoča namenski gumb Google Assistant.

Procesor

Moč za zmogljivost

Nokia 1.3 vam nudi hitrost, ki jo potrebujete, omogoča pa jo optimizirani procesor Qualcomm® 215 Mobile Platform.

Oblika

Trdna sestava. Osupljiv videz.

Po navdihu nordijskega dizajna elegantno ohišje s steklom na sprednji strani in trpežno 3D nanoteksturirano hrbtno stranico poskrbi za čudovit videz in tudi robustnost tega telefona. Izbirate lahko med tremi osupljivimi barvami – sinje modra, peščena in ogleno črna.

Funkcije

Nokia 1.3

S telefonom Nokia 1.3 dobite še veliko več. Velik 5,71-palčni zaslon HD+ za izjemen prikaz, upodabljanje pri šibki svetlobi za ustvarjanje fotografij po sončnem zahodu in baterija, ki zdrži ves dan, da boste povezani dlje časa. Pri tem pa pričakujte tudi hitrejše in varnejše izvajanje opravil z operacijskim sistemom Android 10 (različica Go).

Zaslon

Zaslon

Oglejte si vse podrobnosti na 5,71-palčnem zaslonu HD+.

Baterija

Baterija

Z baterijo s 3000 mAh1 bo telefon napolnjen cel dan.

Kamera

Kamera

Osupljive fotografije pri šibki svetlobi z upodabljanjem s pomočjo UI.

Android™️ 10 (različica Go)

Android™️ 10 (različica Go)

Hitrost in varnost se stalno izboljšujeta.

Celotne specifikacije

Prijava

Bodite med prvimi, ki prejmejo naše najnovejše novice.

HMD Global Oy je ekskluzivni imetnik licence za blagovno znamko Nokia za telefone in tablične računalnike. Nokia je registrirana blagovna znamka družbe Nokia Corporation. Android, Google ter druge sorodne znamke in logotipi so blagovne znamke družbe Google LLC. Qualcomm je blagovna znamka družbe Qualcomm Technologies Inc. in/ali njenih podružnic.

Pri ponudbi so mogoča odstopanja. Preverite lokalno razpoložljivost. Vse specifikacije, funkcije in druge navedene informacije o izdelku se lahko spremenijo brez obvestila. Vse slike so samo za ponazoritvene namene.

1 Baterija ima omejeno število ciklov polnjenja, njena zmogljivost pa se čez čas zmanjša. Sčasoma je baterijo treba zamenjati.

2 Celodnevno preizkušanje baterije je bilo izvedeno s preskusom resnične uporabe v družbi HMD Global. Preskus je vključeval 5-urno aktivno dnevno uporabo naprave z novo baterijo. V uporabo je bilo vključeno naslednje: igranje iger, pretakanje videoposnetka, klicanje, pošiljanje sporočil SMS, brskanje in uporaba aplikacij (kot so družbena omrežja, novice, navigacija in glasba). Preskus je bil izveden z običajnimi nastavitvami naprave v osvetljenem notranjem prostoru.

3 Pomočnik Google je na voljo na izbranih trgih in izbranih jezikih. Kjer funkcija Pomočnik Google ni na voljo, jo nadomesti Iskanje Google. Razpoložljivost preverite na spletnem mestu https://support.google.com/assistant.

4Vnaprej nameščena sistemska programska oprema in aplikacije uporabljajo znaten del pomnilniškega prostora.

(