Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Google Assistant Camera Durability Design Play Arrow right

Nokia 2.2

Skip to main content

Tehnologija umetne inteligence ni samo za najdražje telefone.

Enlarge Črna Nokia 2.2 from Back
Enlarge Črna Nokia 2.2 from Front and Back
Enlarge Črna Nokia 2.2 from Front
Enlarge Črna Nokia 2.2 from Back
Enlarge Črna Nokia 2.2 from Front and Back
BarvaČrna
Model
2 GB RAM, 16 GB Notranja shramba, Dual SIM
Pošlji mi obvestilo

Obvesti me, ko bo Nokia 2.2 na voljo za nakup

Spodaj vnesite svoj e-poštni naslov in obvestili vas bomo, ko bo ta izdelek na voljo.

Nokia 2.2

Z najnovejšo tehnologijo umetne inteligence in operacijskim sistemom Android 9 Pie vaš telefon daje občutek gladkega delovanja že takoj, ko ga vzamete iz škatle. In z mesečnimi varnostnimi posodobitvami bo postajal samo še boljši. S 5,71-palčnim zaslonom HD+ in upodabljanjem pri šibki svetlobi z uporabo umetne inteligence, bodo vse vaše fotografije še boljše. Zato ne oklevajte, pritisnite tipko za Pomočnika Google in recite: »Naredi selfi!«

Celotne specifikacije

AI technology

Pomoč je vedno pri roki z gumbom Google Assistant1

Hrbtna kamera s 13 MP z naprednim upodabljanjem pri šibki svetlobi.

Dodatki

Uporabite ovitke Nokia Xpress-on za nov videz telefona*

Oblika

Trdno polikarbonatno ohišje z visoko sijajno površino za slog in trpežnost

Naredite korak naprej z inovacijami umetne inteligence

Pomočnik Google

Prejmite pomoč na poti ali doma s samo enim dotikom

Življenje z izjemno hitrim tempom imate vedno na dosegu roke s tipko za Pomočnika Google1. Postavite vprašanja, oglejte si urnik ali zatemnite luči. Več kot ga uporabljate, več se nauči. Tako lahko v svojem življenju storite več in se pri tem manj ukvarjate s telefonom.

Pomočnik Google

Izvajajte opravila s pritiskom ene tipke

Samo pritisnite namensko tipko za Pomočnika Google za izvajanje opravil in bodite na tekočem s svojim urnikom na poti, v avtomobilu ali doma – vse to, samo z uporabo vašega glasu.

Od nakupovalnih seznamov do športnih rezultatov, čez svoj dan se boste prebili hitreje kot kdajkoli prej.

Vizualni posnetek

Oglejte si več, naredite več

Tapnite dvakrat za vizualni posnetek. S proaktivnimi predlogi in prilagojenimi podatki boste videli vse potrebne informacije za tekoči dan. Od sestankov do vožnje na delo – vse je tu.

In kaj je najboljše pri tem? Več kot ga uporabljate, več se nauči. Popoln pomočnik za vaš dan.

Način voki-toki

Rečeno, storjeno

Želite hitrejši način za pogovor s svojim Pomočnikom Google? Pritisnite in pridržite tipko za Pomočnika Google ter mu takoj postavite vprašanja ali mu naročite opravila.

Programska oprema

Android™ 10 je na voljo za prenos

Poenostavljene nastavitve zasebnosti, hitrejše pisanje odgovorov in druge izboljšave, s katerimi je uporaba telefona bolj naravna – Android 10 je opremljen s številnimi novimi funkcijami, s katerimi boste še bolje izkoristili vaš pametni telefon Nokia.

  • Temna tema
  • Pametni odgovor
Več informacij o Androidu 10

Boljša vidnost v temi

Noč je vaša nova prijateljica s hrbtno kamero 13 MP, ki uporablja napredno upodabljanje pri šibki svetlobi. Kamorkoli vas večer popelje, vedno boste lahko naredili boljše fotografije.

Zaslon

Samozavestni selfi

S 5,71-palčnim HD+ zaslonom in zarezo za selfije smo še dodatno olajšali prikaz vaše najboljše podobe.

Biometrično odklepanje z obrazom

Odklenite s pogledom

Naša napredna biometrična funkcija za odklepanje z obrazom je podprta z umetno inteligenco, z njo pa je vaše geslo tako edinstveno, kot ste vi sami. Varnost s priročnostjo – funkcija uporablja strojno učenje za prepoznavanje vašega obraza in vstop dovoli samo vam.

Uravnotežena tehnologija

Popolna harmonija

Spajanje najnovejše tehnologije za energijsko učinkovitost z najnovejšo platformo – Nokia 2.2 ponuja popolno ravnotežje funkcij in trajanje delovanja baterije po ugodni ceni.

Pokrovi Xpress-on

Izrazite se s pokrovi Xpress

Poiščite svoj lastni slog z zamenljivimi pokrovi Nokia Xpress-on. Izdelani so z enako natančnostjo in pozornostjo do podrobnosti kot izvirno ohišje telefona, njihova zamenjava pa je povsem preprosta – izberite pravi pokrov glede na trenutno razpoloženje.

Oglejte si

Oblika

Visoka kakovost. Čudovit dizajn.

Oblikovan v Evropi – vaš telefon je izdelan za izpolnjevanje najvišjih standardov kakovosti. Izdelan je iz trdnega polikarbonatnega ohišja z visoko sijajno površino. To sta lepota in moč, ki sodelujeta v popolni harmoniji.

Raziskava Counterpoint

1. mesto na lestvici zaupanja že drugo leto*

»Nokia vodi na lestvici ocen zaupanja, na podlagi programske opreme, varnostnih posodobitev in kakovosti izdelave«

Zagotavljanje mesečnih varnostnih posodobitev za 3 leta in programskih nadgradenj Android™ za 2 leti je pametne telefone Nokia znova privedlo na vrh lestvice zaupanja 2020 Counterpoint Research. In poleg tega smo s preizkušanjem naprav, ki presega povprečne standarde preizkušanja v panogi, tudi boljši od ostalih znamk pametnih telefonov v smislu kakovosti izdelave. Za več informacij si oglejte raziskavo.

logo-Counterpoint-black-180px
Preberite raziskavo
Nokia smartphones that get years of security updates

Ne zamudite ničesar. Prijavite se ter prvi prejmite novice in ponudbe o telefonih Nokia.

Pri ponudbi so mogoča odstopanja. Preverite lokalno razpoložljivost. Vse specifikacije, funkcije in druge navedene informacije o izdelku se lahko spremenijo brez obvestila. Vse slike so samo za ponazoritvene namene.

Google, Android, Google Lens, povezani logotipi in druge znamke so blagovne znamke družbe Google LLC.

1 Pomočnik Google je na voljo na izbranih trgih in v izbranih jezikih. Kjer funkcija Pomočnik Google ni na voljo, jo nadomesti Iskanje Google. Razpoložljivost preverite na spletnem mestu [https://support.google.com/assistant](https://support.google.com/assistant). 2 Vnaprej nameščena sistemska programska oprema in aplikacije uporabljajo znaten del pomnilniškega prostora. 3 Baterija ima omejeno število ciklov polnjenja, njena zmogljivost pa se čez čas zmanjša. Sčasoma je treba baterijo zamenjati.

*Xpress-on covers sold separately.