Nokia 2.3

‌‌

Nokia 2.3

Odkrijte moč umetne inteligence

Prijava

Dolgotrajna zabava

Zabavajte se ves dan

Vživite se v svoje najljubše serije in filme za dlje časa z dvodnevnim delovanjem baterije, ki jo podpira tehnologija umetne inteligence.1 In oživite izjemne zgodbe z velikim 6,2-palčnim zaslonom HD+ z razmerjem stranic 19 : 9.

Več informacij

Moderno oblikovanje in bistvene funkcije

Oblikovano z mislijo na vas

Nokia 2.3 izgleda odlično in je trdna na občutek. Z biometričnim odklepanjem z obrazom je geslo tako edinstveno, kot vi sami – samo en pogled in telefon se odklene.

Več informacij
Več informacij
Več informacij

Programska oprema

Android™ 10 je na voljo za prenos

Poenostavljene nastavitve zasebnosti, hitrejše pisanje odgovorov in druge izboljšave, s katerimi je uporaba telefona bolj naravna – Android 10 je opremljen s številnimi novimi funkcijami, s katerimi boste še bolje izkoristili vaš pametni telefon Nokia.

  • Temna tema
  • Pametni odgovor

Pomočnik Google

Malce pomoči, kjerkoli že ste

S tipko Google Assistant2 ste zlahka kos hitremu tempu svojega življenja. Postavite vprašanja, oglejte si urnik ali preverite promet. Vaš pomočnik se uči in prilagaja pri vsaki uporabi – tako se lahko bolj posvetite svojemu življenju in manj svojemu telefonu.

Funkcije

Nokia 2.3

Odkrijte moč umetne inteligence s telefonom Nokia 2.3. Deluje do dva dni1 s tehnologijo prilagodljive baterije, omogoča zajemanje epskih posnetkov z upodabljanjem s pomočjo umetne inteligence – tudi v šibki svetlobi – in odklepanje s pogledom. Oživite izjemne zgodbe z impresivnim 6,2-palčnim zaslonom HD+ z razmerjem stranic 19 : 9. Poleg tega je telefon pripravljen na Android 10 ter na naslednje različice, da lahko uživate do dve leti programskih nadgradenj in tri leta mesečnih varnostnih posodobitev.

Zaslon

Zaslon

6,2-palčni zaslon HD+ v celicah z zarezo za selfije in razmerjem stranic 19 : 9.

Baterija

Baterija

Tehnologija prilagodljive baterije s pomočjo umetne inteligence za do dva dni delovanja 1 z enim polnjenjem.

Kamere

Kamere

Hrbtna kamera z dvema senzorjema s 13 MP in 2 MP, ekskluzivnimi učinki bokeh ter prilagajanjem izostritve.

Odklepanje z obrazom

Odklepanje z obrazom

Biometrično prepoznavanje obraza za hitro in varno odklepanje telefona.

Celotne specifikacije

Prijava

Bodite med prvimi, ki prejmejo naše najnovejše novice.

Android, Google ter druge sorodne znamke in logotipi so blagovne znamke družbe Google LLC. Pri ponudbi so mogoča odstopanja. Preverite lokalno razpoložljivost. Vse specifikacije, funkcije in druge navedene informacije o izdelku se lahko spremenijo brez obvestila. Vse slike so samo za ponazoritvene namene.

1 Dvodnevno preizkušanje baterije je bilo izvedeno s preizkusom resnične uporabe v družbi HMD Global. Preizkus je vključeval peturno aktivno dnevno uporabo naprave z novo baterijo. V uporabo je bilo vključeno naslednje: igranje iger, pretakanje videoposnetka, klicanje, pošiljanje sporočil SMS, brskanje in uporaba aplikacij (kot so družbena omrežja, novice, navigacija in glasba). Preizkus je bil izveden z običajnimi nastavitvami naprave v osvetljenem notranjem prostoru. Naprava je bila čez noč puščena v stanju pripravljenosti.

2 Google Assistant je na voljo na izbranih trgih in v izbranih jezikih. Kjer funkcija Google Assistant ni na voljo, jo nadomešča funkcija Iskanje Google. Razpoložljivost preverite na spletnem mestu https://support.google.com/assistant.

3 Baterija ima omejeno število ciklov polnjenja, njena zmogljivost pa se čez čas zmanjša. Sčasoma je treba baterijo zamenjati.

4Vnaprej nameščena sistemska programska oprema in aplikacije uporabljajo znaten del pomnilniškega prostora.

(