Facebook Instagram YouTube Twitter 6.2

Nokia 2.3

Skip to main content

Umetna inteligenca povsod, od baterije do kamere.

Enlarge Ogljena Nokia 2.3 from Front and Back
Enlarge Ogljena Nokia 2.3 from Front
Enlarge Ogljena Nokia 2.3 from Back
Enlarge Ogljena Nokia 2.3 from Back
Enlarge Ogljena Nokia 2.3 from Front and Back
Enlarge Ogljena Nokia 2.3 from Front
Enlarge Ogljena Nokia 2.3 from Back
Enlarge Ogljena Nokia 2.3 from Front and Back
BarvaOgljena
Možnosti
Pošlji mi obvestilo

Obvesti me, ko bo Nokia 2.3 na voljo za nakup

Spodaj vnesite svoj e-poštni naslov in obvestili vas bomo, ko bo ta izdelek na voljo.

Nokia 2.3

Odkrijte moč umetne inteligence s telefonom Nokia 2.3. Deluje do dva dni1 s tehnologijo prilagodljive baterije, omogoča zajemanje epskih posnetkov z upodabljanjem s pomočjo umetne inteligence – tudi v šibki svetlobi – in odklepanje s pogledom. Oživite izjemne zgodbe z impresivnim 6,2-palčnim zaslonom HD+ z razmerjem stranic 19 : 9. Poleg tega je telefon pripravljen na Android 10 ter na naslednje različice, da lahko uživate do dve leti programskih nadgradenj in tri leta mesečnih varnostnih posodobitev.
Celotne specifikacije

Zaslon

6,2-palčni zaslon HD+ v celicah z zarezo za selfije in razmerjem stranic 19 : 9.

Baterija

Tehnologija prilagodljive baterije s pomočjo umetne inteligence za do dva dni delovanja 1 z enim polnjenjem.

Hrbtna kamera z dvema senzorjema s 13 MP in 2 MP, ekskluzivnimi učinki bokeh ter prilagajanjem izostritve.

Odklepanje z obrazom

Biometrično prepoznavanje obraza za hitro in varno odklepanje telefona.

Odkrijte moč umetne inteligence

Dvojna kamera

Fotografirajte kot profesionalec

Prebudite fotografa v sebi – tudi v temi – s hrbtno kamero z dvema senzorjema s 13 MP in 2 MP ter upodabljanjem z umetno inteligenco. Poleg tega se lahko zanesete na odlične slike s popolnoma novo funkcijo priporočenega načina fotografiranja.

Priporočeni posnetek

Luči. Kamera. Akcijski posnetek.

Salta v zraku. Zmagovalni strel. Družinski portret, na katerem se vsi dejansko nasmehnejo. Ko zajamete fotografijo v gibanju, funkcija priporočenega posnetka samodejno zajame dodatne posnetke in nato priporoči najboljšega – tudi če se ta ni zgodil točno ob pritisku gumba.

Fotografije pri šibki svetlobi

Posnetek v temi

Nekateri najboljši trenutki se zgodijo po sončnem zahodu. Nočni posnetki združujejo napredno združevanje slik in različnih osvetlitev, da lahko zajemate izjemne fotografije z živobarvnimi podrobnostmi, tudi pri šibkih svetlobnih pogojih.

Portretni način

Osredotočite se na pomembne zadeve

Hrbtna kamera z dvema senzorjema s 13 MP in 2 MP vam omogoča zajemanje edinstvenih portretov z izborom ekskluzivnih učinkov bokeh – t.j. zamegljeno ozadje – kot so klasični ali v obliki metulja, srca ali zvezde. Poleg tega pa lahko svoje portrete naredite še bolj privlačne s prilagajanjem izostritve pri urejanju.

Oblika

Oblikovanje po navdihu naših finskih korenin

Resnično brezčasen dizajn, ki ne zagotavlja le dobrega videza, temveč tudi trpežnost. 3D-nanoteksturirano ohišje se varno prilega v vašo dlan in ima osupljivo površino. Kovinsko ulito ogrodje s polimerno površino vašemu telefonu omogoča večjo trdnost.

Zaslon

Resnično osupljiv zaslon

Oživite izjemne zgodbe z velikim 6,2-palčnim zaslonom HD+ z razmerjem stranic 19 : 9. Ta ne ponuja samo odlične velikosti, ampak tudi dodelano zarezo za selfije in zaslon z in-cell tehnologijo za izjemno izkušnjo pri gledanju.

Biometrično odklepanje z obrazom

Vaš obraz je vaše geslo

Poslovite se od nadležnih in pozabljenih gesel. Biometrično prepoznavanje obraza pomeni, da lahko svoj telefon Nokia 2.3 odklenete že samo s pogledom.

Tehnologija prilagodljive baterije z uporabo umetne inteligence

Pametnejše in daljše delovanje baterije

Tehnologija prilagodljive baterije s pomočjo umetne inteligence telefonu Nokia 2.3 omogoča do dva dni delovanja z enim polnjenjem.1 Spremlja, katere aplikacija najbolj pogosto uporabljate in jim nameni prednostno porabo energije – tako lahko dlje časa uporabljate več priljubljenih funkcij.

Programska oprema

Android™ 10 je na voljo za prenos

Poenostavljene nastavitve zasebnosti, hitrejše pisanje odgovorov in druge izboljšave, s katerimi je uporaba telefona bolj naravna – Android 10 je opremljen s številnimi novimi funkcijami, s katerimi boste še bolje izkoristili vaš pametni telefon Nokia.

  • Temna tema
  • Pametni odgovor
Več informacij o Androidu 10

Pomočnik Google

Malce pomoči, kjerkoli že ste

S tipko Google Assistant2 ste zlahka kos hitremu tempu svojega življenja. Postavite vprašanja, oglejte si urnik ali preverite promet. Vaš pomočnik se uči in prilagaja pri vsaki uporabi – tako se lahko bolj posvetite svojemu življenju in manj svojemu telefonu.

Raziskava Counterpoint

1. mesto na lestvici zaupanja že drugo leto*

»Nokia vodi na lestvici ocen zaupanja, na podlagi programske opreme, varnostnih posodobitev in kakovosti izdelave«

Zagotavljanje mesečnih varnostnih posodobitev za 3 leta in programskih nadgradenj Android™ za 2 leti je pametne telefone Nokia znova privedlo na vrh lestvice zaupanja 2020 Counterpoint Research. In poleg tega smo s preizkušanjem naprav, ki presega povprečne standarde preizkušanja v panogi, tudi boljši od ostalih znamk pametnih telefonov v smislu kakovosti izdelave. Za več informacij si oglejte raziskavo.

logo-Counterpoint-black-180px
Preberite raziskavo
Nokia smartphones that get years of security updates

Don't miss out. Sign up and be the first to get Nokia phone news and offers.

Android, Google ter druge sorodne znamke in logotipi so blagovne znamke družbe Google LLC. Pri ponudbi so mogoča odstopanja. Preverite lokalno razpoložljivost. Vse specifikacije, funkcije in druge navedene informacije o izdelku se lahko spremenijo brez obvestila. Vse slike so samo za ponazoritvene namene.

1 Dvodnevno preizkušanje baterije je bilo izvedeno s preizkusom resnične uporabe v družbi HMD Global. Preizkus je vključeval peturno aktivno dnevno uporabo naprave z novo baterijo. V uporabo je bilo vključeno naslednje: igranje iger, pretakanje videoposnetka, klicanje, pošiljanje sporočil SMS, brskanje in uporaba aplikacij (kot so družbena omrežja, novice, navigacija in glasba). Preizkus je bil izveden z običajnimi nastavitvami naprave v osvetljenem notranjem prostoru. Naprava je bila čez noč puščena v stanju pripravljenosti. 2 Google Assistant je na voljo na izbranih trgih in v izbranih jezikih. Kjer funkcija Google Assistant ni na voljo, jo nadomešča funkcija Iskanje Google. Razpoložljivost preverite na spletnem mestu [https://support.google.com/assistant](https://support.google.com/assistant). 3 Baterija ima omejeno število ciklov polnjenja, njena zmogljivost pa se čez čas zmanjša. Sčasoma je treba baterijo zamenjati. 4Vnaprej nameščena sistemska programska oprema in aplikacije uporabljajo znaten del pomnilniškega prostora.
* Po raziskavi 2020, ki jo je izvedla družba Counterpoint Research.