Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail OfferPrivacy tip Error Hexagon External link Facebook Instagram YouTube Twitter Camera Display 6.39 inches 6.39 Battery Processor Arrow right

Nokia 5.4

Pametni telefoni
Nokia 5.4

Prosta ustvarjalnost s štirikratno kamero in kinematografskimi učinki.

Barva

Nokia 5.4

Naredite trajen vtis s telefonom Nokia 5.4. Štirikratna kamera 48 MP vam omogoča popoln kreativni nadzor – z naprednim snemanjem videoposnetkov in kinematografskimi učinki lahko zajemate svet v osupljivih podrobnostih. Uživajte v več priljubljenih funkcijah z 2-dnevno življenjsko dobo baterije1 in izboljšanim delovanjem procesorja Qualcomm® Snapdragon™ 662 – zmogljivost, na katero se lahko zanesete. Bodite pripravljeni na vse s telefonom, ki je pripravljen na Android 11 in novejše različice, tako lahko delate in se zabavate na svoj način.

Celotne specifikacije

Kamere

Zajemite svet s štirikratno kamero 48 MP in sprednjo kamero 16 MP.

Zaslon

Oglejte si širšo sliko na 6,39-palčnem zaslonu HD+ z luknjico.

Baterija

Na prostem z 2-dnevnim delovanjem baterije1 in tehnologijo prilagodljivega varčevanja z energijo baterije z umetno inteligenco.

Mobilna platforma

Izberite pameten pristop z mobilno platformo Qualcomm® Snapdragon™ 662.

Zajemite svoj svet

Glejte zdaj

Kamere

Fotografirajte kot profesionalci

Zajemite vse čudovite podrobnosti priljubljenih prizorov in predmetov z ničelno zakasnitvijo sprožilca na zmogljivi štirikratni kameri 48 MP in kamero za selfije 16 MP v luknjici. Ter zajemite svet v gibanju s kinematografskim snemanjem videoposnetkov in dodajte posebne učinke z orodji, kot je gradacija barv.

Qualcomm® Snapdragon™ 662

Zanesite se na umetno inteligenco

Izberite napravo, ki je zasnovana tako, da bo vedno v koraku z vami. Mobilna platforma Qualcomm® Snapdragon™ 662 je optimizirana z najnovejšo tehnologijo umetne inteligence, da boste lahko vedno produktivni.

6,39-palčni zaslon HD+ z luknjico

Postavite si večje cilje

Več prostora za pretakanje videoposnetkov, igranje iger in brskanje na navdušujočem 6,39-palčnem zaslonu HD+ z luknjico. Poleg tega lahko uživate v telefonu, ki je trpežen in privlačnega videza z izjemnim nordijskim oblikovanjem in trpežnim hrbtnim pokrovom v živih barvah.

2-dnevna življenjska doba baterije

Izkoristite višjo moč pri vseh opravkih

Delajte, kar želite, kadarkoli želite z velikodušno 2-dnevno življenjsko dobo baterije1. S tehnologijo prilagodljivega varčevanje z energijo s pomočjo umetne inteligence, ki daje prednost najpogosteje uporabljanim funkcijam, je vaš dan pod nadzorom.

Android One

Ostanite zaščiteni in posodobljeni

Pripravite se na naslednji korak. Daljša zaščita in posodobitve z najnovejšimi funkcijami Android™, 3 leti mesečnih varnostnih posodobitev in 2 letoma programskih nadgradenj. S sistemom, ki je opremljen in pripravljen na operacijski sistem Android 11 in novejše različice, ste vedno korak pred drugimi.

Ne zamudite ničesar. Prijavite se ter prvi prejmite novice in ponudbe o telefonih Nokia.

HMD Global Oy je ekskluzivni imetnik licence za blagovno znamko Nokia za telefone in tablične računalnike. Nokia je registrirana blagovna znamka družbe Nokia Corporation. Android, Google ter druge sorodne znamke in logotipi so blagovne znamke družbe Google LLC. Qualcomm Snapdragon je izdelek družbe Qualcomm Technologies, Inc. in/ali njenih podružnic. Qualcomm in Snapdragon sta blagovni znamki družbe Qualcomm Incorporated, registrirani v Združenih državah in drugih državah. USB Type-C™ in USB-C™ sta blagovni znamki združenja USB Implementers Forum. Pri ponudbi so mogoča odstopanja. Preverite lokalno razpoložljivost. Vse specifikacije, funkcije in druge navedene informacije o izdelku se lahko spremenijo brez obvestila. Vse slike so samo za ponazoritvene namene.

1 Dvodnevno preizkušanje baterije je bilo izvedeno s preizkusom resnične uporabe v družbi HMD Global. Preizkus je vključeval peturno aktivno dnevno uporabo naprave z novo baterijo. V uporabo je bilo vključeno naslednje: igranje iger, pretakanje videoposnetka, klicanje, pošiljanje sporočil SMS, brskanje in uporaba aplikacij (kot so družbena omrežja, novice, navigacija in glasba). Preizkus je bil izveden z običajnimi nastavitvami naprave v osvetljenem notranjem prostoru. Naprava je bila čez noč puščena v stanju pripravljenosti.

2 Google Assistant je na voljo na izbranih trgih in v izbranih jezikih. Kjer funkcija Google Assistant ni na voljo, jo nadomešča funkcija Iskanje Google. Razpoložljivost preverite na spletnem mestu https://support.google.com/assistant.

3 Baterija ima omejeno število ciklov polnjenja, njena zmogljivost pa se čez čas zmanjša. Sčasoma je treba baterijo zamenjati.

4Vnaprej nameščena sistemska programska oprema in aplikacije uporabljajo znaten del pomnilniškega prostora.

5Bela knjiga Counterpoint Research: »Telefoni Nokia so vodilni na lestvici zaupanja, na podlagi programske opreme, varnostnih posodobitev in kakovosti izdelave«, 2020