Nokia 6.2

‌‌

Nokia 6.2

Nadgradite svoj pogled

Prijava

PureDisplay

Spektakularne barve in jasnost

Vživite se v svoje videoposnetke v popolnosti z zaslonom PureDisplay – ekskluzivno pri pametnih telefonih Nokia. Vsi posnetki se sproti preoblikujejo v visok dinamični razpon (HDR), kar vam prinaša bolj žive barve in bolj jasno sliko. Poleg tega lahko v vsaki sekundi uživate na impresivnem 6,3-palčnem zaslonu Full HD+.

Več informacij
Več informacij
Več informacij

Programska oprema

Android™ 10 je na voljo za prenos

Poenostavljene nastavitve zasebnosti, hitrejše pisanje odgovorov in druge izboljšave, s katerimi je uporaba telefona bolj naravna – Android 10 je opremljen s številnimi novimi funkcijami, s katerimi boste še bolje izkoristili vaš pametni telefon Nokia.

  • Temna tema
  • Pametni odgovor

Baterija

Baterija, ki traja več dni

Ste že naveličani tega, da je vaša baterija vsak dan prazna? S telefonom Nokia 6.2 vam ni več treba skrbeti. Z enim polnjenjem lahko telefon uporabljate dva cela dneva1. Za to bosta poskrbela zmogljivi procesor Qualcomm® Snapdragon™ 636 in baterija s 3500 mAh2. Prilagodljiva baterija s pomočjo umetne inteligence dodeli porabo baterije aplikacijam, ki jih najpogosteje uporabljate.

Oblika

Skrbno izdelano

Po navdihu finskega oblikovanja Nokia 6.2 združuje postopke izdelave in kakovostne materiale v popolno ravnovesje. Vsaka podrobnost je bila premišljena in izdelana v resnično brezčasnem dizajnu, ki je tako eleganten kot trpežen.

Več informacij
Več informacij
Več informacij

Raziskava Counterpoint

Telefoni Nokia so se uvrstili na prvo mesto glede na posodobitve in varnost programske opreme

Pametni telefoni Nokia vključujejo dve leti nadgradenj programske opreme in tri leta mesečnih varnostnih posodobitev. Izpolnitev te obljube pomeni, da smo na prvem mestu glede na posodobitve in varnosti programske opreme ter smo tako v prednosti pred drugimi znamkami pametnih telefonov. Za več informacij si oglejte raziskavo Counterpoint.

Pomočnik Google

Malce pomoči, kjerkoli že ste

Bodite kos svojemu hitremu življenjskemu slogu s tipko Google Assistant3. Postavljajte vprašanja, oglejte si urnik ali celo zatemnite luči. Vaš pomočnik se uči in prilagaja pri vsaki uporabi – tako se lahko bolj posvetite svojemu življenju in manj svojemu telefonu.

Več informacij
Več informacij
Več informacij

Ambientalni način storitve Google Assistant

Naredite več na prostoročni način

Z ambientalnim načinom funkcije Google Assistant lahko preverite vreme, si ogledate svoj seznam opravil, nadzorujete predvajanje glasbe in pametne domače naprave. Svoj telefon lahko med polnjenjem spremenite tudi v digitalni foto okvir.

Google One

Izkoristite Google še bolje s storitvijo Google One

Ob nakupu telefona Nokia 6.2 prejmete vključeno 3-mesečno preizkusno članarino za 100 GB storitve Google One (v vrednosti €1,99/mesec)4. Kot član storitve Google One prejmete naslednje: 100 GB oblačne shrambe za Google Drive, Gmail in Google Photos, samodejno varnostno kopiranje telefona in dostop do Googlovih strokovnjakov – vse to v enem družinskem paketu za skupno uporabo.

Funkcije

Nokia 6.2

Nadgradite svoj pogled s telefonom Nokia 6.2. Glejte videoposnetke v HDR s tehnologijo PureDisplay. Bodite ustvarjalni pri fotografiranju z uporabo trojne kamere in naprednega upodabljanja s pomočjo umetne inteligence. Poleg tega vse skupaj nemoteno deluje s programsko opremo Android 9 Pie – tako telefon vedno postaja boljši in boljši.

Zaslon

Zaslon

6,3-palčni zaslon Full HD+ s tehnologijo PureDisplay. Sprotna pretvorba v HDR.

Kamere

Kamere

Sistem treh kamer z upodabljanjem z umetno inteligenco. Urejajte svoje fotografije z učinki Bokeh.

Baterija

Baterija

Energijsko učinkovit procesor Qualcomm® Snapdragon™ 636. Do 2 dni delovanja baterije.¹

Oblika

Oblika

Združuje trdno kovino in steklo Corning® Gorilla® za lahko in močno zgradbo.

Celotne specifikacije

Prijava

Bodite med prvimi, ki prejmejo naše najnovejše novice.

Google, Android in druge sorodne znamke in logotipi so blagovne znamke družbe Google LLC. Qualcomm in Snapdragon sta blagovni znamki družbe Qualcomm Incorporated, registrirani v Združenih državah in drugih državah. USB Type-C™ in USB-C™ sta blagovni znamki združenja USB Implementers Forum. Pri ponudbi so mogoča odstopanja. Vse specifikacije, funkcije in druge navedene informacije o izdelku se lahko spremenijo brez obvestila. Vse slike so samo za ponazoritvene namene.

1 Dvodnevno preskušanje baterije je bilo izvedeno s preskusom resnične uporabe v družbi HMD Global. Preskus je vključeval peturno aktivno dnevno uporabo naprave z novo baterijo. V uporabo je bilo vključeno naslednje: igranje iger, pretakanje videoposnetka, klicanje, pošiljanje sporočil SMS, brskanje in uporaba aplikacij (kot so družbena omrežja, novice, navigacija in glasba). Preskus je bil izveden z običajnimi nastavitvami naprave v osvetljenem notranjem prostoru. Naprava je bila čez noč puščena v stanju pripravljenosti.

2 Baterija ima omejeno število ciklov polnjenja, njena zmogljivost pa se čez čas zmanjša. Sčasoma je treba baterijo zamenjati.

3 Pomočnik Google je na voljo na izbranih trgih in izbranih jezikih. Kjer funkcija Pomočnik Google ni na voljo, jo nadomesti Iskanje Google. Razpoložljivost preverite na spletnem mestu https://support.google.com/assistant.

4Veljajo pogoji.

5 Vnaprej nameščena sistemska programska oprema in aplikacije uporabljajo znaten del pomnilniškega prostora.

6 Če je prednameščen operacijski sistem Android Oreo / Android 9 Pie, je mogoča nadgradnja na operacijski sistem Android 10. Upoštevajte, da so lahko pri tem porabljeni dodatni mobilni podatki.

(