Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail OfferPrivacy tip Error Hexagon External link Facebook Instagram YouTube Twitter Relax YouTube 4G 4G Google Assistant Arrow right
Funkcionalni telefoni
Nokia 6300 4G

Ostanite v stiku s povezavo 4G in družbenimi mediji.

Barva

Nokia 6300 4G

Nokia 6300 4G – izhodišče za pogovor. Ostanite povezani z vsemi, ki jih imate radi, prek WhatsAppa in Facebooka. Spremljajte svoje najljubše oddaje na Youtubu in poiščite pravo pot z Google Zemljevidi – bolj poenostavljene izkušnje s hitro povezavo 4G. Poleg tega lahko tudi poiščete odgovore, prejmete informacije in pokličete prijatelje s pomočnikom Google Assistant. Vse to je podprto z zmogljivo opremo in zapakirano v trpežen okvir, da lahko klepetate še dlje.

Celotne specifikacije

Družbene aplikacije

Tekoči pogovori prek WhatsAppa in Facebooka.

Youtube

Pretakajte, kar želite, ko želite z YouTuba.

Povezava 4G in dostopna točka WiFi

Uživajte v enostavnosti povezave 4G in delite povezavo prek dostopne točke WiFi.

Google Assistant

Pokličite prijatelje in načrtujte – s pomočnikom Google Assistant je to mala malica.

Živite družabno življenje

Glejte zdaj

Povezljivost

Oblikujte močnejše povezave

Naj gre za popoln družinski dan na plaži – ali za fotografijo, ki vas povrne v tisti trenutek – ostanite povezani z vsem, kar je resnično pomembno.

Qualcomm® 210 in trajnost

Ujemite trajne spomine

Nokia 6300 4G je zasnovana tako, da je kos vašemu urniku, zahvaljujoč procesorju Qualcomm® Snapdragon™ 210 in trpežni zunanjosti.

Družbene aplikacije

Delite ljubezen

Pri telefonu Nokia 6300 4G gre predvsem za povezovanje. Enostavno ohranite stik s prijatelji v WhatsAppu in Facebooku – v trgovini z aplikacijami pa boste odkrili še več možnosti.

Youtube

Zabava na dotik

Brez izpadov. Predvajajte svoje najljubše skladbe in glejte najnovejše oddaje na YouTubu – pretakanje je pravkar postalo bolj gladko s hitro povezavo 4G.

Povezava 4G in dostopna točka WiFi

Bodite vezni člen

Klici in oddaje – samo nekaj stvari, ki s povezavo 4G delujejo opazno bolje. Z dostopno točko WiFi pa lahko povezavo delite tudi s svojimi prijatelji.

Ne zamudite ničesar. Prijavite se ter prvi prejmite novice in ponudbe o telefonih Nokia.

Qualcomm in Snapdragon sta blagovni znamki družbe Qualcomm Incorporated, registrirani v Združenih državah in drugih državah. Google, YouTube in Google Zemljevidi so blagovne znamke družbe Google LLC. Pri ponudbi so mogoča odstopanja. Preverite lokalno razpoložljivost. Vse specifikacije, funkcije in druge navedene informacije o izdelku se lahko spremenijo brez obvestila. Vse slike so samo za ponazoritvene namene.

1Google Assistant ni na voljo v nekaterih jezikih in državah. Razpoložljivost preverite na spletnem mestu https://support.google.com/assistant.

2 Baterija ima omejeno število ciklov polnjenja, njena zmogljivost pa se čez čas zmanjša. Sčasoma je treba baterijo zamenjati.

3 Vnaprej nameščena sistemska programska oprema in aplikacije uporabljajo znaten del pomnilniškega prostora.