Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Play Relax YouTube 4G 4G Processor

Nokia 6300 4G feature phone

Skip to main content

Ostanite v stiku s povezavo 4G in družbenimi mediji.

Enlarge Ogljena Nokia 6300 4G from Front and Back
Enlarge Ogljena Nokia 6300 4G from Front
Enlarge Ogljena Nokia 6300 4G from Back
Enlarge Ogljena Nokia 6300 4G from Back
Enlarge Ogljena Nokia 6300 4G from Front and Back
Enlarge Ogljena Nokia 6300 4G from Front
Enlarge Ogljena Nokia 6300 4G from Back
Enlarge Ogljena Nokia 6300 4G from Front and Back
BarvaOgljena

Model

512 MB RAM, 4 GB Notranja shramba, Dual SIM

Pošlji mi obvestilo

Obvesti me, ko bo Nokia 6300 4G na voljo za nakup

Spodaj vnesite svoj e-poštni naslov in obvestili vas bomo, ko bo ta izdelek na voljo.

Živite družabno življenje

Nokia 6300 4G

Nokia 6300 4G – izhodišče za pogovor. Ostanite povezani z vsemi, ki jih imate radi, prek WhatsAppa in Facebooka. Spremljajte svoje najljubše oddaje na Youtubu in poiščite pravo pot z Google Zemljevidi¹ – bolj poenostavljene izkušnje s hitro povezavo 4G. Vse to je podprto z zmogljivo opremo in zapakirano v trpežen okvir, da lahko klepetate še dlje.

Celotne specifikacije

Družbene aplikacije

Tekoči pogovori prek WhatsAppa in Facebooka.

Youtube

Pretakajte, kar želite, ko želite z YouTuba.

Povezava 4G in dostopna točka WiFi

Uživajte v enostavnosti povezave 4G in delite povezavo prek dostopne točke WiFi.

Qualcomm® Snapdragon™ 210²

For smooth and optimized performance.

Povezljivost

Oblikujte močnejše povezave

Naj gre za popoln družinski dan na plaži – ali za fotografijo, ki vas povrne v tisti trenutek – ostanite povezani z vsem, kar je resnično pomembno.

Qualcomm® 210 in trajnost²

Ujemite trajne spomine

Nokia 6300 4G je zasnovana tako, da je kos vašemu urniku, zahvaljujoč procesorju Qualcomm® Snapdragon™ 210² in trpežni zunanjosti.

Družbene aplikacije

Delite ljubezen

Pri telefonu Nokia 6300 4G gre predvsem za povezovanje. Enostavno ohranite stik s prijatelji v WhatsAppu in Facebooku – v trgovini z aplikacijami pa boste odkrili še več možnosti.

Youtube

Zabava na dotik

Brez izpadov. Predvajajte svoje najljubše skladbe in glejte najnovejše oddaje na YouTubu – pretakanje je pravkar postalo bolj gladko s hitro povezavo 4G.

Povezava 4G in dostopna točka WiFi

Bodite vezni člen

Klici in oddaje – samo nekaj stvari, ki s povezavo 4G delujejo opazno bolje. Z dostopno točko WiFi pa lahko povezavo delite tudi s svojimi prijatelji.

Ne zamudite ničesar. Prijavite se ter prvi prejmite novice in ponudbe o telefonih Nokia.

Qualcomm in Snapdragon sta blagovni znamki družbe Qualcomm Incorporated, registrirani v Združenih državah in drugih državah. Google, YouTube in Google Zemljevidi so blagovne znamke družbe Google LLC. Pri ponudbi so mogoča odstopanja. Preverite lokalno razpoložljivost. Vse specifikacije, funkcije in druge navedene informacije o izdelku se lahko spremenijo brez obvestila. Vse slike so samo za ponazoritvene namene.

2 Baterija ima omejeno število ciklov polnjenja, njena zmogljivost pa se čez čas zmanjša. Sčasoma je treba baterijo zamenjati. 3 Vnaprej nameščena sistemska programska oprema in aplikacije uporabljajo znaten del pomnilniškega prostora.