Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail OfferPrivacy tip Error Hexagon External link Facebook Instagram YouTube Twitter Battery Display 6.5 inches 6.5 Camera Face unlock Arrow right

Nokia G10

Pametni telefoni
Nokia G10

Zajemite in delite družinske trenutke z velikim zaslonom in veliko baterijo.

Barva

Nokia G10

Za družinsko življenje potrebujete energijo. Veliko energije. Na srečo ima Nokia G10 vse, kar potrebujete, z baterijo, ki med polnjenji deluje več dni – ne le več ur. Velik zaslon bo vaše otroke zabaval na celotni poti in trojna hrbtna kamera z izboljšanim upodabljanjem pomeni, da boste vedno pripravljeni na zajemanje tistih posebnih trenutkov, kadarkoli se zgodijo. To združite z najnovejšim operacijskim sistemom Android™ 11, dvema letoma programskih nadgradenj in tremi leti varnostnih posodobitev, pa dobite telefon, ki bo resnično prestal preizkus časa.

Celotne specifikacije

Baterija z uporabo umetne inteligence

Moč baterije, s katero boste preživeli cel vikend.

Povečan 6,5-palčni zaslon

Vživite se na velikem zaslonu, ki je dovolj svetel, da zadrži vašo pozornost.

Trojna kamera z načini umetne inteligence

Ujemite tiste posebne družinske trenutke iz vseh zornih kotov.

Varen dostop

Takojšnji odklep – potreben je samo kratek pogled ali dotik.

Always on the go with the name you know

Glejte zdaj

Baterija 5050 mAh z uporabo umetne inteligence²

Na ta telefon se lahko vedno zanesete

Skrivnost za srečo je ... življenjska doba baterije. Ko vaš mobilni telefon ugasne, imate samo še zgrešene klice in nejevoljo. Prav zato ima Nokia G10 baterijo, ki lahko deluje do 3 dni med polnjenji¹.

Redne varnostne posodobitve

Varnost, ki se ves čas izboljšuje

S 3 leti rednih mesečnih varnostnih posodobitev bodo vaše datoteke, videoposnetki, fotografije in podatki vedno v varnih rokah.

Android™ 11

Programska oprema, ki se ves čas izboljšuje

Želite biti na tekočem, kdo je kaj in kdaj rekel? Z operacijskim sistemom Android 11 si lahko na enem priročnem mestu ogledate, odgovarjate in nadzirate vse pogovore iz različnih aplikacij za pošiljanje sporočil. In z dvema letoma programskih posodobitev boste vedno uživali v najnovejših funkcijah. Kot da bi že danes dobili telefon prihodnosti.

Povečan 6,5-palčni zaslon

Družinska velikost, zabava na velikem zaslonu

Nokia G10 in njen velik zaslon imata zvišano svetlost, da lahko vsi uživajo v priljubljenih filmih, oddajah in aplikacijah tudi v dnevni svetlobi.

Trojna kamera z načini umetne inteligence

Ujemite družinsko življenje v živo

Družinski trenutki so nepredvidljivi, zabavni in lahko hitro minejo. Vendar pa ste s telefonom Nokia G10 in trojno kamero vedno pripravljeni za zajem tistih posebnih spominov, od šolskih predstav do družinskih proslav in vsega vmes.

Oblika

Izdelan za dolgotrajno uporabo

Nordijski dizajn slovi po minimalistični in elegantni estetiki. In to je točno to, kar boste tudi dobili z vrhunsko tehnologijo v lahkem, tankem, trpežnem ohišju – v ohišju, ki je na voljo v dveh edinstvenih barvah z nordijskim navdihom, noč in mrak.

Odklepanje z obrazom

Odklep na pogled. Varnost vaše družine.

S stranskim senzorjem za prstne odtise in prepoznavanjem obraza lahko svoj telefon odklenete v trenutku – tako lahko znova dokažete, da imajo starši super moči.

vzljubite jo, zaupajte ji, obdržite jo

Na Finskem imamo enostaven pristop do življenja in sreče – držite se stvari, ki jih imate radi in jim zaupate. Ko to filozofijo uporabimo pri oblikovanju telefona, je rezultat jasen: vsakodnevni sopotnik, na katerega se lahko zanesete in ki bo prestal preizkušnjo časa. Najnovejša ponudba telefonov Nokia v tem ni izjema. Z inovativnimi funkcijami, trpežnim ohišjem ter stalnimi programskimi in varnostnimi posodobitvami vam bodo še dolgo stali ob strani.

Povečajte svojo varnost z ExpressVPN

Če uporabljate povezavo WiFi ali mobilne podatke, ExpressVPN omogoča dodatno raven zaščite vaše internetne povezave in tako vaše podatke zaščiti pred radovednimi očmi. Prejmite 30-dnevno preskusno različico ExpressVPN, ekskluzivno na izbranih telefonih Nokia. K ničemur se vam ni treba obvezati in način plačila ni potreben – storitev zaščite boste začeli uporabljati prej kot v eni minuti.

Več o tem

Vse, kar želite slišati, in še več

Vse skladbe in podkasti, ki jih poznate in imate radi — ter milijone drugih, ki jih še niste odkrili. Pametni telefoni Nokia imajo zdaj prednameščeno aplikacijo Spotify, najbolj priljubljeno storitev za pretakanje zvočnih vsebin na svetu. Tako vas od najbolj priljubljenih pesmi od največjih glasbenikov na svetu loči samo nekaj dotikov. Pripravljeni na predvajanje prek storitve Spotify vsak teden.

Več o tem

Ne zamudite ničesar. Prijavite se ter prvi prejmite novice in ponudbe o telefonih Nokia.

HMD Global Oy je ekskluzivni imetnik licence za blagovno znamko Nokia za telefone in tablične računalnike. Nokia je registrirana blagovna znamka družbe Nokia Corporation. Android, Google ter druge sorodne znamke in logotipi so blagovne znamke družbe Google LLC. Pri ponudbi so mogoča odstopanja. Preverite lokalno razpoložljivost. Vse specifikacije, funkcije in druge navedene informacije o izdelku se lahko spremenijo brez obvestila. Vse slike so samo za ponazoritvene namene.

1 Dvodnevno preizkušanje baterije je bilo izvedeno s preizkusom resnične uporabe v družbi HMD Global. Preizkus je vključeval 5-urno aktivno dnevno uporabo naprave z novo baterijo. V uporabo je bilo vključeno: igranje iger, pretakanje videoposnetkov, klicanje, pošiljanje sporočil SMS, brskanje in uporaba aplikacij (kot so družbena omrežja, novice, navigacija in glasba). Preizkus je bil izveden z običajnimi nastavitvami naprave v osvetljenem notranjem prostoru. Naprava je bila čez noč v stanju pripravljenosti.

2 Baterija ima omejeno število ciklov polnjenja, njena zmogljivost pa se čez čas zmanjša. Sčasoma je treba baterijo zamenjati.