Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter

recycle

Skip to main content
Domača stran za podporo

Teme podpore

NapravaStoritve in popravila
Preverite veljavnost garancije

Reciklirajte

Ne zavrzite starega telefona in dodatkov. Namesto tega jih raje pošljite nam, tako boste brez skrbi, da bodo varno in ustrezno odstranjeni, brez da bi vi imeli kakršne koli stroške.

Podajte zahtevo za recikliranje

Ali lahko recikliram svoj stari telefon?

Prevzamemo lahko vsak stari ali neželeni telefon in ga nato varno recikliramo ali odstranimo. Če menite, da je baterija v vaši napravi poškodovana, nas o tem obvestite preden pošljete svojo napravo. Transport poškodovanih baterij ni dovoljen, odstranite jih varno v svojem kraju.

Ali moram za recikliranje svojega starega telefona kaj plačati?

Pošiljanje vašega telefona k nam v recikliranje je popolnoma brezplačno. Naprave varno recikliramo ali odstranimo.

Moram pred recikliranjem odstraniti vse podatke iz svojega telefona?

Vedno priporočamo, da iz telefona odstranite uporabniške podatke, preden ga pošljete na popravilo ali recikliranje. Čeprav upoštevamo vse možne ukrepe za varno brisanje vaših podatkov, nismo odgovorni za izgube ali nepooblaščen dostop do podatkov v telefonih.

Ali lahko svoj telefon dobim nazaj, če si premislim?

Žal, ko prejmemo naprave, jih obdelamo v svojih objektih za recikliranje, tako vračilo ni mogoče.

Svojo napravo želim poslati v recikliranje. Kako naj svoj telefon pripravim na pošiljanje?

S pomočjo obrazca oddate zahtevo za odstranitev svoje naprave, nato prejmete e-poštno potrdilo in navodila o pripravi svojega telefona za varen transport. Ta navodila morate natančno upoštevati in na embalažo pritrditi priloženi tovorni list (AWB – air waybill) za zračni transport.

V katerih državah je na voljo spletna storitev za recikliranje?

Naša spletna storitev za recikliranje je trenutno na voljo v Evropski uniji, na Norveškem, v Švici, v Združenem kraljestvu in v Združenih državah.

Vam je to bilo v pomoč?