Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Arrow right

Android 11 i Nokia telefoni

Nokia telefoni i Android™ 11. Dobra stvar.

Uvek vam nude najnovija rešenja

Pouzdan, bezbedan i napravljen da traje – to je obećanje Nokia telefona, obećanje koje vam donosi najnoviju i najbolju verziju Androida. Android 11 je sada tu i za njega su vaši razgovori, vaša privatnost i vaša dobrobit uvek na prvom mestu.

Razmena poruka

Neka razgovor teče

Nema više potrebe za skakanjem iz jedne u drugu aplikaciju – odgovarajte na sva ćaskanja s jednog mesta. Poruke vaših najvažnijih kontakata mogu se prikazivati na zaključanom ekranu, tako da više nećete propustiti nijednu reč vaših najmilijih.

Razmena poruka

Balončići

Zakačite razgovore na vrh, tako da se prikazuju preko ostalih aplikacija. Tako ćete uvek biti na samo jedan dodir od ćaskanja, ma šta da u datom trenutku radite.

Dozvole za aplikacije

Vi ste gazda

Držite stvari pod kontrolom i istovremeno maksimalno iskoristite instalirane aplikacije. Jednokratno dozvolite pristup mikrofonu, kameri ili trenutnoj lokaciji, tako da aplikacija, kada joj sledeći put bude potreban pristup, mora ponovo da traži vašu dozvolu.

Bezbednost

Bezbedno. Jednostavno.

Android 11 donosi dopune iz domena bezbednosti i zaštite privatnosti na isti način kao što se aplikacije ažuriraju preko Google Play servisa. Ako tome dodate i mesečna ažuriranja Nokia telefona, možete biti mirni znajući da vam je telefon opremljen najnovijim bezbednosnim mehanizmima.

Google Assistant

Pomoć u pokretu

Google Assistant na mobilnom uređaju uvek je tu da bi vam pomogao da poslove obavljate brže i da planirate unapred kako biste mogli da se usredsredite na stvari koje su vam najbitnije. Upravljajte zadacima i listama obaveza, saznajte kako da dođete do željenog odredišta i ostanite u kontaktu s prijateljima dok ste u pokretu koristeći samo svoj glas.

Digitalna dobrobit

Dobro jutro uvek započinje dobrim noćnim snom

Recite da je za danas dosta i pređite na Režim noćnog odmora, u kojem se zvuk telefona automatski stišava, a ekran prelazi na nijanse sive boje. Novi dan započnite sa novim i unapređenim Časovnikom – neka vas probude zvuci omiljene melodije i postepeno sve svetlija slika na ekranu, koje donosi Sunrise Alarm.

Preduzetničke funkcije

Prelazak na posao

Postavite kombinovani prikaz poslovnih i privatnih obaveza u aplikacijama poput kalendara i podsetnika. Zahvaljujući novim funkcijama za upravljanje resursima, IT odeljenja mogu da garantuju bezbednost telefona u vlasništvu kompanije, a da korisnici pri tom ne moraju da im pružaju uvid u privatne stvari.

Za preduzeća

Kompanija HMD Global Oy je ekskluzivni nosilac licence za telefone i tablete marke Nokia. Nokia je registrovana marka korporacije Nokia. Google, Android, Google Play, YouTube i drugi zaštitni znaci su u vlasništvu kompanije Google LLC.