Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Google Assistant Camera Durability Design Play Arrow right

Nokia 2.2

Skip to main content

AI tehnologija nije samo za vrhunske telefone.

Enlarge Crna Nokia 2.2 from Front and Back
Enlarge Crna Nokia 2.2 from Front
Enlarge Crna Nokia 2.2 from Back
Enlarge Crna Nokia 2.2 from Back
Enlarge Crna Nokia 2.2 from Front and Back
Enlarge Crna Nokia 2.2 from Front
Enlarge Crna Nokia 2.2 from Back
Enlarge Crna Nokia 2.2 from Front and Back
BojaCrna

Model

2 GB RAM, 16 GB Interna memorija, Dual SIM

Obavesti me

Obavesti me kad Nokia 2.2 postane dostupan za kupovinu

Unesite svoju imejl adresu ispod i obavestićemo vas kad ovaj proizvod postane dostupan.

Kupi od , TehnomanijaTehnomanija

Cene se mogu razlikovati kod različitih trgovaca i u zavisnosti od specifikacije proizvoda, poput količine memorije, na primer. Kao partner kompanije Amazon, HMD Global zarađuje od kvalifikujućih kupovina.

Nokia 2.2

Uz najnovije prednosti koje donosi tehnologija veštačke inteligencije i uz Android 9 Pie sistem, vaš telefon je odmah spreman da pruži neverovatno iskustvo korišćenja. Uz mesečna bezbednosna ažuriranja, vaš telefon će biti sve bolji. HD+ ekran dijagonale 5,71 inča i funkcije snimanja pri slabom osvetljenju, koje pokreće tehnologija veštačke inteligencije, omogućavaju da sve vaše fotografije izgledaju još bolje. Dakle, potrebno je samo da kliknete na dugme „Google Assistant“ i kažete „Napravi selfi!“

Kompletne specifikacije

AI technology

Pomoć je pri ruci uz Google Assistant dugme1

Glavna kamera od 13 MP sa funkcijom naprednog fotografisanja u uslovima slabog osvetljenja.

Dodatna oprema

Dajte vašem telefonu novi izgled sa Nokia Xpress-on maskama*

Dizajn

Čvrsto polikarbonatno kućište sa završnom obradom visokog sjaja za stil i izdržljivost

Budite u toku sa inovacijama koje donosi veštačka inteligencija

Google Assistant

Dobijte pomoć u pokretu ili kod kuće, sa samo jednim dodirom

Veoma brz tempo života je pojednostavljen sa dugmetom Google Assistant1. Postavljajte pitanja, pogledajte svoj raspored ili čak prigušite svetla. Vaš pomoćnik čak i uči što ga više koristite. Možete da uradite više sa svojim životom tako što ćete manje raditi sa telefonom.

Google Assistant

Obavljajte stvari pritiskom na dugme

Samo pritisnite namensko dugme Google Assistant da obavljate razne stvari i da pratite svoje planove dok ste u pokretu, u autu ili kod kuće - koristeći samo svoj glas.

Od pristupa listama za kupovinu do sportskih rezultata, dan će vam proći brže nego ikada ranije.

Vizuelni snimak

Vidite više, uradite više

Duplim pritiskom na taster dobijate vizuelni prikaz svih vaših aktivnosti. Sa proaktivnim predlozima i personalizovanim podacima dobijate informacije koje su vam neophodne za jednostavnije obavljanje svakodnevnih aktivnosti. Sve je tu - od informacija o sastancima do informacija o vašim svakodnevnim obavezama.

Režim „Walkie-talkie“

Samo recite, i on će to izvršiti

Da li želite da brže stupite u kontakt sa Google pomoćnikom? Pritisnite i držite dugme „Google Assistant”, odmah postavljate pitanja i recite mu šta da radi.

Softver

Android™ 10 sistem je sada dostupan za preuzimanje

Postavke privatnosti su pojednostavljene, odgovori mogu biti napisani brže i uz sveobuhvatna poboljšanja korišćenje vašeg telefona sada je još jednostavnije – Android 10 dolazi s mnoštvom novih funkcija koje će vam pomoći da maksimalno iskoristite svoj Nokia pametni telefon.

  • Tamna tema
  • Pametan odgovor
Saznajte više o sistemu Android 10

Vidite bolje u mraku

Zadnja kamera od 13 MP koristi napredno snimanje pri slabom osvetljenju, koje je pogodno za fotografisanje noću. Gde god da se nalazite uveče bićete u mogućnosti da zabeležite kvalitetne fotografije.

Ekran

Samouvereni na svojim selfi fotografijama

HD+ ekran dijagonale 5,71 inča i selfi notch omogućavaju vam da još jednostavnije prikažete sebe u najboljem svetlu.

Biometrijsko otključavanje prepoznavanjem lica

Otključajte pogledom

Naša napredna funkcija biometrijskog otključavanja telefona prepoznavanjem lica, koju pokreće veštačka inteligencija, čini vašu lozinku jedinstvenom kao što ste vi. Ova funkcija spaja bezbednost i praktičnost, koristi mašinsko učenje da prepozna lice i dozvoljava pristup samo vama.

Uravnotežena tehnologija

Savršena harmonija

Uparivanjem najnovijih funkcija tehnologije energetske efikasnosti sa najnovijom platformom, Nokia 2.2 isporučuje idealno uravnotežene karakteristike i trajanje baterije po povoljnoj ceni.

„Xpress-on” maske

Izrazite se

Pronađite sopstveni stil sa zamenjivim Nokia „Xpress-on” maskama. Napravljene su sa istom preciznošću i pažnjom prema detaljima kao originalno telo telefona i lako su zamenljive. Jednostavno možete da prilagodite izgled vašeg telefona svom trenutnom raspoloženju.

Pogledajte

Dizajn

Odličan kvalitet. Fantastičan dizajn.

Dizajniran u Evropi, vaš telefon je napravljen tako da ispunjava najviše standarde kvaliteta. Sa čvrstim kućištem od polikarbonata i sa veoma sjajnom završnom obradom, ovaj telefon pleni lepotom i snagom i radi u savršenoj harmoniji.

Studija kompanije Counterpoint

1. mesto na rang-listi poverenja već dve godine zaredom*

“Nokia pametni telefoni su na vrhu rang-liste poverenja zasnovane na softveru, bezbednosnim ažuriranjima i kvalitetu izrade”

Pružanjem mesečnih bezbednosnih ažuriranja u periodu od 3 godine i nadogradnje operativnog sistema Android™ tokom 2 godine, Nokia pametni telefoni ponovo su se našli na vrhu liste poverenja koju je objavila kompanija Counterpoint Research za 2020. godinu A sa testiranjima uređaja koja premašuju industrijski prosek, kada se radi o kvalitetu, takođe smo ispred drugih. Pogledajte studiju da biste saznali više o ovome.

logo-Counterpoint-black-180px
Pročitajte studiju
Nokia smartphones that get years of security updates

Ne propustite. Registrujte se i budite prvi koji će primati novosti i ponude za Nokia telefone.

Ponude se mogu razlikovati. Proverite lokalnu dostupnost. Sve specifikacije, karakteristike i druge informacije o proizvodu podložne su promenama bez prethodne najave. Sve slike služe samo u ilustrativne svrhe.

Google, Android, Google objektiv, povezani logotipi i druge oznake su robne marke kompanije Google LLC.

1Google pomoćnik je dostupan na odabranim tržištima i jezicima. Gde nije dostupan, Google pomoćnik je zamenjen Google pretragom. Proverite dostupnost na veb stranici [https://support.google.com/assistant](https://support.google.com/assistant). 2Prethodno instalirani sistemski softver i aplikacije koriste značajan deo memorijskog prostora. 3 Baterija ima ograničeni broj ciklusa punjenja i njen kapacitet se vremenom smanjuje. Vremenom će možda biti potrebno da zamenite bateriju.

*Xpress-on covers sold separately.

* Prema studiji kompanije Counterpoint Research iz 2020.