Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Camera Display 6.5 inches 6.5 Battery Play Arrow right

Nokia 2.4

Pametna obrada slika i baterija susreću se sa velikim ekranom.

Boja
Model
2 GB RAM, 32 GB Interna memorija, Dual SIM
  • Telenor
  • VIP Mobile
  • MTS
  • Gigatron
  • Tehnomedia
  • CT Shop
  • Tehnomanija

Nokia 2.4

Nokia 2.4 telefon je spreman za vas. Uz pomoć tehnologije Prilagodljive baterije sačuvajte energiju i do 2 dana, zabeležite noćne snimke pune detalja uz podršku veštačke inteligencije i lako otključajte vaš telefon uz pomoć otiska prsta ili samo jednim pogledom. Oživite vaše priče uz impresivni HD+ ekran razmere 20:9 i dijagonale 6,5 inča. Uz to, Nokia 2.4 telefon je spreman za Android 11 i novije verzije, tako da možete da očekujete softverska ažuriranja tokom 2 godine, kao i bezbednosna mesečna ažuriranja tokom 3 godine.

Kompletne specifikacije

Snimajte kad padne mrak sa noćnim režimom i napravite zadivljujuće selfije u režimu Portret.

Ekran

Šta god da radite, učinite to većim na HD+ ekranu dijagonale 6,5 inča.

Android One

Računajte na najnovije bezbednosne i Android funkcije u godinama koje dolaze.

Baterija

Pametna baterija znači manje punjenja i trajanje do čak 2 dana.

Veći, pametniji, napravljen po vašoj meri

Pogledajte sada

Noćni režim

Detalji u mraku

Trenuci koje vredi zabeležiti ne dešavaju se uvek po danu. Pomoću naprednog stapanja slika i slaganja ekspozicije u noćnom režimu možete da snimite živopisne detalje u uslovima slabije osvetljenosti.

Portretni režim

Zauzmite pozu

Dodajte vašem svetu umetničku notu uz pomoć režima Portret i njegovih prilagođenih oblika i zamućenih pozadina. Osim toga, uz novi editor u režimu Portret, možete da promenite fokus i uredite slike čak i nakon što ste ih zabeležili.

Baterija koja traje 2 dana¹

Očekujte još mnogo toga...

Koristite vaš telefon Nokia 2.4 i do 2 dana sa samo jednim punjenjem1. Prilagodljiva baterija od 4500 mAh2, koja je potpomognuta tehnologijom veštačke inteligencije, daje prioritet aplikacijama koje najviše koristite – tako da možete da nastavite da radite stvari koje volite.

Full HD+ ekran dijagonale 6,5 inča

Iskoristite sve mogućnosti

Gledajte, učite i stvarajte na HD+ ekranu dijagonale 6,5 inča – koji poseduje selfie notch, kako biste unapredili iskustvo gledanja.

Senzor za otisak prsta

Jednostavan pristup

Otključajte vaš uređaj brzo i jednostavno sa prikladnim senzorom za otisak prsta ili koristite otključavanje putem prepoznavanja lica koje je podržano tehnologijom veštačke inteligencije – tako da vaš telefon uvek ostane samo vaš.

Dizajn

Snažni finski koreni

3D maska sa nano teksturom bezbedno leži u vašoj ruci i dolazi sa fenomenalnom nordijskom završnom obradom. Uz to, šasija od livenog metala s polikarbonatnim oklopom omogućava da vaš telefon udobno leži u ruci i da bude stabilan.

Android One

Spremni za ono što dolazi

Uživajte u čistom doživljaju softvera preko modernizovanog interfejsa i bez nepotrebnog softvera. Osim toga, budite u toku sa najnovijim funkcijama operativnog sistema Android™, sa bezbednosnim mesečnim ažuriranjima tokom 3 godine i nadogradnjama operativnog sistema tokom 2 godine.

Dugme Google Assistant³

Mala pomoć gde god da krenete

Google Assistant na mobilnom uređaju uvek je uz vas – tako da sada možete da završite poslove brže koristeći samo sopstveni glas. Upravljajte zadacima, kreirajte liste i dobijte uputstva dok ste u pokretu, sve to uz samo jedan pritisak na dugme.

Studija kompanije Counterpoint

1. mesto na rang-listi poverenja već dve godine zaredom⁵

“Nokia pametni telefoni su na vrhu rang-liste poverenja zasnovane na softveru, bezbednosnim ažuriranjima i kvalitetu izrade”

Pružanjem mesečnih bezbednosnih ažuriranja u periodu od 3 godine i nadogradnje operativnog sistema Android™ tokom 2 godine, Nokia pametni telefoni ponovo su se našli na vrhu liste poverenja koju je objavila kompanija Counterpoint Research za 2020. godinu A sa testiranjima uređaja koja premašuju industrijski prosek, kada se radi o kvalitetu, takođe smo ispred drugih. Pogledajte studiju da biste saznali više o ovome.

logo-Counterpoint-black-180px
Pročitajte studiju

Ne propustite. Registrujte se i budite prvi koji će primati novosti i ponude za Nokia telefone.

HMD Global Oy je ekskluzivni korisnik licence za telefone i tablete marke Nokia. Nokia je registrovana robna marka korporacije Nokia. Google, Android i druge povezane marke i logotipi su zaštitni znaci kompanije Google LLC. Ponude se mogu razlikovati. Proverite lokalnu dostupnost. Sve specifikacije, karakteristike i druge informacije o proizvodu podložne su promenama bez prethodne najave. Sve slike služe samo u ilustrativne svrhe.

Sve specifikacije, karakteristike i druge informacije o proizvodu podložne su promenama bez prethodne najave.

1Baterija koja traje 2 dana testirana je tokom upotrebe u svakodnevnim aktivnostima od strane kompanije HMD Global. Test je podrazumevao aktivno korišćenje uređaja 5 sati dnevno, sa novom baterijom. Korišćenje je podrazumevalo npr. igranje igara, video striming, pozivanje, slanje sms poruka, pretraživanje interneta i korišćenje aplikacija (kao što su društvene mreže, vesti, navigacija i muzika). Test je sproveden sa uobičajenim postavkama uređaja u osvetljenom zatvorenom okruženju. Uređaj je preko noći ostavljen u režimu pripravnosti. Trajanje baterije umnogome zavisi od postavki, načina korišćenja i drugih činilaca. 2 Baterija ima ograničen broj ciklusa punjenja i njen kapacitet se vremenom smanjuje. Vremenom će možda biti potrebno da zamenite bateriju. 3Google pomoćnik je dostupan na odabranim tržištima i jezicima. Tamo gde nije dostupan, Google Assistant je zamenjen Google pretragom. Proverite dostupnost na veb stranici https://support.google.com/assistant. 4Prethodno instalirani sistemski softver i aplikacije koriste značajan deo memorijskog prostora.