Nokia 3.2

‌‌

Nokia 3.2

Vidite više, uradite više

Registracija

Veća i bolja

Velik je. I pametan je.

Budite u toku sa svim vašim omiljenim sadržajem uz ekran napravljen za ozbiljan striming koji se prilagođava vašem okruženju – unutra i napolju. Uživajte u kamerama bez određenog vremena rada, projektovanim da rade pod svim uslovima osvetljenja i čuvajte svoje uspomene pomoću opcija interne i eksterne memorije. Zatim neka sve bude na sigurnom, uz opciju biometrijskog otključavanja licem.

Baterija

Baterija koja traje danima

Ostavite punjač kod kuće za vikend. Baterija telefona Nokia 3.2 traje i do 2 dana sa jednim punjenjem1, unapređena sa veštačkom inteligencijom koja uči kako koristite telefon za minimiziranje aplikacija i potrošnju energije, za vreme trajanja baterije iznad norme.

Google Assistant

Dobijte pomoć u pokretu ili kod kuće, sa samo jednim dodirom

Veoma brz tempo života pojednostavljen je uz taster Google Assistant3. Postavljajte pitanja, pogledajte svoj raspored ili čak prigušite svetla. Vaš pomoćnik čak i uči što ga više koristite. Možete da uradite više sa svojim životom tako što ćete manje raditi sa telefonom.

Pogledajte šta sve može
Pogledajte šta sve može

Android™

Postaje sve bolji i bolji

Nokia 3.2 pruža čisto Android iskustvo sa sistemom Android One, koji radi na Android 9 Pie. Bez nereda, bez softvera trećih strana i uz besplatna mesečna bezbednosna ažuriranja koja – neverovatno – ne usporavaju vaš telefon.

Studija kompanije Counterpoint

Nokia telefoni su na 1. mestu kada je u pitanju ažuriranje softvera i bezbednost

Nokia pametni telefoni dobijaju nadogradnje operativnog sistema tokom 2 godine i bezbednosna mesečna ažuriranja tokom 3 godine. Ispunjenje ovog obećanja omogućilo nam je da budemo najbolje rangirani kada je u pitanju ažuriranje softvera i bezbednost, što nas stavlja ispred drugih brendova pametnih telefona. Pogledajte studiju kompanije Counterpoint i saznajte više.

Nokia 3.2

Vidite više sa velikim HD+ ekranom dijagonale 6,26 inča i uradite više sa baterijom koja traje i do 2 dana 1. Da, 2 dana. Snimite sve svoje najbolje uspomene sa kamerama od 13 MP i 5 MP, čak i pri slabom osvetljenju, i koristite identifikaciju lica za brzo otključavanje za momentalan pristup telefonu. Poboljšajte svoj dan uz pomoć Google pomoćnika i uživajte u njemu na sistemu Android 9 Pie – sa besplatnim mesečnim ažuriranjima koja neće usporavati vaš telefon, nego će omogućiti da radi još bolje.

Registracija
Kompletne specifikacije
Kompletne specifikacije
Kompletne specifikacije

Google, Android i druge povezane oznake i logotipi su zaštitni znaci kompanije Google LLC. Qualcomm i Snapdragon su zaštitni znaci kompanije Qualcomm Incorporated, registrovani u Sjedinjenim Državama i drugim zemljama. aptX je zaštitni znak kompanije Qualcomm Technologies International, Ltd., registrovan u Sjedinjenim Državama i drugim zemljama. Ponude se mogu razlikovati. Proverite lokalnu dostupnost. Sve specifikacije, karakteristike i druge informacije o proizvodu podložne su promenama bez prethodne najave. Sve slike služe samo u ilustrativne svrhe.

1 Baterija koja traje 2 dana testirana je tokom upotrebe u svakodnevnim aktivnostima od strane kompanije HMD Global. Test je podrazumevao aktivno korišćenje uređaja 5 sati dnevno, sa novom baterijom. Korišćenje je podrazumevalo npr. igranje igara, reprodukciju u stvarnom vremenu video zapisa, pozivanje, slanje sms poruka, pretraživanje interneta i korišćenje aplikacija (kao što su društvene mreže, vesti, navigacija i muzika). Test je sproveden sa uobičajenim postavkama uređaja u osvetljenom zatvorenom okruženju. Uređaj je preko noći ostavljen u režimu pripravnosti.

2Baterija ima ograničene cikluse punjenja i kapacitet baterije se smanjuje tokom vremena. Nakon nekog vremena će možda biti potrebno da zamenite bateriju.

3Google pomoćnik je dostupan na odabranim tržištima i jezicima. Gde nije dostupan, Google pomoćnik je zamenjen Google pretragom. Proverite dostupnost na veb stranici https://support.google.com/assistant.

4Prethodno instalirani sistemski softver i aplikacije koriste značajan deo memorijskog prostora.