Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Camera Display 5.8 inches 5.8 Design Processor Play Arrow right

Nokia 7.1

Skip to main content

Snima odlične slike i izgleda odlično dok to radi.

Enlarge Plava Nokia 7.1 from Front and Back
Enlarge Plava Nokia 7.1 from Front
Enlarge Plava Nokia 7.1 from Back
Enlarge Plava Nokia 7.1 from Back
Enlarge Plava Nokia 7.1 from Front and Back
Enlarge Plava Nokia 7.1 from Front
Enlarge Plava Nokia 7.1 from Back
Enlarge Plava Nokia 7.1 from Front and Back
BojaPlava

Model

4 GB RAM, 64 GB Interna memorija, Dual SIM

Obavesti me

Obavesti me kad Nokia 7.1 postane dostupan za kupovinu

Unesite svoju imejl adresu ispod i obavestićemo vas kad ovaj proizvod postane dostupan.

Kupi od , TehnomediaTehnomedia

Cene se mogu razlikovati kod različitih trgovaca i u zavisnosti od specifikacije proizvoda, poput količine memorije, na primer. Kao partner kompanije Amazon, HMD Global zarađuje od kvalifikujućih kupovina.

Nokia 7.1

Snimite fotografije vredne deljenja sa kamerama modela Nokia 7.1, koje imaju senzor za dubinu i opcije veštačke inteligencije. HDR garantuje oštrije i jasnije slike bez obzira na osvetljenje. Svetli Full HD+ „PureDisplay“ ekran od 5,8 inča sa formatom 19:9 omogućava vam iskustvo većeg prikaza bez glomaznijeg uređaja Mobilna platforma Qualcomm Snapdragon 636 omogućava celodnevno trajanje baterije, dok Android 9 Pie⁵ osigurava da je vaš telefon uvek bezbedan i ažuran.

Kompletne specifikacije

Kamera

Dvostruka glavna kamera sa ZEISS optikom

Ekran

5,84" HD+ sa tehnologijom PureDisplay

Dizajn

Prefinjeni detalji za vrhunski izgled i osećaj prilikom korišćenja

Hardver

Moćne performanse sa mobilnom platformom Qualcomm® Snapdragon™ 636

Istaknite se i ispričajte svoju priču

Kamera

Slike koje vredi deliti

Uz model Nokia 7.1 snimajte fotografije koje izgledaju tako dobro da ih jednostavno morate podeliti. Uz pomoć dvostrukih zadnjih kamera sa ZEISS optikom sada možete praviti fenomenalne snimke, a tehnologija veštačke inteligencije omogućava vam da pravite umetničke fotografije sa 3D likovima, maskama i filterima.

Fotografije kao iz foto-studija sa neverovatnom dubinskom oštrinom

Najbolja kamera je ona koju uvek nosite sa vama. Zahvaljujući sofisticiranim zadnjim kamerama sa senzorom za dubinu i ZEISS optikom, sada možete da snimate profesionalne fotografije sa zamućenjem u bokeh stilu bez napora.

Više kontrole sa Pro režimom kamere

Zabeležite željeni snimak sa izbornom ručnom kontrolom balansa bele boje, ISO, blende i brzine okidača.

Duplo više zabave sa režimom Dual-Sight

Snimajte fotografije i video zapise sa zabavnim obrtima koristeći 3D likove, maske i filtere u „Dual-Sight“ modu. Reprodukujte uživo, u realnom vremenu, svoje #bothies na mrežama kao što su Facebook ili YouTube direktno iz aplikacije za kameru.

„PureDisplay“

Iskusite svaki detalj

Bez obzira da li ste napolju na jakoj sunčevoj svetlosti ili u slabo osvetljenoj sobi, ekran uređaja Nokia 7.1 će se dinamički prilagoditi okruženju za spektakularno iskustvo gledanja u zatvorenom ili na otvorenom.

  • Konverzija iz SDR u HDR Konverzija u realnom vremenu iz SDR u HDR donosi HDR kvalitet svim vašim video zapisima

  • Gledajte HDR video zapise HDR obezbeđuje povećani kontrast, više realističnih boja i živopisnih detalja, tako da sada možete praviti snimke baš onako kako ste oduvek želeli

  • Reprodukujte HDR filmove u realnom vremenu Uživajte u izuzetno kvalitetnom HDR sadržaju koji vam pružaju vodeći provajderi na internetu

Dizajn

Luksuzni izgled

Premium

dizajn i završna obrada

Ergonomic

senzor za otisak prsta lociran sa zadnje strane

Full HD+ 5.84"

„PureDisplay“ ekran formata 19:9

Hardver

Provedite ceo dan bez punjenja baterije

Uređaj Nokia 7.1 vam omogućava da gledate snimke, igrate igre i surfujete duže bez dopunjavanja baterije. Performanse ovog modela će zadovoljiti sve vaše potrebe od igranja AR igara do reprodukovanja u stvarnom vremenu zahvaljujući moćnoj mobilnoj platformi Qualcomm® Snapdragon ™ 636.

I do

  • Podrška za MicroSD karticu od 400 GB
  • 3 GB / 4 GB RAM

Softver

Android™ 10 sistem je sada dostupan za preuzimanje

Postavke privatnosti su pojednostavljene, odgovori mogu biti napisani brže i uz sveobuhvatna poboljšanja korišćenje vašeg telefona sada je još jednostavnije – Android 10 dolazi s mnoštvom novih funkcija koje će vam pomoći da maksimalno iskoristite svoj Nokia pametni telefon.

  • Tamna tema
  • Pametan odgovor
Saznajte više o sistemu Android 10

Studija kompanije Counterpoint

1. mesto na rang-listi poverenja već dve godine zaredom*

“Nokia pametni telefoni su na vrhu rang-liste poverenja zasnovane na softveru, bezbednosnim ažuriranjima i kvalitetu izrade”

Pružanjem mesečnih bezbednosnih ažuriranja u periodu od 3 godine i nadogradnje operativnog sistema Android™ tokom 2 godine, Nokia pametni telefoni ponovo su se našli na vrhu liste poverenja koju je objavila kompanija Counterpoint Research za 2020. godinu A sa testiranjima uređaja koja premašuju industrijski prosek, kada se radi o kvalitetu, takođe smo ispred drugih. Pogledajte studiju da biste saznali više o ovome.

logo-Counterpoint-black-180px
Pročitajte studiju
Nokia smartphones that get years of security updates

Ne propustite. Registrujte se i budite prvi koji će primati novosti i ponude za Nokia telefone.

Android je zaštitni znak kompanije Google LLC. Qualcomm Snapdragon je proizvod kompanije Qualcomm Technologies Inc i/ili njenih podružnica. USB Type-C™ je zaštitni znak kompanije USB Implementers Forum. Ponude se mogu razlikovati. Proverite lokalnu dostupnost. Sve specifikacije, karakteristike i druge informacije o proizvodu podložne su promenama bez prethodne najave. Slike služe samo u ilustrativne svrhe.

2 Bežične slušalice „Nokia True“ se isporučuju u torbici za punjenje koja sadrži 3 dodatna punjenja za i do 16 sati razgovora i 14 sati baterije prilikom reprodukovanja audio sadržaja. Baterija ima ograničen broj ciklusa punjenja i njen kapacitet se vremenom smanjuje. Testirano u laboratorijskim uslovima. 3 Prethodno instalirani sistemski softver i aplikacije koriste značajan deo memorijskog prostora 4 Baterija ima ograničen broj ciklusa punjenja i njen kapacitet se vremenom smanjuje. Vremenom će možda biti potrebno da zamenite bateriju. Testirano u laboratorijskim uslovima. 5Ako je isporučen sa operativnim sistemom Android Oreo / Android 9 Pie, moguća je nadogradnja na Android 10. Imajte na umu da to može dovesti do dodatnog prenosa podataka putem mobilne mreže