Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail OfferPrivacy tip Error Hexagon External link Facebook Instagram YouTube Twitter Arrow right Design Display 2.8 inches 2.8 Store 4G 4G
Klasični telefoni
Nokia 8000 4G

Omiljen, sa 4G mogućnošću povezivanja i s prizvukom sofisticiranosti.

Boja

Dodajte malo stila

Pogledajte sada

Nokia 8000 4G

Nokia 8000 4G je jednostavan za upotrebu – i lepo izgleda zahvaljujući precizno izrađenom kućištu koje podseća na staklo i ističe visok kvalitet dizajna. Unapredite svoju eleganciju zahvaljujući bojama koje su inspirisane dragim kamenjem i prefinjeno hromiranim metalik srednjim okvirom. Maksimalno iskoristite prednosti ekrana dijagonale 2,8 inča i izdržljive 3D zakrivljene tastature, napravljene za vašu udobnost. Pomoću njih ćete još više uživati u ćaskanju na mrežama WhatsApp i Facebook, u strimingu video-sadržaja na YouTube-u i planiranju putovanja uz pomoć aplikacije Google Maps. Uz to, sve je mnogo lakše zahvaljujući 4G mreži. A zahvaljujući osnovnim funkcijama kao što je Google Assistant, pouzdanoj izdržljivosti i bateriji koja traje, dobili ste prilično solidnu postavku – uz puno stila.

Kompletne specifikacije

Dizajn

Zaljubite se u blistavi dizajn inspirisan dragim kamenjem i udobno zakrivljenu 3D tastaturu.

Ekran

Uživajte u omiljenim aplikacijama i programima, uz vrhunsku oštrinu slike zahvaljujući ekranu dijagonale 2,8 inča.

Osnovne funkcije

Koristite WhatsApp, Facebook i YouTube – i zaputite se u pustolovine sa aplikacijom Google Maps.

4G sa Wi-Fi pristupnom tačkom

Život u 4G mreži je lakši zahvaljujući sjajnom kvalitetu telefonske veze, brzoj razmeni podataka i Wi-Fi pristupnoj tački.

Dizajn

Prefinjeni stil

Sa prvoklasnim kućištem koje podseća na staklo i bojama inspirisanim dragim kamenjem kao što su opal bela, oniks crna, topaz plava i citrin zlatna, telefon Nokia 8000 4G je pravljen da zablista. Elegantna hromirana završna obrada srednjeg okvira je pravi šlag na torti.

Vaš verni odraz

Stil nije isto što i trend – to je pouzdanje u sopstvenu ličnost. On je jedinstven za vas i vaše blistave trenutke – kako spolja, tako i iznutra. Nokia 8000 4G je telefon koji će savršeno da se slaže uz vašu ličnost.

4G sa Wi-Fi pristupnom tačkom

Kristalno čista veza

Ubrzajte striming, ćaskanje i pregled veb-stranica na brzoj 4G mreži. Uz to, podelite svoju Internet vezu s prijateljima i porodicom koristeći Wi-Fi pristupnu tačku.

Ekran dijagonale 2,8 inča i 3D tastatura

Lepota – i unutra i spolja

Pozamašan ekran dijagonale 2,8 inča daje dodatnu oštrinu vašim ćaskanjima i šou programima. A izdržljiva 3D zakrivljena tastatura prebačena je preko ivica kako bi telefon što zgodnije ležao na dlanu.

Sjajne aplikacije

Mnoštvo sitnih dragocenih opcija

Sa telefonom Nokia 8000 4G nikada vam neće biti dosadno. Budite u kontaktu s prijateljima preko aplikacija WhatsApp i Facebook, gledajte omiljene šou programe preko YouTube-a i planirajte nova putovanja uz pomoć aplikacije Google Maps.

Ne propustite. Registrujte se i budite prvi koji će primati novosti i ponude za Nokia telefone.

Google, YouTube i Google Maps su robne marke kompanije Google LLC. Ponude se mogu razlikovati. Proverite lokalnu dostupnost. Sve specifikacije, karakteristike i druge informacije o proizvodu podložne su promenama bez prethodne najave. Slike služe samo u ilustrativne svrhe.

1 Google Assistant nije dostupan na nekim jezicima i u nekim zemljama. Proverite dostupnost na veb-stranici https://support.google.com/assistant.

2 Baterija ima ograničen broj ciklusa punjenja i njen kapacitet se vremenom smanjuje. Vremenom će možda biti potrebno da zamenite bateriju.

3Prethodno instalirani sistemski softver i aplikacije koriste značajan deo memorijskog prostora.