Shopping bag with items Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Location External link Facebook Instagram LinkedIn YouTube Twitter Arrow right Design Display 2.8 inches 2.8 Store 4G 4G
Nokia 8000 4G
Nokia 8000 4G
Nokia 8000 4G

Omiljen, sa 4G mogućnošću povezivanja i s prizvukom sofisticiranosti.

Nokia 8000 4G
Nokia 8000 4G
Nokia 8000 4G
Boja

Cene se mogu razlikovati kod različitih trgovaca i u zavisnosti od specifikacije proizvoda, poput količine memorije, na primer. Kao partner kompanije Amazon, HMD Global zarađuje od kvalifikujućih kupovina.

Kupi od Gigatron

Dodajte malo stila

Pogledajte sada

Nokia 8000 4G

Nokia 8000 4G je jednostavan za upotrebu – i lepo izgleda zahvaljujući precizno izrađenom kućištu koje podseća na staklo i ističe visok kvalitet dizajna. Unapredite svoju eleganciju zahvaljujući bojama koje su inspirisane dragim kamenjem i prefinjeno hromiranim metalik srednjim okvirom. Maksimalno iskoristite prednosti ekrana dijagonale 2,8 inča i izdržljive 3D zakrivljene tastature, napravljene za vašu udobnost. Pomoću njih ćete još više uživati u ćaskanju na mrežama WhatsApp i Facebook, u strimingu video-sadržaja na YouTube-u i planiranju putovanja uz pomoć aplikacije Google Maps. Uz to, sve je mnogo lakše zahvaljujući 4G mreži. A zahvaljujući osnovnim funkcijama kao što je Google Assistant, pouzdanoj izdržljivosti i bateriji koja traje, dobili ste prilično solidnu postavku – uz puno stila.

Kompletne specifikacije

Dizajn

Zaljubite se u blistavi dizajn inspirisan dragim kamenjem i udobno zakrivljenu 3D tastaturu.

Ekran

Uživajte u omiljenim aplikacijama i programima, uz vrhunsku oštrinu slike zahvaljujući ekranu dijagonale 2,8 inča.

Osnovne funkcije

Koristite WhatsApp, Facebook i YouTube – i zaputite se u pustolovine sa aplikacijom Google Maps.

4G sa Wi-Fi pristupnom tačkom

Život u 4G mreži je lakši zahvaljujući sjajnom kvalitetu telefonske veze, brzoj razmeni podataka i Wi-Fi pristupnoj tački.

Dizajn

Prefinjeni stil

Sa prvoklasnim kućištem koje podseća na staklo i bojama inspirisanim dragim kamenjem kao što su opal bela, oniks crna, topaz plava i citrin zlatna, telefon Nokia 8000 4G je pravljen da zablista. Elegantna hromirana završna obrada srednjeg okvira je pravi šlag na torti.

Vaš verni odraz

Stil nije isto što i trend – to je pouzdanje u sopstvenu ličnost. On je jedinstven za vas i vaše blistave trenutke – kako spolja, tako i iznutra. Nokia 8000 4G je telefon koji će savršeno da se slaže uz vašu ličnost.

Google Assistant

Podrška u skladu sa zlatnim standardom

Za odgovore na pitanja i pomoć, tu je Google Assistant. Bilo da treba pronaći novi recept ili pozvati nekoga, sve je toliko jednostavnije zahvaljujući ovom virtuelnom pomoćniku.

4G sa Wi-Fi pristupnom tačkom

Kristalno čista veza

Ubrzajte striming, ćaskanje i pregled veb-stranica na brzoj 4G mreži. Uz to, podelite svoju Internet vezu s prijateljima i porodicom koristeći Wi-Fi pristupnu tačku.

Ekran dijagonale 2,8 inča i 3D tastatura

Lepota – i unutra i spolja

Pozamašan ekran dijagonale 2,8 inča daje dodatnu oštrinu vašim ćaskanjima i šou programima. A izdržljiva 3D zakrivljena tastatura prebačena je preko ivica kako bi telefon što zgodnije ležao na dlanu.

Sjajne aplikacije

Mnoštvo sitnih dragocenih opcija

Sa telefonom Nokia 8000 4G nikada vam neće biti dosadno. Budite u kontaktu s prijateljima preko aplikacija WhatsApp i Facebook, gledajte omiljene šou programe preko YouTube-a i planirajte nova putovanja uz pomoć aplikacije Google Maps.

Nemate šta da izgubite, a možete mnogo da dobijete. Primajte najnovije vesti i ponude za Nokia telefone.

Google, YouTube i Google Maps su robne marke kompanije Google LLC. Ponude se mogu razlikovati. Proverite lokalnu dostupnost. Sve specifikacije, karakteristike i druge informacije o proizvodu podložne su promenama bez prethodne najave. Slike služe samo u ilustrativne svrhe.

1 Google Assistant nije dostupan na nekim jezicima i u nekim zemljama. Proverite dostupnost na veb-stranici https://support.google.com/assistant.

2 Baterija ima ograničen broj ciklusa punjenja i njen kapacitet se vremenom smanjuje. Vremenom će možda biti potrebno da zamenite bateriju.

3Prethodno instalirani sistemski softver i aplikacije koriste značajan deo memorijskog prostora.