‌‌
Korisnički vodiči i uputstva

Nokia 3.1 Plus

Za vašu bezbednost

Pročitajte ove jednostavne smernice. Njihovo nepoštovanje može da bude opasno ili protivno zakonu. Za više informacija, pročitajte kompletno uputstvo za korisnika.

ISKLJUČIVANJE U KONTROLISANIM ZONAMA

Isključite uređaj onda kada korišćenje mobilnih telefona nije dozvoljeno ili kada ono može da prouzrokuje smetnje ili opasnost, na primer, u avionu, bolnicama ili u blizini medicinske opreme, goriva, hemikalija ili zona detonacije. Pridržavajte se svih uputstava u kontrolisanim zonama.

BEZBEDNOST SAOBRAĆAJA JE NA PRVOM MESTU

Pridržavajte se svih lokalnih zakona. Neka vam ruke u toku vožnje uvek budu slobodne za upravljanje vozilom. Vaša prvenstvena briga dok upravljate motornim vozilom treba da bude bezbednost u saobraćaju.

SMETNJE

Svi bežični uređaji mogu da budu podložni smetnjama koje utiču na njihove radne karakteristike.

OVLAŠĆENI SERVIS

Ovaj proizvod može da instalira ili popravlja samo ovlašćeno osoblje.

BATERIJE, PUNJAČI I DRUGI PRIBOR

Koristite isključivo baterije, punjače i drugi pribor koje je kompanija HMD Global Oy odobrila za korišćenje sa ovim uređajem. Ne priključujte nekompatibilne proizvode.

ODRŽAVAJTE UREĐAJ SUVIM

Ako je uređaj vodootporan, za detaljnije smernice pogledajte njegov indeks vodootpornosti.

STAKLENI DELOVI

Uređaj i/ili njegov ekran su izrađeni od stakla. Staklo može da pukne ako se uređaj ispusti na tvrdu površinu ili ako pretrpi jak udarac. Ako staklo pukne, ne dodirujte staklene delove uređaja i ne pokušavajte da sa uređaja odstranite polomljeno staklo. Ne koristite uređaj dok ovlašćeno servisno osoblje ne zameni staklo.

ZAŠTITITE SVOJ SLUH

Da biste sprečili moguće oštećenje sluha, nemojte da slušate glasnu muziku ili drugi audio sadržaj tokom dužeg vremenskog perioda. Budite pažljivi kada držite uređaj uz uho prilikom upotrebe zvučnika.

SAR

Ovaj uređaj zadovoljava smernice koje se odnose na izlaganje radio-frekvencijskom elektromagnetnom zračenju kada se koristi u uobičajenom položaju naspram uha ili kada je postavljen na razdaljini od najmanje 5 mm od tela. Maksimalne vrednosti specifične stope apsorpcije energije elektromagnetnog zračenja (SAR) ovog uređaja možete naći u odeljku "Informacije o sertifikaciji (SAR)" u ovom uputstvu za korisnika. Više informacija potražite na stranici www.sar-tick.com.

Kada se za nošenje uređaja uz telo koristi futrola, kopča za pojas ili slični nosači za uređaj, takva dodatna oprema ne bi trebalo da sadrži metalne delove i pomoću nje bi uređaj trebalo da bude odmaknut od tela najmanje onoliko koliko je to gore navedeno. Imajte u vidu da mobilni uređaji mogu da emituju signal čak i kada glasovni poziv nije u toku.

Da li vam je ovo bilo korisno?

Obratite se službi za podršku

Video uputstva

(