Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow right Arrow left Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter

Uputstvo za korisnike tableta Nokia T21

Skip to main content
Svi uređaji

Nokia T21

Korisni linkovi

PDFSoftverska ažuriranjaKompletne specifikacijeEkološki profil

Zemlje i jezici

Pošto nudimo korisničke vodiče za proizvode na mnogim jezicima u različitim regionima, možda ćete biti preusmereni na veb-stranicu Nokia telefona izvan vaše odabrane lokacije.

Izaberite jezik
Početni koraci
Tasteri i deloviUbacivanje SIM i memorijske karticeNapunite tabletUključivanje i podešavanje tabletaZaključavanje ili otključavanje tabletaKorišćenje dodirnog ekrana

Tasteri i delovi

Vaš tablet

Vaš tablet
 1. Zvučnik
 2. USB priključak
 3. Priključak za slušalice
 4. Prednja kamera
 5. Tasteri za jačinu zvuka
 6. Mikrofon
 7. Utičnica za SIM i memorijsku karticu (TA-1495, TA-1505, TA-1521), utičnica za memorijsku karticu (TA-1487)
 8. Blic
 9. Kamera
 10. Taster za napajanje/zaključavanje
 11. Zvučnik

Neki od dodataka navedenih u ovom uputstvu za korisnike, kao što su punjač, slušalice ili kabl za podatke, možda se prodaju zasebno.

Delovi i priključci, magnetizam

Ne priključujte proizvode koji stvaraju izlazni signal, pošto se time može oštetiti uređaj. Nemojte da priključujete nikakav izvor napona na audio priključak. Ukoliko na audio priključak priključite eksterni uređaj ili slušalice sa mikrofonom koji nisu odobreni za korišćenje sa ovim uređajem, posebnu pažnju obratite na nivo jačine zvuka.

Delovi ovog uređaja imaju magnetna svojstva. Ovaj uređaj može da privlači materijale koji sadrže metal. Vodite računa da kreditne kartice ili druge kartice sa magnetnim trakama ne budu duže vreme pored uređaja, jer se tako kartice mogu oštetiti.

Da li vam je ovo bilo korisno?

Zemlje i jezici

Izaberite jezik

I dalje vam je potrebna podrška?

Obratite se službi za podršku

Ćaskanje uživo

Ćaskanje uživo

Pre nego što počnete da ćaskate sa našom korisničkom podrškom, ostavite detalje za kontakt. Imajte na umu da naše ćaskanje ne radi na pregledačima Microsoft Edge, umesto njega probajte Chrome ili Firefox.

Ćaskajte sa nama

Pre nego što počnete da ćaskate sa našom korisničkom podrškom, ostavite detalje za kontakt. Imajte na umu da naše ćaskanje ne radi na pregledačima Microsoft Edge, umesto njega probajte Chrome ili Firefox.

Polja označena zvezdicom su obavezna.

Pošaljite nam e-poruku

Recite nam šta je problem i mi ćemo vam se javiti putem e-pošte.