Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Arrow right

Android 11 och Nokia-telefoner

Nokia-telefoner och Android™ 11. Bra grejer.

Ger dig alltid det senaste

Pålitlig, säker och byggd för att hålla – det är löftet från en Nokia-telefon, och det är ett löfte som nu ger den senaste och bästa Android-versionen. Nu finns Android 11 som sätter dina konversationer, din integritet och ditt välbefinnande i första rummet.

Meddelanden

Låt konversationen flyta

Inget mer hoppande mellan appar – besvara alla dina chattar från ett ställe. Meddelanden från dina viktigaste kontakter kan visas på låst skärm så att du aldrig missar när någon av dina nära och kära hör av sig.

Meddelanden

Bubblor

Fäst konversationer så att de visas ovanför andra appar. Du kan alltid nå chatten med ett enkelt tryck, oavsett vad du håller på med.

App-behörigheter

Du bestämmer

Behåll kontrollen och få samtidigt ut mesta möjliga av dina appar. Ge åtkomst till din mikrofon, kamera eller platsinformation på engångsbasis så att appen måste be om tillstånd igen nästa gång den vill få åtkomst.

Säkerhet

Lugnt och tryggt. Enkelt.

Android 11 får säkerhets- och integritetsuppdateringar på samma sätt som dina appar uppdateras på Google Play. Och med de månatliga uppdateringarna av Nokia-telefonerna kan du känna dig trygg i att din telefon har det senaste säkerhetsförsvaret.

Google Assistant

Hjälp på vägen

Google Assistant på mobilen finns alltid med dig för att hjälpa dig planera och få saker gjorda snabbare så att du kan fokusera på det som är viktigt. Hantera uppgifter och att göra-listor, få vägbeskrivningar och håll kontakten när du är på språng med hjälp av din röst.

Digitalt välmående

En god morgon börjar med en god natts sömn

Börja koppla av vid dagens slut med läggdagsläget som automatiskt sänker telefonens volym och växlar din skärm till gråskala. Börja dagen med den nya och förbättrade klockan – vakna till din favoritlåt och soluppgångslarmet som gradvis gör skärmen ljusare.

Företagsfunktioner

Att sätta igång

Få en kombinerad vy av arbete och privatliv på platser som din kalender och påminnelser. Och med nya funktioner för tillgångshantering kan IT-avdelningar trygga säkerheten på företagets telefoner utan att anställda behöver visa upp sin personliga användning.

För företag

HMD Global Oy har den exklusiva licensen för varumärket Nokia för telefoner och surfplattor. Nokia är ett registrerat varumärke som tillhör Nokia Corporation. Google, Android, Google Play, YouTube och andra varumärken är varumärken som tillhör Google LLC.