Nokia 225 4G

Nokia 225 4G

Premiumdesign. 4G-finesser.

4G

Kom ikapp med 4G

Få det bästa av den senaste tekniken med Nokia 225 4G med prisvärt 4G så att du kan dra nytta av tydligt samtalsljud, sociala medier, multiplayer-spel med mera.

Premiumdesign

Exklusiv finish

Exakthet blir enklare med tangentbordet med premiumprestanda, en bekvämt böjd baksida och separata funktionstangenter. Plus att de blanka färgerna med hårdlack ger en högklassig finish.

Lång livslängd.

Den har kommit för att stanna

Ta vara på dagen med en telefon som inte bromsar dig. Nokia 225 4G är byggd för att hålla, med ett drygt 1 150 mAh batteri1 och klassisk Nokia-hållbarhet.

Underhållning

Bekämpa tristessen

Livet är aldrig tråkigt med Nokia 225 4G. Testa den inbyggda kameran, lyssna på trådlös FM-radio och slå dina toppresultat i olika spel.

Funktioner

Nokia 225 4G

Det klassiska möter det moderna med Nokia 225 4G. 4G öppnar en värld av förbättrade funktioner, som tydligare samtalsljud, sociala medier och multiplayer-spel. Tangentbordet med premiumprestanda och dedikerade funktionstangenter gör att känslan när du skriver eller navigerar blir ännu mer exakt – och de blanka färgerna med hårdlack ger en högklassig finish. Lägg till en bekvämt böjd baksida, greppvänlig kant, lång batteritid och hållbarhet så blir det tydligt att med Nokia 225 4G får du hela paketet. Väsentligheter som Facebook, Snake, andra spel att testa och köpa samt en inbyggd kamera uppgraderar din lediga tid.

Supersnabbt 4G

Supersnabbt 4G

Få ut det mesta av 4G, som tydlig samtalskvalitet, sociala medier och multiplayer-spel.

Premiumdesign

Premiumdesign

Trivs med din nya telefon med böjd baksida, effektivt tangentbord och exklusiv finish.

batteri

batteri

Ta vara på din dag med dryga batterier och en hållbar design.

Underhållning

Underhållning

Testa den inbyggda kameran, trådlösa FM-radion och en olika fantastiska spel.

Fullständiga specifikationer

Registrera mig

Bli en av de första som får höra om våra senaste nyheter.

1Batteriet har ett begränsat antal laddningscykler och batterikapaciteten minskar över tid. Så småningom kan batteriet behöva bytas ut.

2 Varierar beroende på om 2G-, 3G- eller 4G-nätverk används.

3 Förinstallerade systemprogram och appar använder en betydande del av lagringskapaciteten.