Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Plant Error Hexagon 4G 4G Design Battery Game Play

Nokia 225 4G

Mobiltelefonen med 4G och premiumdesign.

Färg
Inställningar
128 MB RAM , 64 MB Intern lagring , Dual SIM
Slut på lager

Produkten kan skickas inom 48 timmar om den beställs en arbetsdag.

Plantera 5 träd med denna enhet

Spara pengar och ge tillbaka till planeten med den här enheten. Plantera dubbelt så många träd med Ecologi. Mer information

Nokia 225 4G

Det klassiska möter det moderna med Nokia 225 4G. 4G öppnar en värld av förbättrade funktioner, som tydligare samtalsljud, sociala medier och multiplayer-spel. Tangentbordet med premiumprestanda och dedikerade funktionstangenter gör att känslan när du skriver eller navigerar blir ännu mer exakt – och de blanka färgerna med hårdlack ger en högklassig finish. Lägg till en bekvämt böjd baksida, greppvänlig kant, lång batteritid och hållbarhet så blir det tydligt att med Nokia 225 4G får du hela paketet. Väsentligheter som Facebook, Snake, andra spel att testa och köpa samt en inbyggd kamera uppgraderar din lediga tid.

Fullständiga specifikationer

Supersnabbt 4G

Få ut det mesta av 4G, som tydlig samtalskvalitet, sociala medier och multiplayer-spel.

Premiumdesign

Trivs med din nya telefon med böjd baksida, effektivt tangentbord och exklusiv finish.

batteri

Ta vara på din dag med dryga batterier och en hållbar design.

Underhållning

Testa den inbyggda kameran, trådlösa FM-radion och en olika fantastiska spel.

Premiumdesign. 4G-finesser.

Se vad vi menar

4G

Kom ikapp med 4G

Få det bästa av den senaste tekniken med Nokia 225 4G med prisvärt 4G så att du kan dra nytta av tydligt samtalsljud, sociala medier, multiplayer-spel med mera.

Premiumdesign

Exklusiv finish

Exakthet blir enklare med tangentbordet med premiumprestanda, en bekvämt böjd baksida och separata funktionstangenter. Plus att de blanka färgerna med hårdlack ger en högklassig finish.

Lång livslängd.

Den har kommit för att stanna

Ta vara på dagen med en telefon som inte bromsar dig. Nokia 225 4G är byggd för att hålla, med ett drygt 1 150 mAh batteri1 och klassisk Nokia-hållbarhet.

Underhållning

Bekämpa tristessen

Livet är aldrig tråkigt med Nokia 225 4G. Testa den inbyggda kameran, lyssna på trådlös FM-radio och slå dina toppresultat i olika spel.

Missa inget. Registrera dig och bli först med att få erbjudanden och de senaste nyheterna om Nokia-telefoner.

*Om du beställer under helg, helgdag eller efter kl 13 på sista vardagen i veckan, kommer ordern att skickas på nästkommande vardag. Beställ för minst 140 euro för gratis frakt. Observera att vi upplever vissa förseningar pga situationen med Covid-19, men majoriteten av beställningar skickas i tid.

1Batteriet har ett begränsat antal laddningscykler och batterikapaciteten minskar över tid. Så småningom kan batteriet behöva bytas ut.

2 Varierar beroende på om 2G-, 3G- eller 4G-nätverk används.

3 Förinstallerade systemprogram och appar använder en betydande del av lagringskapaciteten.