Nokia 4.2

‌‌

Nokia 4.2

Den har allt. Plus allt annat, med Google Assistant.

Google Assistant

Få hjälp när du är iväg eller hemma, med bara ett tryck

Lev livet i högt tempo med Google Assistant Button1. Ställ en fråga, se dagens schema eller dämpa belysningen. Din assistent blir till och med bättre på sitt jobb ju mer du använder den. Så du kan göra mer med ditt liv genom att göra mindre med din telefon.

Design

Vi höjde ribban för designen. Sedan finputsade vi den.

Hantverksmässig skönhet för användning i vardagen. Telefonen är 8,4 mm tunn och har ett högklassigt böjt 2,5D-glas på fram- och baksida, vilket gör det till en fröjd att hålla den i en hand. Och med en 5,71" HD+-skärm i 19:9-format är den även en fröjd att se på. Dessutom har den ett långlivat batteri som anpassar sig till dig – så det ser inte bara bra ut, den är smart också.

Utforska designen

bildbehandling

Dina minnen har aldrig sett så här bra ut

Fånga hela bilden. Med dubbla kameror och en selfie-kamera med vidvinkel kommer alla med. Väck liv i din kreativa sida med avancerade nyskapande funktioner som Bokeh-läge och avancerade bildförändringar.

Android™

Det blir bara bättre med tiden

Med Nokia 4.2 får du en ren Android-upplevelse med Android One som körs på Android 9 Pie. Inga onödiga extrafunktioner eller programvara från tredje part, och gratis säkerhetsuppdateringar varje månad som – hör och häpna – inte får din telefon att gå långsammare.

Lägg till en AI som lär sig hur du använder telefonen, plus prediktiva genvägar för appar och verktyg för välbefinnande så har du en Android-upplevelse som är svår att lägga ifrån sig.

Se hur
Se hur
Se hur

Counterpoint-undersökning

Nokia-telefoner rankades som etta inom mjukvaruuppgraderingar och säkerhet

Smartphones från Nokia får två års mjukvaruuppgraderingar och tre års månatliga säkerhetsuppdateringar. Genom att vi uppfyller detta åtagande har vi rankats högst för mjukvaruuppdateringar och säkerhet, högre än andra smartphonetillverkare. Se undersökningen från Counterpoint för mer information.

Nokia 4.2

Finns att köpa nu

Lagring
Färger:

SEK 1,990.00

Det här är priset när du köper enheten online från Nokias telefonbutik. Priset kan vara ett annat när du köper från andra återförsäljare, och det kan variera beroende på minne, färg och andra variabler.

Kompletta specifikationer
Kompletta specifikationer
Kompletta specifikationer

Google, Android och andra relaterade varumärken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Qualcomm och Snapdragon är varumärken som tillhör Qualcomm Incorporated, registrerat i USA och andra länder. Varianter av erbjudandet kan förekomma. aptX är ett varumärke som tillhör Qualcomm Technologies International, Ltd., registrerat i USA och andra länder. Kontrollera lokal tillgänglighet. Samtliga uppgivna specifikationer, funktioner och övrig produktinformation kan ändras utan förhandsmeddelande. Samtliga bilder är endast i illustrationssyfte.

1 Google Assistant finns tillgänglig på vissa utvalda marknader och språk. Där Google Assistant inte är tillgänglig ersätts det av Google Sök. Kontrollera tillgängligheten på https://support.google.com/assistant.

2 Batteriet har ett begränsat antal laddningscykler och batterikapaciteten minskar över tid. Så småningom kan batteriet behöva bytas ut.

3Google Foto erbjuder gratis obegränsat, högkvalitativt lagringsutrymme för foton; Google-konto och internetuppkoppling krävs.

4 Förinstallerade systemprogram och appar använder en betydande del av minneskapaciteten.

5 Kampanjen för förlängd garanti ger ett (1) års förlängning av tillverkarens begränsade garanti till alla konsumenter som har köpt en Nokia 3.2 eller Nokia 4.2 från Nokias onlinebutik för mobiltelefoner mellan 2019-09-19 och 2019-12-31 och är bosatta i Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Italien, Irland, Nederländerna, Portugal, Frankrike, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland eller Österrike. Erbjudandet gäller så länge lagret räcker. Kampanjen för förlängd garanti förlänger tillverkarens begränsade garanti på två år med ytterligare ett (1) år räknat från telefonens leveransdatum. Kunden måste vara 18 år eller äldre och godkänna kampanjvillkoren för att delta. För att kunna lösa in tjänsten kan det krävas ett giltigt inköpsbevis som en beställningsbekräftelse från Nokias onlinebutik som visar inköpsdatumet för berättigad Nokia smartphone. Fullständiga villkor finns här. Din personliga information kommer att användas i enlighet med HMD Globals integritetspolicy. HMD har rätt att återkalla erbjudandet när som helst.