‌‌

Nokia 4.2

Den har allt. Plus allt annat, med Google Assistant.

Google Assistant

Få hjälp när du är iväg eller hemma, med bara ett tryck

Lev livet i högt tempo med Google Assistant Button1. Ställ en fråga, se dagens schema eller dämpa belysningen. Din assistent blir till och med bättre på sitt jobb ju mer du använder den. Så du kan göra mer med ditt liv genom att göra mindre med din telefon.

Design

Vi höjde ribban för designen. Sedan finputsade vi den.

Hantverksmässig skönhet för användning i vardagen. Telefonen är 8,4 mm tunn och har ett högklassigt böjt 2,5D-glas på fram- och baksida, vilket gör det till en fröjd att hålla den i en hand. Och med en 5,71" HD+-skärm i 19:9-format är den även en fröjd att se på. Dessutom har den ett långlivat batteri som anpassar sig till dig – så det ser inte bara bra ut, den är smart också.

Utforska designen

bildbehandling

Dina minnen har aldrig sett så här bra ut

Fånga hela bilden. Med dubbla kameror och en selfie-kamera med vidvinkel kommer alla med. Väck liv i din kreativa sida med avancerade nyskapande funktioner som Bokeh-läge och avancerade bildförändringar.

Android™

Det blir bara bättre med tiden

Med Nokia 4.2 får du en ren Android-upplevelse med Android One som körs på Android 9 Pie. Inga onödiga extrafunktioner eller programvara från tredje part, och gratis säkerhetsuppdateringar varje månad som – hör och häpna – inte får din telefon att gå långsammare.

Lägg till en AI som lär sig hur du använder telefonen, plus prediktiva genvägar för appar och verktyg för välbefinnande så har du en Android-upplevelse som är svår att lägga ifrån sig.

Se hur
Se hur
Se hur
Kompletta specifikationer
Kompletta specifikationer
Kompletta specifikationer

Google, Android och andra relaterade varumärken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Qualcomm och Snapdragon är varumärken som tillhör Qualcomm Incorporated, registrerat i USA och andra länder. Varianter av erbjudandet kan förekomma. aptX är ett varumärke som tillhör Qualcomm Technologies International, Ltd., registrerat i USA och andra länder. Kontrollera lokal tillgänglighet. Samtliga uppgivna specifikationer, funktioner och övrig produktinformation kan ändras utan förhandsmeddelande. Samtliga bilder är endast i illustrationssyfte.

1 Google Assistant finns tillgänglig på vissa utvalda marknader och språk. Där Google Assistant inte är tillgänglig ersätts det av Google Sök. Kontrollera tillgängligheten på https://support.google.com/assistant.

2 Batteriet har ett begränsat antal laddningscykler och batterikapaciteten minskar över tid. Så småningom kan batteriet behöva bytas ut.

3Google Foto erbjuder gratis obegränsat, högkvalitativt lagringsutrymme för foton; Google-konto och internetuppkoppling krävs.

4 Förinstallerade systemprogram och appar använder en betydande del av minneskapaciteten.