Nokia 4.2

‌‌

Nokia 4.2

Den har allt. Plus allt annat, med Google Assistant.

Google Assistant

Få hjälp när du är iväg eller hemma, med bara ett tryck

Lev livet i högt tempo med Google Assistant Button1. Ställ en fråga, se dagens schema eller dämpa belysningen. Din assistent blir till och med bättre på sitt jobb ju mer du använder den. Så du kan göra mer med ditt liv genom att göra mindre med din telefon.

Se vad den kan göra

Design

Vi höjde ribban för designen. Sedan finputsade vi den.

Hantverksmässig skönhet för användning i vardagen. Telefonen är 8,4 mm tunn och har ett högklassigt böjt 2,5D-glas på fram- och baksida, vilket gör det till en fröjd att hålla den i en hand. Och med en 5,71" HD+-skärm i 19:9-format är den även en fröjd att se på. Dessutom har den ett långlivat batteri som anpassar sig till dig – så det ser inte bara bra ut, den är smart också.

Utforska designen

bildbehandling

Dina minnen har aldrig sett så här bra ut

Fånga hela bilden. Med dubbla kameror och en selfie-kamera med vidvinkel kommer alla med. Väck liv i din kreativa sida med avancerade nyskapande funktioner som Bokeh-läge och avancerade bildförändringar.

Dyk ner i bildupplevelsen
Dyk ner i bildupplevelsen
Dyk ner i bildupplevelsen

Programvara

Nerladdning av Android™ 10 tillgänglig nu

Det är enklare att göra integritetsinställningar, det går snabbare att skriva svar och det känns mer naturligt att använda din telefon tack vare övergripande förbättringar – Android 10 har en mängd nya funktioner som hjälper dig att få ut det mesta av din Nokia-smartphone.

  • Mörkt tema
  • Smart svar

Nokia 4.2

Vinnare av Good Design® Award 2019

Prisbelönt av The Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design. Nokia 4.2 fick utmärkelsen 2019 Good Design Award i kategorin för elektronik för sin design och sitt överkomliga pris samtidigt som man erbjuder de senaste innovationerna inom smartphone-teknik.

Se profilen för Good Design

Counterpoint-undersökning

Nokia-telefoner rankades som etta inom mjukvaruuppgraderingar och säkerhet

Smartphones från Nokia får två års mjukvaruuppgraderingar och tre års månatliga säkerhetsuppdateringar. Genom att vi uppfyller detta åtagande har vi rankats högst för mjukvaruuppdateringar och säkerhet, högre än andra smartphonetillverkare. Se undersökningen från Counterpoint för mer information.

Funktioner

Nokia 4.2

Hjälp finns nära till hands med Google Assistant Button. Njut av videor och spel på 5,71" HD+-skärmen med glas i vackert böjd 2,5D-design. Snabbtagna bilder ser ut som fantastiska foton tack vare den dubbla 13 MP och 2 MP bakre kameran och avancerade redigeringsverktyg. Biometrisk ansiktsigenkänning låser upp din telefon snabbt och enkelt.

The Google Assistant

The Google Assistant

Snabb åtkomst till Google Assistant med den särskilda Google Assistant-knappen.

Skärm

Skärm

2,5D böjt glas på fram- och baksida, med en 5,71" HD+-skärm.

Kameror

Kameror

Dubbel bakre kamera och en 8 MP frontkamera. Redigera foton med Bokeh-funktionen.

Ansiktsigenkänning

Ansiktsigenkänning

Unlock your phone quickly and securely with biometric face unlock.

Fullständiga specifikationer

Nokia 4.2

Finns att köpa nu

SEK 1,990.00

Prissättningen kan variera mellan olika återförsäljare och beror även på produktspecifikationer, exempelvis mängden minne. Som Amazon Associate får HMD Global ersättning vid kvalificerade köp.

Registrera mig

Bli en av de första som får höra om våra senaste nyheter.

Google, Android och andra relaterade varumärken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Qualcomm och Snapdragon är varumärken som tillhör Qualcomm Incorporated, registrerat i USA och andra länder. Varianter av erbjudandet kan förekomma. aptX är ett varumärke som tillhör Qualcomm Technologies International, Ltd., registrerat i USA och andra länder. Kontrollera lokal tillgänglighet. Samtliga uppgivna specifikationer, funktioner och övrig produktinformation kan ändras utan förhandsmeddelande. Samtliga bilder är endast i illustrationssyfte.

1 Google Assistant finns tillgänglig på vissa utvalda marknader och språk. Där Google Assistant inte är tillgänglig ersätts det av Google Sök. Kontrollera tillgängligheten på https://support.google.com/assistant.

2 Batteriet har ett begränsat antal laddningscykler och batterikapaciteten minskar över tid. Så småningom kan batteriet behöva bytas ut.

3Google Foto erbjuder gratis obegränsat, högkvalitativt lagringsutrymme för foton; Google-konto och internetuppkoppling krävs.

4 Förinstallerade systemprogram och appar använder en betydande del av minneskapaciteten.

5 Kampanjen för förlängd garanti ger ett (1) års förlängning av tillverkarens begränsade garanti till alla konsumenter som har köpt en Nokia 3.2 eller Nokia 4.2 från Nokias onlinebutik för mobiltelefoner mellan 2019-09-19 och 2019-12-31 och är bosatta i Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Italien, Irland, Nederländerna, Portugal, Frankrike, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland eller Österrike. Erbjudandet gäller så länge lagret räcker. Kampanjen för förlängd garanti förlänger tillverkarens begränsade garanti på två år med ytterligare ett (1) år räknat från telefonens leveransdatum. Kunden måste vara 18 år eller äldre och godkänna kampanjvillkoren för att delta. För att kunna lösa in tjänsten kan det krävas ett giltigt inköpsbevis som en beställningsbekräftelse från Nokias onlinebutik som visar inköpsdatumet för berättigad Nokia smartphone. Fullständiga villkor finns här. Din personliga information kommer att användas i enlighet med HMD Globals integritetspolicy. HMD har rätt att återkalla erbjudandet när som helst.

56 Om den levereras med Android Oreo / Android 9 Pie kan den uppgraderas till Android 10. Observera att det kan medföra extra förbrukning av mobildata.