Nokia 5.3

Nokia 5.3

En kamera som fångar allt

Quad-kamera

Rätt kamera för rätt ögonblick

Se världen ur ett helt nytt perspektiv – eller fyra – med den mångsidiga quad-kameran. Kom nära intill med makrolinsen eller fånga hela sammanhanget med en 118° ultravidvinkellins.

Avancerad AI-bildbehandling

Smarta verktyg som får dina bilder att sticka ut

Kraftfull AI-bildbehandling ger dig de kreativa verktyg du behöver för att ta fantastiska foton. Skippa blixten och ta ändå vackra foton tack vare nattläget. Ta proffsiga bilder som skiljer sig från mängden i porträttläge med förbättrade bokeh-effekter.

Batteritid på två dygn¹

Kraft att lita på

Håll dig laddad i två dagar1 med hjälp av batteriet på 4 000 mAh2 och ett adaptivt batteri med AI-stöd som reserverar energin till de appar du använder mest. All den kraften gör att du äntligen kan ta farväl av batteristressen.

CERTIFIERAD AV TÜV RHEINLAND

Dina ögon kommer att tacka dig

Med en extra stor skärm har vi även sett till att ta hand om dina ögon. Nokia 5.3 har en låg nivå blått ljus – så låg att den är certifierad av TÜV Rheinland. Det innebär innebär att ögonen ansträngs mindre när du tittar på alla dina favoritappar, spel och videor.

Skärm

Uppslukas av den stora skärmen

Den imponerande skärmen på 6,55" tar dig till en annan värld – oavsett om du spelar eller streamar. Dessutom är det en enorm skärm som ändå passar i fickan. Vinn-vinn.

Spel och underhållning

Byggd för hastighet. Förfinad för spel.

Spela i högsta divisionen och håll dig kvar i matchen längre, tack vare den dynamiska processorn Qualcomm® Snapdragon™ 665 och den episka 6,55"-skärmen.

Android One-löfte

Redo för Android™ 11 och vidare

Android One erbjuder en äkta och naturlig mjukvaruupplevelse, komplett med ett smidigt gränssnitt och utan förinstallerad bloatware. Med regelbundna säkerhets- och mjukvaruuppgraderingar förbättras dessutom din Nokia 5.3 hela tiden.

Design

Hållbarhet har aldrig sett så här bra ut

Nokia 5.3 har en elegant 2.5D glasfront och en reptålig baksida i kompositmaterial för ökad hållbarhet. Välj bland tre vackra färger med inspiration från Norden: cyan, sand och träkol.

Google Assistant Button³

Lite hjälp på vägen, vart den än tar dig

Den särskilda Google Assistant-knappen3 gör det enklare än någonsin att kontakta din favoritassistent. Dessutom lär den sig och blir bättre varje gång du använder den, så att du kan göra mer med ditt liv genom att göra mindre med din telefon.

Varför en Nokia-telefon?

Den är helt enkelt pålitlig, säker och byggd för att hålla.

Förtroendet för Nokia-telefoner rankades högst baserat på programvara, säkerhetsuppdateringar och kvalitet5. Vi erbjuder två års garanti som standard eftersom vi är trygga i att våra smartphones är byggda för att hålla. Tre års månatliga säkerhetsuppdateringar och upp till två omgångar OS-uppgraderingar och ett långt batteriliv gör att du kan lita på att din telefon räcker hela vägen.

Funktioner

Nokia 5.3

Gå längre med Nokia 5.3. Med den otroliga Quad-kameran kan du tänja på fotografins gränser. Du kan transportera dig själv till en annan värld genom den enorma 6,55"-skärmen. Och du kan säga tack och hej till batteristressen tack vare batteritiden på två dygn1. Dessutom: Hantera snabbt alla uppgifter med processorn Qualcomm® Snapdragon™ 665 och det senaste operativsystemet Android 10 – som blir bättre med varje uppgradering under två år.

Kamera

Kamera

Otrolig Quad-kamera med avancerad AI-bildbehandling.

Skärm

Skärm

Kolla på alla dina videor på den episka 6,55"-skärmen.

Processor

Processor

Gjord med gaming i åtanke, med den kraftfulla processorn Qualcomm® Snapdragon™ 665.

batteri

batteri

Håll dig laddad längre med en batteritid på två dygn1.

Fullständiga specifikationer

Registrera mig

Bli en av de första som får höra om våra senaste nyheter.

Letar du fortfarande?

Hitta den perfekta telefonen för dig

Visa alla telefoner

Android, Google och andra relaterade varumärken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Qualcomm och Snapdragon är varumärken som tillhör Qualcomm Incorporated, registrerat i USA och andra länder. Varianter av erbjudandet kan förekomma. Kontrollera lokal tillgänglighet. Samtliga uppgivna specifikationer, funktioner och övrig produktinformation kan ändras utan förhandsmeddelande. Bilderna tillhandahålls enbart i illustrationssyfte.

1Testet för två dagars batteritid genomfördes av HMD Global genom verklighetstrogna användartester. Testet inkluderade aktiv användning av en enhet 5 timmar om dagen med ett nytt batteri. Användningen inkluderade t.ex. spel, videostreaming, samtal, sms och användning av appar (så som sociala medier, nyheter, navigation och musik). Testet genomfördes med normala enhetsinställningar i en upplyst inomhusmiljö. Enheten sattes i standby-läge under natten.

2 Batteriet har ett begränsat antal laddningscykler och batterikapaciteten minskar över tid. Så småningom kan batteriet behöva bytas ut.

3Google Assistant finns tillgänglig på vissa utvalda marknader och språk. Där Google Assistant inte är tillgänglig ersätts det av Google Sök. Kontrollera tillgängligheten på https://support.google.com/assistant.

4 Förinstallerade systemprogram och appar använder en betydande del av minneskapaciteten.

Images are for illustrative purposes only