Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard KlarnaError Hexagon Phone with notch Durability Touch controls Display 2.8 inches 2.8 Game Play

Nokia 6310

Den ikoniska siluetten av originalet med fantastiska nya funktioner och några gamla favoriter.

629,00 kr
Färg
Modell
16 MB RAM, 8 MB Intern lagring, Dual SIM
I lager, redo att skickas

Nokia 6310

Den ikoniska silhuetten av den ursprungliga Nokia 6310 har precis uppdaterats. Med en stor böjd skärm för ökad läsbarhet, förbättrad tillgänglighet och en mängd klassiska och älskade funktioner: en trådlös FM-radio, ett batteri som håller länge och det klassiska spelet Snake. Den är inbyggd i ett robust skal, så den tål livets alla stötar. Nokia 6310 är den välbekanta telefonen för den moderna världen.

Fullständiga specifikationer

Klassisk design

Ett välbekant utseende och känsla med ett tufft polykarbonatskal

Tillgänglighet

Lätt för alla att använda med zoomade menyer och möjlighet till större teckensnitt

Se saker tydligt

Med en tydlig, böjd 2,8-tumsskärm

Underhållning

Slå nytt rekord i Snake och lyssna på den trådlösa FM-radion

Ikonen har kommit tillbaka

Se nu

Ikonisk

En modern klassiker, nydesignad

Den nya Nokia 6310 har tagit den ikoniska formen av den ursprungliga Nokia 6310 och har omdesignat den för 2021, med en mängd nya funktioner inklusive större knappar, inzoomade menyer, en radio och mer.

Tillgänglighet

Bekant och lätt att använda

Nu behöver du inte längre stirra dig blind på din telefon – Nokia 6310 har nya inzoomade menyer och alternativ för större teckensnitt för ännu bättre läsbarhet.

Tillgänglighetsläget kan automatiskt konfigureras till en vy med en ikon, öka teckenstorleken ytterligare och öka volymen till maximalt – allt på en telefonkonfiguration de förmodligen redan känner till och älskar.

Design

Designad för vardagen

Matcha färgen med din personlighet. Nokia 6310 finns i en mängd olika nyanser inklusive mörkgrön, svart och gul. Och den är byggd med ett slitstarkt polykarbonatskal, så den är stark nog att ta sig an vardagen.

Skärm

Se innehållet tydligare

Nokia 6310 har en 2,8-tums böjd skärm så att du kan bläddra bland och se allt ditt innehåll ännu tydligare.

Roligt

Ett rent nöje att använda

Nokia 6310 är mer än bara en telefon som hjälper dig att hålla kontakten. Det är också en telefon som hjälper dig att varva ner. Mobiltelefonen har det klassiska Snake-spelet samt en trådlös FM-radio, så att du kan lyssna på musik, fånga nyheter eller lyssna på sport – och det behövs inget headset.

Missa inget. Registrera dig och bli först med att få erbjudanden och de senaste nyheterna om Nokia-telefoner.

HMD Global Oy har den exklusiva licensen för varumärket Nokia för telefoner och surfplattor. Nokia är ett registrerat varumärke som tillhör Nokia Corporation. Varianter av erbjudandet kan förekomma. Kontrollera lokal tillgänglighet. Samtliga uppgivna specifikationer, funktioner och övrig produktinformation kan ändras utan förhandsmeddelande. Bilderna tillhandahålls enbart i illustrationssyfte.