Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard KlarnaError Hexagon Warranty Lock Longevity Play Camera 5G 5G Android Processor Arrow right

Nokia 8.3 5G

Smartphones
Nokia 8.3 5G

Filma proffsiga videor och dela dem blixtsnabbt med 5G.

Färg
Inställningar
8 GB RAM , 128 GB Intern lagring , Dual SIM

Produkten kan skickas inom 48 timmar om den beställs en arbetsdag.

  • Dustin
  • Netonnet
  • Telenor
  • Telia
  • Webhallen
  • Netonnet

Pålitligast

Alltid säker

Byggd för att hålla

Ta din kreativitet till nästa nivå

Se vad vi menar

Nokia 8.3 5G

Lyft enkelt dina foton och videor till proffsnivå. Med de inbyggda ZEISS filmeffekterna blir det enkelt att göra varje video storslagen, och PureView quad-kameran ger dig möjlighet att fånga de ögonblick du vill dela med världen. Lås upp nya möjligheter med supersnabbt 5G – som bland annat streaming och gaming. Dessutom kommer du alltid att ligga ett steg före tack vare de senaste Android-uppgraderingarna.

Fullständiga specifikationer

PureView quad-kamera med ZEISS Optics

Ta proffsbilder med den imponerande quad-kameran och videoeffekter från ZEISS.

5G-anslutning

Ta dig framåt med hjälp av styrkan och hastigheten hos en framtidssäker 5G-smartphone.

Det bästa av Android

Känn dig säker med två års Android-uppgraderingar och tre års månatliga säkerhetsuppdateringar

Kraftfull prestanda

Lev livet utan lagg på den energieffektiva Qualcomm® Snapdragon™ 765G Modular Platform.

ZEISS-effekter

Gör varje video storslagen

Lägg en experthand på dina videor med inbyggda videoeffekter från ZEISS. Lägg till anamorfiska och blåa flares till dina foton för en storslagen känsla. Plus: dela dina fantastiska 4K-videor med 5G1.

Färgjusteringsverktyg i filmklass

Videor på nästa nivå

Känn dig som en redigeringsexpert med lättanvända färgjusteringsverktyg. Experimentera med tio olika filter för att ge dina videor en kreativ touch.

Videor i svagt ljus

En kamera som inte är rädd för mörkret

Fota efter solnedgången? Inga problem. Oavsett om du sitter på en mörk och mysig restaurang eller är på en utomhuskonsert kan du fånga och dela kvällsupplevelser med äkta färger tack vare kameran med ultravidvinkel och de stora superpixlarna på 2,8 μm.

OZO-ljud

Hör varje enskilt ljud

Lås upp nästa ljuddimension i dina videor med OZO audio – spela in 360° ljudområde med verkligt realistisk exakthet. Du kommer knappt att tro dina öron.

Design

Nordisk design, ända ner till färgen

Byggd med precision. Skapad med omsorg. Nokia 8.3 5G är förankrad i ren, nordisk design i färgen Polarnatt – en färg som inspirerats av norrsken.

CERTIFIERAD AV TÜV RHEINLAND

Dina ögon kommer att tacka dig

Med en extra stor skärm har vi även sett till att ta hand om dina ögon. Nokia 8.3 5G har en låg nivå blått ljus – så låg att den är certifierad av TÜV Rheinland. Det innebär innebär att ögonen ansträngs mindre när du tittar på alla dina favoritappar, spel och videor.

64 MP-kamera

Minns varje liten detalj

Ta fenomenala närbilder, storslagna landskap, levande porträtt – och allt där emellan – med den imponerande quad-kameran. Och byt till Action Cam-läge för stabilare videor när och där det händer.

Jämna ut stötar och studsar i dina videor med Action Cam-läget, speciellt framtaget för fartfyllda ögonblick. Missa ingenting.

Google One

Få ut mer av Google med Google One

Som Google One-medlem får du: totalt 100 GB molnlagring på Google Drive, Gmail och Google Foto, automatisk säkerhetskopiering av telefonen samt tillgång till Googles experter – allt i ett enda abonnemang som du kan dela med din familj.

Mer information om Google One

6,81"-skärm

Storslagenhet från kant till kant

Förlora dig i den storslagna 6,81"-skärmen som passar lika bra till kreatörer som gamers. Den är inte bara stor, den är dessutom superskarp tack vare den banbrytande PureDisplay-tekniken.

5G-anslutning

Oöverträffade hastigheter med 5G

Lev livet med mindre lagg. Streama filmer utan lagg, dela videor på ett ögonblick och spela spel utan störmoment med marknadsledande 5G. Plus att Qualcomm® Snapdragon™ 765G Modular Platform är optimerad för 5G och global roaming, så du är beredd på vad som kommer härnäst.

Mer information om 5G

Batteritid på två dygn²

Dags för mer

Det roliga tar inte slut. Med bara en laddning så får du energi nog för att hålla igång i upp till två dygn – så oavsett var du tar vägen blir du inte begränsad av din telefon.

Redo för Android 11

Det bästa av Android™. Alltid.

Håll dig på utvecklingens framkant med specialanpassad prestanda och fritt från bloatware. Två års garanterade mjukvaruuppgraderingar och tre års månatliga säkerhetsuppdateringar gör att du får ut mer av din telefon under längre tid.

Google Assistant Button³

Lite hjälp på vägen, vart den än tar dig

Den särskilda Google Assistant-knappen3 gör det enklare än någonsin att kontakta din favoritassistent. Dessutom lär den sig och blir bättre varje gång du använder den, så att du kan göra mer med ditt liv genom att göra mindre med din telefon.

fingeravtrycksläsare

Lås upp på ett ögonblick

Nokia 8.3 5G kombinerar strömbrytaren och fingeravtrycksläsaren för en snabbare, säkrare åtkomst till din telefon.

Counterpoint-undersökning

Etta på förtroendelistan för andra året i rad⁶

”Förtroendet för Nokia rankades högst baserat på programvara, säkerhetsuppdateringar och kvalitet”

Med månatliga säkerhetsuppdateringar i tre år och Android™-programvaruuppgraderingar i två år rankas Nokia smartphones än en gång högst i förtroendeundersökningen från Counterpoint Research 2020. Och med enhetstester som är tuffare än branschgenomsnittet ligger vi även före andra smartphonemärken vad gäller konstruktionskvalitet. Läs mer i undersökningen.

logo-Counterpoint-black-180px

Läs undersökningen

Missa inget. Registrera dig och bli först med att få erbjudanden och de senaste nyheterna om Nokia-telefoner.

*Om du beställer under helg, helgdag eller efter kl 13 på sista vardagen i veckan, kommer ordern att skickas på nästkommande vardag. Beställ för minst 140 euro för gratis frakt. Observera att vi upplever vissa förseningar pga situationen med Covid-19, men majoriteten av beställningar skickas i tid.

HMD Global Oy har den exklusiva licensen för varumärket Nokia för telefoner och surfplattor. Nokia är ett registrerat varumärke som tillhör Nokia Corporation. Android, Google och andra relaterade varumärken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Qualcomm Snapdragon är en produkt från Qualcomm Technologies, Inc. och/eller dess underleverantörer. Qualcomm och Snapdragon är varumärken som tillhör Qualcomm Incorporated, registrerat i USA och andra länder. USB Type-C™ och USB-C™ är varumärken som tillhör USB Implementers Forum. Varianter av erbjudandet kan förekomma. Kontrollera lokal tillgänglighet. Samtliga uppgivna specifikationer, funktioner och övrig produktinformation kan ändras utan förhandsmeddelande. Bilderna tillhandahålls enbart i illustrationssyfte.

1 Det är inte säkert att 5G stöds av din nätverksoperatör, eller av den operatör du använder när du är på resa. Faktisk hastighet beror på nätverket och på andra faktorer.

2 Testet av två dagars batteritid genomfördes av HMD Global genom ett verkligt användningstest. Testet inkluderade aktiv användning av en enhet fem timmar om dagen med ett nytt batteri. Användningen inkluderade exempelvis spel, videostreaming, samtal, sms och användning av appar (som sociala medier, nyheter, navigation och musik). Testet genomfördes med normala enhetsinställningar i en upplyst inomhusmiljö. Enheten sattes i standby-läge under natten.

3Google Assistant finns tillgänglig på vissa utvalda marknader och språk. Där Google Assistant inte är tillgängligt ersätts det av Google Sök. Kontrollera tillgängligheten på https://support.google.com/assistant

4 Batteriet har ett begränsat antal laddningscykler och batterikapaciteten minskar över tid. Så småningom kan batteriet behöva bytas ut.

5 Förinstallerade systemprogram och appar använder en betydande del av minneskapaciteten.