Nokia 8.3 5G

Nokia 8.3 5G

The only gadget you’ll ever need

Ta din kreativitet till nästa nivå

Köp nu

ZEISS-effekter

Gör varje video storslagen

Lägg en experthand på dina videor med inbyggda videoeffekter från ZEISS. Lägg till anamorfiska och blåa flares till dina foton för en storslagen känsla. Plus: dela dina fantastiska 4K-videor med 5G1.

Läs mer
Läs mer
Läs mer

64 MP-kamera

Minns varje liten detalj

Ta fenomenala närbilder, storslagna landskap, levande porträtt – och allt där emellan – med den imponerande quad-kameran. Och byt till Action Cam-läge för stabilare videor när och där det händer.

Läs mer
Läs mer
Läs mer

Action Cam-läge

Lugnt och fint

Jämna ut stötar och studsar i dina videor med Action Cam-läget, speciellt framtaget för fartfyllda ögonblick. Missa ingenting.

Google One

Få ut mer av Google med Google One

Det ingår sex månaders kostnadsfritt provmedlemskap för 100 GB Google One (värt 1,99 USD/månad) när du köper en Nokia 8.3 5G. Som Google One-medlem får du: totalt 100 GB molnlagring på Google Drive, Gmail och Google Foto, automatisk säkerhetskopiering av telefonen samt tillgång till Googles experter – allt i ett enda abonnemang som du kan dela med din familj.

6,81"-skärm

Storslagenhet från kant till kant

Förlora dig i den storslagna 6,81"-skärmen som passar lika bra till kreatörer som gamers. Den är inte bara stor, den är dessutom superskarp tack vare den banbrytande PureDisplay-tekniken.

5G-anslutning

Oöverträffade hastigheter med 5G

Lev livet med mindre lagg. Streama filmer utan lagg, dela videor på ett ögonblick och spela spel utan störmoment med marknadsledande 5G. Plus att Qualcomm® Snapdragon™ 765G Modular Platform är optimerad för 5G och global roaming, så du är beredd på vad som kommer härnäst.

Batteritid på två dygn²

Dags för mer

Det roliga tar inte slut. Med bara en laddning så får du energi nog för att hålla igång i upp till två dygn – så oavsett var du tar vägen blir du inte begränsad av din telefon.

Redo för Android 11

Det bästa av Android™. Alltid.

Håll dig på utvecklingens framkant med specialanpassad prestanda och fritt från bloatware. Två års garanterade mjukvaruuppgraderingar och tre års månatliga säkerhetsuppdateringar gör att du får ut mer av din telefon under längre tid.

Google Assistant Button³

Lite hjälp på vägen, vart den än tar dig

Den särskilda Google Assistant-knappen3 gör det enklare än någonsin att kontakta din favoritassistent. Dessutom lär den sig och blir bättre varje gång du använder den, så att du kan göra mer med ditt liv genom att göra mindre med din telefon.

fingeravtrycksläsare

Lås upp på ett ögonblick

Nokia 8.3 5G kombinerar strömbrytaren och fingeravtrycksläsaren för en snabbare, säkrare åtkomst till din telefon.

Design

Nordisk design, ända ner till färgen

Byggd med precision. Skapad med omsorg. Nokia 8.3 5G är förankrad i ren, nordisk design, från skalet helt i glas till dess fantastiska färg – Polarnatt –  som inspirerats av norrsken.

Funktioner

Nokia 8.3 5G

Lyft enkelt dina foton och videor till proffsnivå. Med de inbyggda ZEISS filmeffekterna blir det enkelt att göra varje video storslagen, och PureView quad-kameran ger dig möjlighet att fånga de ögonblick du vill dela med världen. Lås upp nya möjligheter med supersnabbt 5G – som bland annat streaming och gaming. Dessutom kommer du alltid att ligga ett steg före tack vare de senaste Android-uppgraderingarna.

PureView quad-kamera med ZEISS Optics

PureView quad-kamera med ZEISS Optics

Ta proffsbilder med den imponerande quad-kameran och videoeffekter från ZEISS.

5G-anslutning

5G-anslutning

Ta dig framåt med hjälp av styrkan och hastigheten hos en framtidssäker 5G-smartphone.

Det bästa av Android

Det bästa av Android

Känn dig säker med två års Android-uppgraderingar och tre års månatliga säkerhetsuppdateringar

Kraftfull prestanda

Kraftfull prestanda

Lev livet utan lagg på den energieffektiva Qualcomm® Snapdragon™ 765G Modular Platform.

Fullständiga specifikationer

Nokia 8.3 5G

Finns att köpa nu

7490 SEK

Prissättningen kan variera mellan olika återförsäljare och beror även på produktspecifikationer, exempelvis mängden minne. Som Amazon Associate får HMD Global ersättning vid kvalificerade köp.

Registrera mig

Bli en av de första som får höra om våra senaste nyheter.

Letar du fortfarande?

Hitta den perfekta telefonen för dig

Visa alla telefoner

HMD Global Oy har den exklusiva licensen för varumärket Nokia för telefoner och surfplattor. Nokia är ett registrerat varumärke som tillhör Nokia Corporation. Android, Google och andra relaterade varumärken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Qualcomm Snapdragon är en produkt från Qualcomm Technologies, Inc. och/eller dess underleverantörer. Qualcomm och Snapdragon är varumärken som tillhör Qualcomm Incorporated, registrerat i USA och andra länder. USB Type-C™ och USB-C™ är varumärken som tillhör USB Implementers Forum. Varianter av erbjudandet kan förekomma. Kontrollera lokal tillgänglighet. Samtliga uppgivna specifikationer, funktioner och övrig produktinformation kan ändras utan förhandsmeddelande. Bilderna tillhandahålls enbart i illustrationssyfte.

1 Det är inte säkert att 5G stöds av din nätverksoperatör, eller av den operatör du använder när du är på resa. Faktisk hastighet beror på nätverket och på andra faktorer.

2 Testet av två dagars batteritid genomfördes av HMD Global genom ett verkligt användningstest. Testet inkluderade aktiv användning av en enhet fem timmar om dagen med ett nytt batteri. Användningen inkluderade exempelvis spel, videostreaming, samtal, sms och användning av appar (som sociala medier, nyheter, navigation och musik). Testet genomfördes med normala enhetsinställningar i en upplyst inomhusmiljö. Enheten sattes i standby-läge under natten.

3Google Assistant finns tillgänglig på vissa utvalda marknader och språk. Där Google Assistant inte är tillgängligt ersätts det av Google Sök. Kontrollera tillgängligheten på https://support.google.com/assistant

4 Batteriet har ett begränsat antal laddningscykler och batterikapaciteten minskar över tid. Så småningom kan batteriet behöva bytas ut.

5 Förinstallerade systemprogram och appar använder en betydande del av minneskapaciteten.

NO TIME TO DIE © 2020 Danjaq, MGM. NO TIME TO DIE, icon-007-disclaimer and related James Bond Trademarks and Materials © 1962-2020 Danjaq and MGM. NO TIME TO DIE, icon-007-disclaimer and related James Bond Trademarks are trademarks of Danjaq. All Rights Reserved.