Nokia 8.3 5G

‌‌

Nokia 8.3 5G

Ta din kreativitet till nästa nivå

Filma med ZEISS-effekter

Gör varje video storslagen

Fota som ett proffs, utan att vara ett, tack vare inbyggda videoeffekter från ZEISS. Lägg enkelt till anamorfiska och blåa flares till dina foton för en storslagen känsla. Plus: dela dina fantastiska 4K-videor med 5G.

Läs mer
Läs mer
Läs mer

PureView quad camera with ZEISS Optics

Ingen detalj har hoppats över.

En kamera som fångar allt. Ta fenomenala närbilder, episka landskap i extra brett format, levande porträtt – och allt där emellan – med den imponerande PureView quad-kameran. Telefonen är fullpackad med den allra senaste tekniken och ZEISS Optics så du är redo för varje bild med den ultradetaljerade 64 MP huvudkameran, en ultravidvinkelkamera specialiserad för svagt ljus plus avancerade djup- och makrokameror.

5G-anslutning

Oöverträffade hastigheter med 5G

Lev livet med mindre lagg. Spela Stadia-spel utan störmoment, streama filmer och dela innehåll med 5G. Plus att Qualcomm® Snapdragon™ 765G Modular Platform är optimerad för 5G, så du kommer alltid att vara beredd på vad som kommer härnäst.

Android™ 10

Det bästa av Android. Alltid.

Integritet är viktigt. Det är därför du kan förvänta dig förbättrad säkerhet och mer anpassningsbara alternativ med nya Android 10 och kommande uppdateringar. Dessutom ingår två års uppgraderingar och tre års månatliga säkerhetsuppdateringar.

Fingeravtrycksläsare i strömbrytaren

Lås upp på ett ögonblick

Nokia 8.3 5G kombinerar strömbrytaren och fingeravtrycksläsaren för snabb, säker åtkomst till din telefon.

6,81"-skärm

Storslagenhet från kant till kant

Förlora dig i den storslagna 6,81" skärmen som passar lika bra till gamers och seriefantaster som kreatörer. Den är inte bara imponerande stor, den är dessutom påfallande skarp tack vare den banbrytande PureDisplay-tekniken.

Design

Nordisk design, ända ner till färgen

Byggd med precision. Skapad med omsorg. Nokia 8.3 5G är förankrad i ren, nordisk design i färgen Polarnatt – en färg som inspirerats av norrsken.

Funktioner

Nokia 8.3 5G

Lyft enkelt dina foton och videor till proffsnivå. Med de inbyggda ZEISS filmeffekterna blir det enkelt att göra varje video storslagen, och PureView quad-kameran med ZEISS Optics ger dig möjlighet att fånga de ögonblick du vill dela med världen. Lås upp nya möjligheter med en snabb och pålitlig uppkoppling med 5G. Dessutom kommer du alltid att ligga ett steg före tack vare de senaste Android-uppgraderingarna.

PureView quad camera with ZEISS Optics

PureView quad camera with ZEISS Optics

Quad-kamera med videoeffekter från ZEISS.

5G-anslutning

5G-anslutning

Fast, future-proofed 5G.

Powered by Android 10

Powered by Android 10

Två års Android-uppgraderingar och tre års månatliga säkerhetsuppdateringar.

Powerful

Powerful

Energieffektiv Qualcomm® Snapdragon™ 765G Modular Platform.

Fullständiga specifikationer

Registrera mig

Bli en av de första som får höra om våra senaste nyheter.

Android, Google och andra relaterade varumärken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Qualcomm Snapdragon är en produkt från Qualcomm Technologies, Inc. och/eller dess underleverantörer. Qualcomm och Snapdragon är varumärken som tillhör Qualcomm Incorporated, registrerat i USA och andra länder. USB Type-C™ och USB-C™ är varumärken som tillhör USB Implementers Forum. Varianter av erbjudandet kan förekomma. Kontrollera lokal tillgänglighet. Samtliga uppgivna specifikationer, funktioner och övrig produktinformation kan ändras utan förhandsmeddelande. Bilderna tillhandahålls enbart i illustrationssyfte. Det är inte säkert att 5G stöds av din nätverksoperatör, eller av den operatör du använder när du är på resa.

1 Google Assistant finns tillgänglig på vissa utvalda marknader och språk. Där Google Assistant inte är tillgänglig ersätts det av Google Sök. Kontrollera tillgängligheten på https://support.google.com/assistant.

2 Batteriet har ett begränsat antal laddningscykler och batterikapaciteten minskar över tid. Så småningom kan batteriet behöva bytas ut.

3 Förinstallerade systemprogram och appar använder en betydande del av minneskapaciteten.