Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Plant Error Hexagon Phone with notch Play Design Display 2.8 inches 2.8 Store 4G 4G

Social 4G-anslutning med en touch av förfining.

Spara 150,00 kr
849,00 kr999,00 kr
Färg
Modell
512 MB RAM, 4 GB Intern lagring, Dual SIM
I lager, redo att skickas

Produkten kan skickas inom 48 timmar om den beställs en arbetsdag.

Plantera 1 träd med denna enhet

Spara pengar och ge tillbaka till planeten med den här enheten. Mer information

Lägg till en lyxig känsla

Se nu

Nokia 8000 4G

Nokia 8000 4G är enkel att använda och ser bra ut med ett precisionsutformat, glasliknande skal i exklusiv kvalitet. Känn dig extra elegant med ädelstensinspirerade färger och en elegant mellanram i kromfinish. Få ut mesta möjliga av den 2,8 tum stora skärmen och den slitstarka 3D-böjda tangentmattan, skapad för din komfort. De gör det ännu enklare och trevligare att chatta på WhatsApp och Facebook, streama videor på YouTube och planera resor med Google Maps. Plus att 4G gör allt smidigare. Och med väsentligheter som Google Assistant, en pålitlig hållbarhet och ett batteri som räcker har du en ditt på det torra – med massor av elegans.

Fullständiga specifikationer

Design

Förälska dig i i den blanka, ädelstensinspirerade designen och en bekväm, 3D-böjd tangentmatta.

Skärm

Se appar och program extra tydligt på den 2,8 tum stora skärmen.

Det nödvändiga

Låt dig fångas av WhatsApp, Facebook och YouTube – och gå på äventyr med Google Maps.

4G med wifi-hotspot

Livet blir enklare med 4G tack vare bättre samtalskvalitet, snabb dataöverföring och en wifi-hotspot.

Design

Sofistikerad stil

Med ett premiumskal i glasliknande material och färger inspirerade av ädelstenar – som opalvit, onyxsvart, topasblå och citringuld – blir det tydligt att Nokia 8000 4G är gjord för att glänsa. Den klassiska kromfinishen i mellanramen kompletterar looken.

En spegling av dig

Stil handlar inte om mode – det handlar om självförtroende. Din stil är unik för dig och återspeglar ditt glimrande ljus, inifrån och ut. Nokia 8000 4G är det perfekta komplementet till din utstrålning.

4G med wifi-hotspot

Kristallklar anslutning

Gör ditt streamande, chattande och surfande ännu snabbare med 4G. Du kan även dela din internetanslutning med vänner och familj med hjälp av din wifi-hotspot.

2,8-tumsskärm och 3D-tangentmatta

Vacker inifrån och ut

En generös, 2,8 tum stor skärm gör dina chattar och program extra tydliga. Och den slitstarka 3D-böjda tangentmattan är avfasad i kanterna för ett bekvämt grepp.

Fantastiska appar

En massa små pärlor

Slipp tristessen med Nokia 8000 4G. Håll kontakt med vänner på WhatsApp och Facebook, spela dina favoritprogram och -låtar på YouTube och planera nya utflykter med Google Maps.

Missa inget. Registrera dig och bli först med att få erbjudanden och de senaste nyheterna om Nokia-telefoner.

*Om du beställer under helg, helgdag eller efter kl 13 på sista vardagen i veckan, kommer ordern att skickas på nästkommande vardag. Beställ för minst 140 euro för gratis frakt. Observera att vi upplever vissa förseningar pga situationen med Covid-19, men majoriteten av beställningar skickas i tid.

Google, YouTube och Google Maps är varumärken som tillhör Google LLC. Varianter av erbjudandet kan förekomma. Kontrollera lokal tillgänglighet. Samtliga uppgivna specifikationer, funktioner och övrig produktinformation kan ändras utan förhandsmeddelande. Bilderna tillhandahålls enbart i illustrationssyfte.

2 Batteriet har ett begränsat antal laddningscykler och batterikapaciteten minskar över tid. Så småningom kan batteriet behöva bytas ut. 3 Förinstallerade systemprogram och appar använder en betydande del av minneskapaciteten.