Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Plant Error Hexagon Phone with notch Play 5G 5G Camera Display 6.82 inches 6.82 Battery

Nokia G50

Hoppa till huvudinnehållet

En smartphone med 5G¹, redo för morgondagen och bättre för din plånbok.

Plantera 5 träd med den här enheten
Förstora Deep Ocean Nokia G50 från Tillbaka
Förstora Deep Ocean Nokia G50 från Fram- och baksida
Förstora Deep Ocean Nokia G50 från Front
Förstora Deep Ocean Nokia G50 från Tillbaka
Förstora Deep Ocean Nokia G50 från Fram- och baksida
FärgDeep Ocean
Intern lagring

Modell

4 GB RAM, 64 GB Intern lagring, Dual SIM

Meddela mig

Meddela mig när Nokia G50 kan köpas

Fyll i din e-postadress nedan så meddelar vi dig när denna produkt blir tillgänglig.

Plantera 5 träd med denna enhet

Spara pengar och ge tillbaka till planeten med den här enheten. Mer information
The sleek body of the Nokia G50
The sleek body of the Nokia G50

Dagens 5G-smartphone¹, redo för morgondagen och som dessutom kostar mindre.

Nokia G50

En telefon av bättre kvalitet är bättre för dig, bättre för din plånbok och bättre för planeten. Det är tanken bakom Nokia G50, en framtidssäker smartphone som är utmärkt idag och redo för morgondagen. Den är redo¹ för 5G tack vare att den körs på mobilplattformen Qualcomm® Snapdragon™ 480 5G. Nokia G50 är även utrustad med ett batteri som kan räcka i flera dagar, en 48 MP trippelkamera som stöds av AI och bildstabilisering, nordisk tillförlitlighet och byggkvalitet samt det allra senaste Android™ 11, med 2 års OS-uppgraderingar och 3 års månatliga säkerhetsuppdateringar.

Fullständiga specifikationer

5G-redo¹

Utrustad med mobilplattformen Qualcomm® Snapdragon™ 480 5G

48 MP trippelkamera

Fota med AI-stöd och vattenstämpla dina foton

Stor skärm

Med en stark 6,82-tums skärm i HD+ som är gjord för att hålla.

Långvarig batteritid

Varar i upp till två dygn mellan laddningarna

Taking a photo with Nokia G50

Kamera

Fånga det vackra i allt

Du letar alltid efter skönhet i vår värld, och nu kan du skildra den med fantastisk upplösning. 48 MP trippelkameran i Nokia G50 tar otroligt detaljerade bilder som du kommer att älska.

Nokia G50 running Android 11

Android 11

Bättre med åldern

Att ha en smartphone under lång tid hjälper inte om den börjar kännas långsam och föråldrad efter ett år. Så även om Nokia G50 levereras med senaste Android 11 installerat så är den även redo för vad som kommer härnäst, med 3 års månatliga säkerhetsuppdateringar och 2 års OS-uppgraderingar. Det är minsann smart.

Talking on Nokia G50

5G¹ aktiverat

En framtidssäker smartphone

Nokia G50 är utmärkt nu, och kommer så att förbli. Den kommer nämligen att bli ännu bättre när den ansluter till 5G¹, tack vare mobilplattformen Qualcomm® Snapdragon™ 480 5G som är designad för att optimera framtidens teknik. En smartare smartphone, helt enkelt.

Vattenstämpel

Vattenstämpla dina bilder

Oavsett om det är med några ord eller med en logotyp så ger dig vattenstämplar möjlighet att lägga till en unik signatur och markera att bilderna är dina egna.

Watermarking a photo on Nokia G50
Taking a selfie with Nokia G50

Selfiestabilisering

Få en skakfri selfie

Det perfekta selfie-ögonblicket kan försvinna snabbt. Med videostabilisering av selfies håller du dig stilla i bilden, även med en skakig arm. Och om du är en nattuggla hjälper super-nattläge för selfies dig ta utmärkta selfies i svagt ljus.

Allt du vill höra, och mycket mer

Alla låtar och poddar du älskar att lyssna på – och miljontals du ännu inte har upptäckt. Smartphones från Nokia levereras nu med Spotify, världens mest populära ljudstreamingtjänst, förinstallerat. De mest populära låtarna från världens hetaste artister är nu bara ett knapptryck bort.

Läs mer
Browsing Spotify on a Nokia smartphone

Öka din säkerhet med ExpressVPN

Oavsett om du använder wifi eller mobildata lägger ExpressVPN till ytterligare ett säkerhetslager i din internetanslutning och skyddar din data från nyfikna ögon och öron. Få en 30-dagars kostnadsfri testversion av ExpressVPN, exklusivt på utvalda Nokia-telefoner. Det innebär inget åtagande och du behöver inte registrera något betalningsmedel – du kommer igång på mindre än en minut.

Läs mer
Setting up ExpressVPN on a Nokia device

Missa inget. Registrera dig och bli först med att få erbjudanden och de senaste nyheterna om Nokia-telefoner.

Android är ett varumärke som tillhör Google LLC. Qualcomm och Snapdragon är varumärken som tillhör Qualcomm Incorporated, registrerat i USA och andra länder.

¹ 5G-täckningen är begränsad och kanske inte stöds av din nätverksleverantör. Den faktiska hastigheten beror på nätverket och andra faktorer.