Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Plant Error Hexagon 5G 5G Camera Display 6.82 inches6.82 Battery Play

Nokia G50

Smartphones
Nokia G50

Dagens 5G-smartphone, redo för morgondagen och som dessutom kostar mindre.

2 890,00 kr
Färg
Intern lagring
Inställningar
4 GB RAM , 64 GB Intern lagring , Dual SIM
I lager, redo att skickas

Plantera 20 träd med denna enhet

Spara pengar och ge tillbaka till planeten med den här enheten. Plantera dubbelt så många träd med Ecologi under Black Friday. Mer information

Nokia G50

En telefon av bättre kvalitet är bättre för dig, bättre för din plånbok och bättre för planeten. Det är tanken bakom Nokia G50, en framtidssäker smartphone som är utmärkt idag och redo för morgondagen. Den är redo¹ för 5G tack vare att den körs på mobilplattformen Qualcomm® Snapdragon™ 480 5G. Nokia G50 är även utrustad med ett batteri som kan räcka i flera dagar, en 48 MP trippelkamera som stöds av AI och bildstabilisering, nordisk tillförlitlighet och byggkvalitet samt det allra senaste Android™ 11, med 2 års OS-uppgraderingar och 3 års månatliga säkerhetsuppdateringar.

Fullständiga specifikationer

5G-redo

Utrustad med mobilplattformen Qualcomm® Snapdragon™ 480 5G

48 MP trippelkamera

Fota med AI-stöd och vattenstämpla dina foton

Stor skärm

Med en stark 6,82-tums skärm i HD+ som är gjord för att hålla.

Långvarig batteritid

Varar i upp till två dygn mellan laddningarna

Dagens 5G-smartphone, redo för morgondagen och som dessutom kostar mindre.

Se vad vi menar

Kamera

Fånga det vackra i allt

Du letar alltid efter skönhet i vår värld, och nu kan du skildra den med fantastisk upplösning. 48 MP trippelkameran i Nokia G50 tar otroligt detaljerade bilder som du kommer att älska.

Android 11

Bättre med åldern

Att ha en smartphone under lång tid hjälper inte om den börjar kännas långsam och föråldrad efter ett år. Så även om Nokia G50 levereras med senaste Android 11 installerat så är den även redo för vad som kommer härnäst, med 3 års månatliga säkerhetsuppdateringar och 2 års OS-uppgraderingar. Det är minsann smart.

5G aktiverat

En framtidssäker smartphone

Nokia G50 är utmärkt nu, och kommer så att förbli. Den kommer nämligen att bli ännu bättre när den ansluter till 5G¹, tack vare mobilplattformen Qualcomm® Snapdragon™ 480 5G som är designad för att optimera framtidens teknik. En smartare smartphone, helt enkelt.

Vattenstämpel

Vattenstämpla dina bilder

Oavsett om det är med några ord eller med en logotyp så ger dig vattenstämplar möjlighet att lägga till en unik signatur och markera att bilderna är dina egna.

Selfiestabilisering

Få en skakfri selfie

Det perfekta selfie-ögonblicket kan försvinna snabbt. Med videostabilisering av selfies håller du dig stilla i bilden, även med en skakig arm. Och om du är en nattuggla hjälper super-nattläge för selfies dig ta utmärkta selfies i svagt ljus.

Allt du vill höra, och mycket mer

Alla låtar och poddar du älskar att lyssna på – och miljontals du ännu inte har upptäckt. Smartphones från Nokia levereras nu med Spotify, världens mest populära ljudstreamingtjänst, förinstallerat. De mest populära låtarna från världens hetaste artister är nu bara ett knapptryck bort.

Läs mer
Nokia smartphones browsing the Spotify app
Nokia smartphones browsing the Spotify app

Öka din säkerhet med ExpressVPN

Oavsett om du använder wifi eller mobildata lägger ExpressVPN till ytterligare ett säkerhetslager i din internetanslutning och skyddar din data från nyfikna ögon och öron. Få en 30-dagars kostnadsfri testversion av ExpressVPN, exklusivt på utvalda Nokia-telefoner. Det innebär inget åtagande och du behöver inte registrera något betalningsmedel – du kommer igång på mindre än en minut.

Läs mer
Nokia smartphones setting up ExpressVPN
Nokia smartphones setting up ExpressVPN

Missa inget. Registrera dig och bli först med att få erbjudanden och de senaste nyheterna om Nokia-telefoner.

15G-täckningen är begränsad och kanske inte stöds av din nätverksleverantör. Den faktiska hastigheten beror på nätverket och andra faktorer.

HMD Global Oy har den exklusiva licensen för varumärket Nokia för telefoner och surfplattor. Nokia är ett registrerat varumärke som tillhör Nokia Corporation. Android är ett varumärke som tillhör Google LLC. Qualcomm och Snapdragon är varumärken som tillhör Qualcomm Incorporated, registrerat i USA och andra länder.