‌‌

Nokia 3.2

Вижте повече, правете повече

Регистрация

По-голям и по-добър

Той е голям. И е умен.

Гледайте, като от първи ред любимо си съдържание с екран, създаден за сериозен стрийминг, който се адаптира към околната среда - на закрито и на открито. Използвайте камерите по всяко време, те са проектирани да работят при всякаква светлина и да запечатвате вашите спомени с опции за вътрешно и външно съхранение. И след това защитете всичко чрез биометрично отключване с лицево разпознаване.

батерия

Енергия в забързаните дни

Оставете зарядното вкъщи през уикенда. Батерията на Nokia 3.2 издържа до 2 дни с едно зареждане1, управлявана от изкуствения интелект, който научава как използвате телефона, за да намали консумираната от приложенията мощност и да осигури несравним живот на батерията.

Google Assistant

Получавате помощ, докато сте в движение или вкъщи, само с едно докосване

Животът на изключително бързи обороти е тук с Google Assistant Button3. Задавайте въпроси, разглеждайте графика си и дори намалете осветлението. Вашият асистент дори се обучава в процеса на работа, когато го използвате. Така можете да се наслаждавате повече на живота, като правите по-малко неща на телефона.

Вижте какво може да прави
Вижте какво може да прави

Android™

Непрекъснато се усъвършенства

Nokia 3.2 работи с Android 9 Pie и сигурява чисто Android изживяване с програмата Android One. Без ненужни приложения и допълнителен софтуер, с осигурени месечни актуализации за сигурност, които колкото и да е невероятно, не забавят телефона.

Nokia 3.2

Вижте повече с големия 6,26” HD+ екран и правете повече с батерията, която издържа до 2 дни1. Да, 2 дни. Запечатайте прекрасните си спомени с 13 MP и 5 MP камери, които работят превъзходно при слабо осветление, и използвайте бързото отключване с лицево разпознаване за незабавен достъп до телефона. Направете деня си прекрасен с Google Assistant и се насладете на всичко в Android 9 Pie – с безплатни месечни актуализации, които няма да забавят телефона, а ще се погрижат да стане още по-добър.

Регистрация
Пълни спецификации
Пълни спецификации
Пълни спецификации

Google, Android и други свързани марки и лога са търговска марка на Google LLC. Qualcomm и Snapdragon са търговски марки на Qualcomm Incorporated, регистрирани в Съединените щати и в други държави. aptX е търговска марка Qualcomm Technologies International, Ltd., регистрирана в Съединените щати и в други държави. Офертата може да варира. Проверете предложенията за вашия регион. Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие. Всички снимки са само с илюстративна цел.

1 Двудневната издържливост на батерията е доказана с тестове, проведени в реални условия от HMD Global. Тестовете включват активна употреба на устройството в продължение на 5 часа на ден с нова батерия. Употребата включва напр. игри, видео стрийминг, обаждания, изпращане на sms, сърфиране и използване на приложения (като социални мрежи, новини, навигация и музика). Тестовете са проведени при нормални настройки на устройството и осветена среда на закрито. През нощта устройството е оставяно в режим на готовност.

2 Батерията има ограничен брой цикли на презареждане и капацитетът ѝ намалява с времето. След време може да се наложи подмяна на батерията.

3 Google Assistant се предлага на избрани пазари и езици. На пазарите, където не е наличен, Google Assistant е заменен с Google Search. Проверете наличността на https://support.google.com/assistant.

4 Предварително инсталираните системен софтуер и приложения използват значителна част от наличната памет.