Nokia 3.1 Plus

‌‌

Nokia 3.1 Plus

По-голям и по-добър от всякога

Купи сега

Екран

Вижте всичко в по-голям размер

Екранно изживяване
Екранно изживяване
Екранно изживяване

Екран

Вижте всичко в по-голям размер

Издигнете визуалното изживяване на ново ниво. Впечатляващият 6’’ HD+ екран на Nokia 3.1 Plus осигурява невероятен контраст и яснота със своите ярки цветове и контрастни детайли.

  • 6’’ HD+ дисплей
  • 18:9 широкоекранен формат

Камера

Висококачествени изображения

Вижте технологията
Вижте технологията
Вижте технологията

Дизайн

Елегантен и издържлив

Софтуер

Android™ 10 вече е наличен за изтегляне

Улеснени настройки за поверителност, по-бързо писане на отговори и цялостни подобрения, с които да се чувствате по-свободни при работа с телефона - Android 10 има много нови функции, които ви помагат да получите максимума от своя смартфон Nokia.

  • Тъмна тема
  • Интелигентен отговор

Хардуер

Заряд за няколко дни

Изпробвайте батерията

Хардуер

2 дни живот на батерията

Благодарение на двудневния живот на батерията1, Nokia 3.1 Plus е телефон, на който наистина можете да разчитате. Осемядреният процесор MediaTek Helio P22 използва четири ефективни ядра за основните функции, но когато е необходима повече мощност, може да превключи на осем ядра – така не мислите за следващото зареждане, а можете да се съсредоточите върху съществените неща.

  • 3500 mAh2 батерия
  • MediaTek Helio P22

Android

Чист, сигурен и актуален

Възползвайте се от най-новите начини на плащане, като Google Pay, с Nokia 3.1 Plus3. Вашият телефон винаги ще бъде сигурен и актуален благодарение на най-новите актуализации на Android за период от две години и месечните актуализации за сигурност за период от три години.

Проучване на Counterpoint

Телефоните Nokia са класирани на първо място по актуализации на софтуера и сигурността

Смартфоните Nokia получават актуализации на софтуера за 2 години и месечни актуализации за сигурността за период от 3 години. Изпълнението на това обещание означава, че осигуряваме най-високо ниво на софтуерни актуализации и сигурност, което ни поставя на първо място сред останалите марки смартфони. Вижте проучването на Counterpoint, за да научите повече.

Android One

Най-доброто от Android™

Открийте Android
Открийте Android
Открийте Android

Android One

Най-доброто от Android

Програмата Android One включва телефони, които отговарят на високите софтуерни изисквания на Google. Nokia 3.1 Plus с Android One предлага всичко, което искате, и нищо излишно, с оптимизиран, лесен за използване интерфейс, както и внимателно подбрани предварително инсталирани приложения и безплатно, неограничено и висококачествено хранилище за снимки с Google Photos4. Редовните актуализации за сигурност и актуализациите на операционната система за две години означават, че Nokia 3.1 Plus с Android One винаги ще бъде защитен и ще разчита на последните иновации на Google, като например оптимизации за Google Assistant.

Аксесоари

Слушане

Сдвоете телефона си с безжичните слушалки Nokia True Wireless без компромис в качеството на звука. Благодарение на ултралекия им дизайн можете да носите слушалките в малък джобен калъф с вградена батерия, която осигурява заряд за до 14² часа аудио развлечение.

Nokia 3.1 Plus

Изпитайте предимствата на големия 6’’ HD+ дисплей със съотношение 18:9, без да жертвате живота на батерията – двудневният живот на батерията¹ при Nokia 3.1 Plus Ви дава повече изживявания с едно зареждане. С двойната основна камера ще правите невероятни портретни снимки с боке ефект – който можете да регулирате преди или след заснемане на кадъра. Чист, сигурен и винаги актуален Android Oreo

Цените може да са различни в зависимост от конкретния търговец и спецификациите, като например размер на паметта. Като партньор на Amazon, HMD Global печели от покупките, които отговарят на определени условия.
Пълни спецификации
Пълни спецификации
Пълни спецификации

Регистрирай ме

Бъдете сред първите, които научават актуалните ни новини.

Google, Android и други търговски марки са собственост на Google LLC. Oreo е търговска марка на групата Mondelez International, Inc. Офертата може да варира. Проверете предложенията за вашия регион. Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие. Снимките са само с илюстративна цел.

1 Двудневната издържливост на батерията е доказана с тестове, проведени в реални условия, от HMD Global. Тестовете включват активна употреба на устройството в продължение на 5 часа на ден с нова батерия. Употребата включва напр. игри, видео стрийминг, обаждания, изпращане на sms, сърфиране и използване на приложения (като социални мрежи, новини, навигация и музика). Тестовете са проведени при нормални настройки на устройството и осветена среда на закрито. През нощта устройството е оставяно в режим на готовност.

2 Батерията има ограничен брой цикли на презареждане и капацитетът ѝ намалява с времето. След време може да се наложи подмяна на батерията.

3 Не се предлага на всички пазари, проверете офертите за Вашия пазар.

4 Безплатното хранилище с високо качество изисква профил в Google и връзка с Интернет.

5 Предварително инсталираните системен софтуер и приложения използват значителна част от наличната памет.

(