Nokia 3.1 Plus

‌‌

Nokia 3.1 Plus

По-голям и по-добър от всякога

Купи сега

Екран

Вижте всичко в по-голям размер

Екранно изживяване
Екранно изживяване
Екранно изживяване

Екран

Вижте всичко в по-голям размер

Издигнете визуалното изживяване на ново ниво. Впечатляващият 6’’ HD+ екран на Nokia 3.1 Plus осигурява невероятен контраст и яснота със своите ярки цветове и контрастни детайли.

  • 6’’ HD+ дисплей
  • 18:9 широкоекранен формат

Камера

Висококачествени изображения

Вижте технологията
Вижте технологията
Вижте технологията

Дизайн

Елегантен и издържлив

Хардуер

Заряд за няколко дни

Изпробвайте батерията
Изпробвайте батерията
Изпробвайте батерията

Хардуер

2 дни живот на батерията

Благодарение на двудневния живот на батерията1, Nokia 3.1 Plus е телефон, на който наистина можете да разчитате. Осемядреният процесор MediaTek Helio P22 използва четири ефективни ядра за основните функции, но когато е необходима повече мощност, може да превключи на осем ядра – така не мислите за следващото зареждане, а можете да се съсредоточите върху съществените неща.

  • 3500 mAh2 батерия
  • MediaTek Helio P22

Android

Чист, сигурен и актуален

Възползвайте се от най-новите начини на плащане, като Google Pay, с Nokia 3.1 Plus3. Вашият телефон винаги ще бъде сигурен и актуален благодарение на най-новите актуализации на Android за период от две години и месечните актуализации за сигурност за период от три години.

Проучване на Counterpoint

Телефоните Nokia са класирани на първо място по актуализации на софтуера и сигурността

Смартфоните Nokia получават актуализации на софтуера за 2 години и месечни актуализации за сигурността за период от 3 години. Изпълнението на това обещание означава, че осигуряваме най-високо ниво на софтуерни актуализации и сигурност, което ни поставя на първо място сред останалите марки смартфони. Вижте проучването на Counterpoint, за да научите повече.

Android One

Най-доброто от Android™

Открийте Android
Открийте Android
Открийте Android

Android One

Най-доброто от Android

Програмата Android One включва телефони, които отговарят на високите софтуерни изисквания на Google. Nokia 3.1 Plus с Android One предлага всичко, което искате, и нищо излишно, с оптимизиран, лесен за използване интерфейс, както и внимателно подбрани предварително инсталирани приложения и безплатно, неограничено и висококачествено хранилище за снимки с Google Photos4. Редовните актуализации за сигурност и актуализациите на операционната система за две години означават, че Nokia 3.1 Plus с Android One винаги ще бъде защитен и ще разчита на последните иновации на Google, като например оптимизации за Google Assistant.

Аксесоари

Слушане

Сдвоете телефона си с безжичните слушалки Nokia True Wireless без компромис в качеството на звука. Благодарение на ултралекия им дизайн можете да носите слушалките в малък джобен калъф с вградена батерия, която осигурява заряд за до 14² часа аудио развлечение.

Nokia 3.1 Plus

Цените може да са различни в зависимост от конкретния търговец и спецификациите, като например размер на паметта. Като партньор на Amazon, HMD Global печели от покупките, които отговарят на определени условия.

Пълни спецификации
Пълни спецификации
Пълни спецификации

Google, Android и други търговски марки са собственост на Google LLC. Oreo е търговска марка на групата Mondelez International, Inc. Офертата може да варира. Проверете предложенията за вашия регион. Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие. Снимките са само с илюстративна цел.

1 Двудневната издържливост на батерията е доказана с тестове, проведени в реални условия, от HMD Global. Тестовете включват активна употреба на устройството в продължение на 5 часа на ден с нова батерия. Употребата включва напр. игри, видео стрийминг, обаждания, изпращане на sms, сърфиране и използване на приложения (като социални мрежи, новини, навигация и музика). Тестовете са проведени при нормални настройки на устройството и осветена среда на закрито. През нощта устройството е оставяно в режим на готовност.

2 Батерията има ограничен брой цикли на презареждане и капацитетът ѝ намалява с времето. След време може да се наложи подмяна на батерията.

3 Не се предлага на всички пазари, проверете офертите за Вашия пазар.

4 Безплатното хранилище с високо качество изисква профил в Google и връзка с Интернет.

5 Предварително инсталираните системен софтуер и приложения използват значителна част от наличната памет.