Nokia 8110 4G

Новият Nokia 8110 4G

За оригиналните

Дизайн

Изпъква

Завръщането на иконата. Също като оригинала, новият Nokia 8110 4G има извит защитен капак, който можете да отворите чрез плъзгане, за да отговорите на позвъняване и да го плъзнете обратно, за да приключите разговора. Уникалната форма означава също, че можете да завъртите телефона по начин, който никога не сте си представяли.

Свързаност

Останете свързани с WhatsApp

Вече можете да изтеглите WhatsApp на Nokia 8110 4G. Пишете и изпращайте гласови записи, снимки и видео на вашите приятели и семейство.

Приложения

Синхронизирайте живота си

Лесно прехвърляне на контакти и синхронизирате календара си чрез Gmail и Outlook. Магазинът на KaiOS и инсталираната игра Snake ще ви осигурят развлечения.

батерия

Мощна батерия

Мобилната платформа Qualcomm® 205 е оптимизирана за производителност без да нарушава живота на батерията, като предоставя максимално 25 дни в режим на готовност с едно зареждане1.

Технология

Презаредена с 4G възможности

Можете да сърфирате, чатите и стриймвате по-бързо с 4G LTE. Функцията за безжичен хотспот ви позволява да създавате собствена Wi-Fi мрежа, където и да сте.

Функции

Nokia 8110 4G

С Nokia 8110 4G се свързвате лесно и бързо с любимите си приложения и игри чрез 4G LTE, без да е необходим компромис с многодневния живот на мощната батерия. Освен това неговият 2,4" екран с уникален заоблен дизайн го отличава от всички останали.

4G

4G

Възползвайте се от мощта и предимствата на 4G LTE.

Дизайн

Дизайн

Уникален 2,4” заоблен екран и корпус от поликарбонат.

батерия

батерия

Многодневен живот на батерията, точно както и при оригинала.

Приложения

Приложения

Няма да скучаете, тъй като имате всички необходими приложения и игри.

Пълни спецификации

Новият Nokia 8110 4G

Вече е наличен на пазара

Избери магазин

Цените може да са различни в зависимост от конкретния търговец и спецификациите, като например размер на паметта. Като партньор на Amazon, HMD Global печели от покупките, които отговарят на определени условия.

Регистрирай ме

Бъдете сред първите, които научават актуалните ни новини.

Мобилната платформа Qualcomm е продукт на Qualcomm Technologies Inc. Всички други търговски марки принадлежат на съответните им собственици. Предложението може да варира. Проверете местната наличност. Изображенията са само с илюстративна цел.

1Тестовете са извършени в лабораторни условия без работещи приложения. 2Предварително инсталираните системен софтуер и приложения използват значителна част от паметта. 3Батерията има ограничен брой цикли на презареждане и капацитетът ѝ намалява с времето. Батерията евентуално ще трябва да бъде подменена.