Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Arrow downNoise Cancelling Touch controls Music Battery

Шумоизолиращи слушалки Nokia

Концентрирайте се върху важните неща с активно елиминиране на шума, режим на околна среда и Google Assistant¹ в ухото.

Цвят
  • Technopolis
  • Amco

Шумоизолиращи слушалки Nokia

Тези слушалки не само изолират шума, те активно елиминират шумове до 25 dB – също както при търговските средства за защита на слуха. Ако техниката не е вашата сила, можете просто да ги използвате, за да блокирате шума от съседното бюро.

Пълни спецификации

Тишината е златна

Активно елиминиране на шума до 25 dB.

Чуйте го, когато искате

Режим на околна среда, за да се върнете в реалния свят.

Невероятен звук и стил

Два цвята – Charcoal и Polar Sea.

Насладете се на музиката още по-дълго

До 5 часа с едно зареждане.

Елиминиране на шума

Изолирайте се от шума навсякъде

Изолирайте се от света с шумоизолиращите слушалки Nokia. С активно елиминиране на шума до 25 dB можете да се концентрирате върху звуците, които искате, и да блокирате нежелания шум. С едно зареждане можете да слушате до 5 часа музика с елиминиране на шума1 и да оставите вътрешната си табелка НЕ БЕЗПОКОЙТЕ за още по-дълго. Имат също и режим на околна среда, когато поискате да се върнете в реалния свят, и Google Assistant², когато искате да се потопите директно в най-добрите плейлисти. А споменахме ли, че имат и защита от влага и замърсяване от клас IPX5? Е, добре – ако вече сте сложили слушалките, може и да не сте ни чули.

Адаптивен режим

Чуйте го, когато искате

В режим на околна среда чувате света наоколо, когато е необходимо. Затова, независимо дали искате да спрете и да чуете песента на птичките или трябва да натиснете паузата, когато приятелите искат да знаят какво слушате, можете да превключите само с едно докосване.

Дизайн

Невероятен звук. Невероятен стил.

С първокласен дизайн и в два уникални цвята можете да изявите своя собствен стил. Наред с класическия цвят Charcoal, бихме искали да представим новия уникален цвят, вдъхновен от Арктика – Polar sea.

Батерия

Насладете се на звука на тишината още по-дълго

Потопете се в своя собствен свят за по-дълго. С едно зареждане можете да се насладите на повече от 5 часа музика с активно изолиране на шума. А това е голямо количество елиминиран шум.

Звук

По-малко шум и повече звук

Насладете се на всяка нота, всеки такт и всеки удар на барабаните със студийно качество на звука и без фоновия шум на автобуса.

Пълни спецификации

Цветове

Charcoal

Polar Sea

Производителност

play-time:
20 h

Свързаност

Съвместимост:

Всякакви Bluetooth устройства

Bluetooth:

5.0

USB връзка:

USB Type-C

Батерия и зареждане

Батерия:
45 mAh
Капацитет на батерията в кутията за зареждане:
400 mAh

В кутията

3 pairs of ear tips (S, M, L)

Калъф за зареждане на слушалките

Кратко ръководство

USB Type-C кабел

Калъф за зареждане на слушалките

Екологичен профил

Не пропускайте. Регистрирайте се и бъдете сред първите, които получават новини и оферти за телефони Nokia.

HMD Global Oy е изключителен притежател на лиценз за телефони и таблети с марката Nokia. Nokia е регистрирана търговска марка на Nokia Corporation. Google е търговска марка на Google LLC. Предложенията може да варират. Проверете местните предложения. Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие. Всички снимки са използвани само с илюстративна цел.

1 Google Assistant се предлага на избрани пазари и езици. На пазарите, където не е наличен, Google Assistant е заменен с Google Search. Проверете наличността на [https://support.google.com/assistant](https://support.google.com/assistant).