Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Play 5G 5G Display 6.67 inches 6.67 Design

Nokia X10

Skip to main content

Живот на бързи обороти и пълноценна почивка. С 5G.

Nokia X10

Управлението на бизнеса изисква много енергия, ефективност и иновации, а Nokia X10 може да ви осигури всичко това. Супер бързата 5G¹ свързаност и Full HD+ екранът ще повишат вашата ефективност. Междувременно четворната камера 48 MP с оптика ZEISS Optics ще регистрира всичко важно. С помощта на професионалните инструменти за корекция на цветовете ще представите идеите си в целия им колорит. А освен това ще получите най-новия Android™ 11, до 3 години актуализации на софтуера и месечни актуализации на сигурността, за да се наслаждавате на всички функции и сега, и в бъдеще.

Пълни спецификации

5G скорости

Светкавична скорост при изтегляне и качване на файлове с 5G свързаност¹.

6,67” Full HD+ дисплей

Споделете своите идеи на кафе и използвайте големия екран, за да ги онагледите.

Редактиране и корекция на цветовете

Използвайте пълния набор от инструменти, за да превърнете снимките в изображения, чрез които да представите идеите си.

Светкавична бързина с 5G

Живот на бързи обороти и пълноценна почивка с 5G на светлинна скорост

5G ще вдигне оборотите на бизнеса, защото ще вършите повече неща по-бързо. Видео конференции, изпращане на файлове, теглене на големи презентации и осъществяване на връзки - всичко става до 20 пъти по-бързо.² А с увеличаване на производителността се увеличава и времето за почивка. Всички печелят.

Защита

Сигурност, която непрекъснато се подобрява

Месечните актуализации на сигурността за период до 3 години ще ви осигурят надеждна защита на всички големи и важни файлове, видеоклипове, снимки и данни.

Android™ One

Софтуер, който непрекъснато се усъвършенства

Android 11 предлага много иновативни функции за телефона, като например удобството да виждате, отговаряте и управлявате разговорите в няколко приложения за съобщения от едно място. Затова, колкото и да сте търсени, няма опасност да пропуснете нещо. А с редовните актуализации на софтуера винаги ще бъдете с една крачка пред конкуренцията и ще получавате най-новите функции още няколко години.

6,67” Full HD+ дисплей

Потопете се в нещо повече от работа

Full HD+ екранът е идеален за работа в движение, за видео разговори, за презентации или за абсолютно завладяващ епичен филм в края на епичния ден.

Дизайн

Очарователно надежден

Nokia X10 се предлага в два цвята, вдъхновени от скандинавската природа. Освен това е достатъчно здрав да устои на всекидневните предизвикателства и да изглежда страхотно въпреки всичко.

Батерия

Не загрява, дори когато е под натоварване

С нашата усъвършенствана система за охлаждане телефонът не загрява, дори когато е под най-голямо натоварване. А тъй като батерията му издържа до два дни³, нивото на професионалната му етика не отстъпва на вашата.

Процесор

Подгответе се за производителност извън всякакви граници

Производителността е важна за вашето устройство, също както и в живота. Мобилната платформа Qualcomm® Snapdragon™ 480 5G ви осигурява изключително висока скорост. Можете да използвате няколко приложения едновременно - да следите новините и същевременно да гледате любимите си предавания.

Производителност

Когато работата отстъпва място на уикенда

Режимът за концентрация ви позволява да работите, без да ви прекъсват, а режимът за сън ви осигурява заслужена почивка. Защото спокойният сън през нощта е в основата на успешния утрешен ден.

E-waste

Променяме съдържанието на кутията, за да намалим отпадъците от електронно оборудване

Всяка година в Европейския съюз се изхвърлят хиляди тонове отпадъци от електронно оборудване, включително зарядни устройства за телефони. Тъй като много от нас вече имат поне едно зарядно, решихме вместо включеното в комплекта зарядно да предложим биоразградим кейс, за да намалим отпадъците от електронно оборудване и да удължим живота на телефона. Необходимо ви е зарядно? Можете да си купите от магазина, а ние ще дарим приходите за екологична кауза.
Научете повече

Подобрете сигурността с ExpressVPN

Независимо дали използвате WiFi или мобилни данни, ExpressVPN добавя един допълнителен слой сигурност към интернет връзката, като защитава вашите данни от любопитни очи. Възползвайте се от 30-дневна безплатна пробна версия на ExpressVPN – ексклузивна оферта за избрани телефони Nokia.

Научете повече
Setting up ExpressVPN on a Nokia device

Всичко, което искате да чуете, и много повече

Всички песни и подкасти, които познавате и обичате — и още милиони други, които чакат да ги откриете. Смартфоните Nokia вече се предлагат с предварително инсталиран Spotify – най-популярната услуга за аудио стрийминг в света. С нея сте само на няколко клика разстояние от най-известните песни на най-добрите изпълнители в света. Готови да свирят всяка седмица в Spotify.

Научете повече
Browsing Spotify on a Nokia smartphone

Не пропускайте. Регистрирайте се и бъдете сред първите, които получават новини и оферти за телефони Nokia.

HMD Global Oy е изключителен притежател на лиценз за телефони и таблети с марката Nokia. Nokia е регистрирана търговска марка на Nokia Corporation. Android, Google и други свързани марки и лога са търговски марки на Google LLC. Qualcomm Snapdragon е продукт на Qualcomm Technologies, Inc. и/или техни дъщерни компании. Qualcomm и Snapdragon са търговски марки на Qualcomm Incorporated, регистрирани в Съединените щати и в други държави. Офертата може да варира. Проверете предложенията за вашия регион. Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие. Снимките са само с илюстративна цел.

15G покритието е ограничено и може да не се поддържа от вашия мрежов оператор. Реалната скорост зависи от мрежата и от други фактори. 2 Съгласно вътрешни тестове, проведени от HMD Global, в работещи 4G мрежи съвместим телефон постига средна скорост на трансфер на данни около 60 Mbps. В работещи 5G мрежи Nokia X10 може да достигне скорост на трансфер на данни до 1,2 Gbps. 3 Двудневната издържливост на батерията е доказана с тестове, проведени в реални условия от HMD Global. Тестовете включват активна употреба на устройството в продължение на 5 часа на ден с нова батерия. Употребата включва напр. игри, видео стрийминг, обаждания, изпращане на SMS, сърфиране и използване на приложения (като социални мрежи, новини, навигация и музика). Тестовете са проведени при нормални настройки на устройството и осветена среда на закрито. През нощта устройството е оставяно в режим на готовност.