Mere frihed med Google One

Nokia-telefoner og Google One

Mere plads, mere frihed

Få et Google One-medlemskab inkluderet i 3 måneder med udvalgte Nokia-smartphones1.

Din backup

Mere lagerplads til alle dine minder

Få mere plads til det hele med 100 GB lagerplads med Google Drive, Gmail og Google Photos. Og du kan invitere op til 5 fra din familie til at dele dit abonnement uden ekstra omkostninger og gøre opbevaring nemt for alle.

Din backup

Din telefon, altid med backup

Hvis det er på din telefon, så er det vigtigt for dig. Med Google One bliver dine billeder, kontakter, beskeder og andre filer automatisk gemt i skyen, hvor de er sikkert gemt.. Så hvis du mister din telefon, mister du ikke dine filer – du gendanner blot det, der betyder noget på din nye enhed.

Dine fordele

Google-eksperter lige ved hånden

Få hjælp, hvis du har brug for det, med adgang til premium Google-support. Google One-eksperter er virkelige mennesker, der er tilgængelige via chat, opkald eller e-mail til at hjælpe dig med spørgsmål om Google-produkter og -tjenester. Gå til Google Ones hjemmeside for at få mere at vide.

Android, Google og andre relaterede mærker er varemærker tilhørende Google LLC.

Udvalget kan variere. Se dit lokale udvalg. Alle de angivne specifikationer, funktioner og andre produktoplysninger kan ændres uden varsel. Alle billeder er udelukkende beregnet til illustration.

1Vilkår gælder.