Nokia 1.3

‌‌

Nokia 1.3

Så meget mere

Skærm

Større. Lysere. Smartere.

Se det hele knivskarpt på den store 5,71" HD+-skærm – også udendørs – takket være forbedret lysstyrke.

Android™️ 10 (Go-udgaven)

Klar. Parat. Start.

Forvent en hurtigere og mere sikker måde at gøre ting på med den nyeste Android 10 (Go-udgaven). Desuden er den klar til Android 11 (Go-udgaven), så din telefon er opdateret.

Få mere at vide

Google Go

Peg. Scan. Viden.

Søg efter det, du kan se, med Google Lens Go. Du skal blot pege på og scanne den tekst, du ikke forstår, så bliver den læst højt eller oversat fra et andet sprog for dig.

AI-billeddannelse

Kast lys over natten

Tager du billeder efter solnedgang? Intet problem. Tag lyse, detaljerede billeder, selv når det er mørkt udenfor, med effektiv AI-billeddannelse i svagt lys.

Få mere at vide
Få mere at vide
Få mere at vide

Galleri Go

Find dine billeder hurtigere

Det har aldrig været lettere at navigere i dit galleri takket være den automatiske organisering med Galleri Go. Desuden kan du redigere dine billeder med et hurtigt tryk.

batteri

Fuld kraft hele dagen. Hver dag.

Med et batteri, der ikke holder dig tilbage, kan du gøre mere på en dag med Nokia 1.3. Batteriet på 3.000 mAh1 holder dig opladet fra solopgang til solnedgang.2

Google Assistant-knappen³

Den hurtigste vej til din Google Assistant

Få vejrudsigten, ring til vennerne, hør nyhederne og så meget mere blot ved hjælp af din stemme – takket være den dedikerede Google Assistant-knap.

Processor

Kraft til at yde

Nokia 1.3 har den hastighed, du har brug for, takket være den optimerede Qualcomm® 215 Mobile Platform-processor.

Design

Solid konstruktion. Betagende finish.

Den elegante glasforside og robuste bagside med 3D-nanomønster inspireret af nordisk design leverer en smuk, men holdbar overflade. Vælg mellem 3 betagende farver – cyan, sand og kul.

Funktioner

Nokia 1.3

Med Nokia 1.3 får du så meget mere. Et stort 5,71" HD+-display til at se det hele, billeddannelse i svagt lys, så du kan tage billeder efter solnedgang, og et heldagsbatteri til at holde dig opladet i længere tid. Forvent desuden en hurtigere og mere sikker måde at gøre ting på med Android 10 (Go-udgaven).

Skærm

Skærm

Se alle detaljer på HD+-displayet på 5,71".

batteri

batteri

Fuld kraft hele dagen med batteriet på 3.000 mAh1.

Kamera

Kamera

Fantastiske billeder i svagt lys med AI-billeddannelse.

Android™️ 10 (Go-udgaven)

Android™️ 10 (Go-udgaven)

Hastighed og sikkerhed, der bare bliver bedre.

Komplette specifikationer

Tilmeld mig

Vær blandt de første, der hører om det sidste nye fra os.

HMD Global Oy har en eksklusiv licens til Nokias brand for telefoner og tablets. Nokia er et registreret varemærke tilhørende Nokia Corporation. Android, Google og andre relaterede mærker er varemærker tilhørende Google LLC. Qualcomm er et varemærke tilhørende Qualcomm Technologies Inc. og/eller dets datterselskaber.

Udvalget kan variere. Se dit lokale udvalg. Alle de angivne specifikationer, funktioner og andre produktoplysninger kan ændres uden varsel. Alle billeder er udelukkende beregnet til illustration.

1Batteriet har et begrænset antal opladninger, og kapaciteten mindskes med tiden. Med tiden skal batteriet muligvis udskiftes.

2Heldags-batteritesten blev udført ved hjælp af en brugstest fra det virkelige liv af HMD Global. Testen omfattede aktiv brug af en enhed i fem timer om dagen med et nyt batteri. Anvendelse omfattede f.eks. spil, videostreaming, opkald, afsendelse af sms’er, internetsurfing og brug af apps (f.eks. sociale medier, nyheder, navigation og musik). Testen blev udført med normale enhedsindstillinger i et oplyst indendørs miljø.

3Google Assistent er tilgængelig på udvalgte markeder og sprog. I områder, hvor Google Assistent ikke er tilgængelig, erstattes den af Google Search. Tjek tilgængeligheden på https://support.google.com/assistant.

4Forudinstalleret systemsoftware og apps bruger en væsentlig del af hukommelsen.

(