‌‌

Nokia 2.2

Kom foran med AI-innovationer

Android™

Den bliver bare bedre og bedre

Nokia 2.2 er en Android One-certificeret telefon, der leveres med den nyeste Android 9 Pie-softwareoplevelse indbygget. Det omfatter 2 års OS-opdateringer og 3 års månedlige sikkerhedsopdateringer, der sikrer, at din telefon altid er på forkant.

Du får en Android-oplevelse, der føles ægte og personlig uden rod eller tredjepartssoftware til at holde dig tilbage og et AI, der lærer, hvordan du bruger din telefon.

Lær mere

Google Assistent

Få hjælp med bare et enkelt tryk, når du er på farten, eller når du er derhjemme.

Lev livet i et højt tempo med Google Assistent-knappen1. Stil spørgsmål, tjek din kalender, eller dæmp lyset. Den lærer endda under arbejdet og jo mere, du bruger den. Så kan du bruge mere tid på at leve livet og mindre på din telefon.

Lær mere

Kamera

Se bedre i mørke

Mørket er din nye bedste ven med et 13 MP bagkamera, der anvender avanceret billeddannelse i svagt lys til at opnå bedre resultater uanset lysforholdene.

Lær mere

Xpress-on-cover

Xpress yourself

Find din egen stil med udskiftelige Nokia Xpress-on-covere. De fremstilles med samme præcision og sans for detaljer som telefonens originale dele og kan nemt skiftes ud, så du kan tilpasse dit cover til dit humør.

Design

Høj kvalitet. Fantastisk design.

Din telefon, der er designet i Europa, er bygget til at leve op til de højeste kvalitetsstandarder. Med sin robuste konstruktion af polycarbonat og sin højglansoverflade er det skønhed og styrke, der arbejder sammen i perfekt harmoni.

Nokia 2.2

Tilmeld dig
Komplette specifikationer
Komplette specifikationer
Komplette specifikationer

Udvalget kan variere. Se dit lokale udvalg. Alle de angivne specifikationer, funktioner og andre produktoplysninger kan ændres uden varsel. Alle billeder er udelukkende beregnet til illustration.

Google, Android, Google Lens, de relaterede logoer og andre mærker er varemærker tilhørende Google LLC.

1 Google Assistent er tilgængelig på udvalgte markeder og sprog. I områder, hvor Google Assistent ikke er tilgængelig, erstattes den af Google Search. Tjek tilgængeligheden på https://support.google.com/assistant.

2 Forudinstalleret systemsoftware og apps bruger en væsentlig del af hukommelsen

3 Batteriet har et begrænset antal opladninger, og kapaciteten mindskes med tiden. Det kan forekomme, at batteriet skal udskiftes.

*Xpress-on covers sold separately.