Nokia 2.3

‌‌

Nokia 2.3

Oplev styrken af AI

Langvarig underholdning

Bliv underholdt hele dagen

Fortab dig i dine yndlingsserier og -film i længere tid med den AI-assisterede 2-dages batterilevetid1. Og giv liv til fortællingerne med den store 6,2” HD+ 19:9-skærm.

Få mere at vide

Moderne design og det nødvendige

Designet med dig i tankerne

Nokia 2.3 ser godt ud og føles robust. Og med oplåsning via biometrisk ansigtsgenkendelse er din adgangskode lige så unik, som du er – et blik, og du er inde.

Få mere at vide
Få mere at vide
Få mere at vide

Software

Android™ 10 download er nu tilgængelig

Fortroligheds-indstillinger er gjort nemmere, svar skrives hurtigere, og forbedringer hele vejen rundt gør, at det føles mere naturligt at bruge din telefon. Android 10 leveres med masser af nye funktioner, der hjælper dig med at få det bedste ud af din Nokia-smartphone.

  • Mørkt tema
  • Intelligente svar

Google Assistent

Lidt hjælp, uanset hvor du tager hen

Google Assistant-knappen2 er der for at holde trit med dit travle liv. Stil spørgsmål, tjek din kalender, eller undersøg trafiksituationen. Din assistent lærer og tilpasser sig, hver gang du bruger den – så du kan gøre mere med dit liv ved at gøre mindre med din telefon.

Funktioner

Nokia 2.3

Oplev styrken fra AI med Nokia 2.3. Den holder op til 2 dage1 med selvjusterende batteriteknologi, tager episke billeder med AI-billeddannelse – også i dårlig belysning – og låses op med et blik. Giv liv til fortællingerne med den imponerende 6,2” HD+ 19:9-skærm. Og den er klar til Android 10 og endnu nyere, så du kan se frem til 2 års softwareopgraderinger og 3 års månedlige sikkerhedsopdateringer.

Skærm

Skærm

6.2" HD+ in-cell skærm med selfie-hak og 19:9 billedformat.

batteri

batteri

AI-assisteret selvjusterende batteriteknologi giver op til 2 dages batterilevetid1 på en enkelt opladning.

Kameraer

Kameraer

Bagkamera med dobbeltsensor på 13 MP og 2MP, eksklusive bokeh-effekter og fokusjustering.

Ansigtsgenkendelse

Ansigtsgenkendelse

Biometrisk ansigtsgenkendelse sikrer hurtig og sikker oplåsning af telefonen.

Komplette specifikationer

Tilmeld mig

Vær blandt de første, der hører om det sidste nye fra os.

Android, Google og andre relaterede mærker er varemærker tilhørende Google LLC. Udvalget kan variere. Se dit lokale udvalg. Alle de angivne specifikationer, funktioner og andre produktoplysninger kan ændres uden varsel. Billeder er udelukkende til illustrationsformål.

1Den todages batteritest blev udført ved hjælp af en brugstest fra det virkelige liv af HMD Global. Testen omfattede aktiv brug af en enhed i fem timer om dagen med et nyt batteri. Anvendelse omfattede f.eks. spil, videostreaming, opkald, afsendelse af sms’er, internetsurfing og brug af apps (f.eks. sociale medier, nyheder, navigation og musik). Testen blev udført med normale enhedsindstillinger i et oplyst indendørs miljø. Enheden blev efterladt i standbytilstand natten over.

2Google Assistent er tilgængelig på udvalgte markeder og sprog. I områder, hvor Google Assistent ikke er tilgængelig, erstattes den af Google Search. Tjek tilgængeligheden på https://support.google.com/assistant.

3 Batteriet har et begrænset antal opladninger, og kapaciteten mindskes med tiden. Det kan forekomme, at batteriet skal udskiftes.

4Forudinstalleret systemsoftware og apps bruger en væsentlig del af hukommelsen.

5 Hvis enheden er leveret med Android Oreo / Android 9 Pie, kan der opgraderes til Android 10. Bemærk, at dette kan opbruge ekstra mobildata.

(