Nokia 3.2

‌‌

Nokia 3.2

Se mere, gør mere

Tilmeld dig

Større og bedre

Den er stor. Og den er intelligent.

Vær i centrum for alt dit yndlingsindhold med en skærm, der er bygget til seriøs streaming, og som tilpasser sig til dine omgivelser – både indendørs og udendørs. Få kameraer uden spærretid, der er designet til brug ved enhver belysning, og som gemmer dine minder med interne og eksterne lagringsmuligheder. Hold dem derefter sikre med den biometriske ansigtslås.

Batteri

Strøm til hele dagen

Lad opladeren blive derhjemme weekenden over. Batteriet i Nokia 3.2 holder strøm i op til 2 dage efter én enkelt opladning1, og AI lærer, hvordan du bruger din telefon, for at minimere app- og strømforbruget, så du får en batterilevetid ud over det sædvanlige.

Google Assistent

Få hjælp med bare et enkelt tryk, når du er på farten, eller når du er derhjemme.

Lev livet i et højt tempo med Google Assistent-knappen3. Stil spørgsmål, tjek din kalender, eller dæmp lyset. Den kan stort set alt. Den lærer endda under arbejdet og jo mere, du bruger den. Så kan du bruge mere tid på at leve livet og mindre på din telefon.

Se, hvad den kan
Se, hvad den kan

Android™

Den bliver bare bedre og bedre

Nokia 3.2 byder på en rendyrket Android-oplevelse med Android One, der kører på Android 9 Pie. Intet rod og ingen tredjepartsprogrammer, men derimod gratis sikkerhedsopdateringer, som – utroligt nok – ikke gør din telefon langsommere.

Counterpoint-studie

Nokia-telefoner er rangeret #1 for softwareopdateringer og sikkerhed

Nokia-smartphones får 2 års softwareopdateringer og 3 års månedlige sikkerhedsopdateringer. Fordi vi overholder dette løfte, rangerer vi højest for softwareopdateringer og sikkerhed, hvilket bringer os foran andre smartphone-mærker. Tjek undersøgelsen fra Counterpoint for at få mere at vide.

Nokia 3.2

Tilmeld dig
Komplette specifikationer
Komplette specifikationer
Komplette specifikationer

Google, Android og andre relaterede mærker og logoer er varemærker tilhørende Google LLC. Qualcomm og Snapdragon er varemærker tilhørende Qualcomm Incorporated, registreret i USA og andre lande. aptX er et varemærke tilhørende Qualcomm Technologies International, Ltd., registreret i USA og andre lande. Udvalget kan variere. Se dit lokale udvalg. Alle de angivne specifikationer, funktioner og andre produktoplysninger kan ændres uden varsel. Alle billeder er udelukkende beregnet til illustration.

1Den todages batteritest blev udført ved hjælp af en brugstest fra det virkelige liv af HMD Global. Testen omfattede aktiv brug af en enhed i fem timer om dagen med et nyt batteri. Anvendelsen omfattede f.eks. spil, videostreaming, opkald, afsendelse af sms’er, internetsurfing og brug af apps (f.eks. sociale medier, nyheder, navigation og musik). Testen blev udført med normale enhedsindstillinger i et oplyst indendørs miljø. Enheden blev efterladt i standbytilstand natten over.

2Batteriet har et begrænset antal opladninger, og kapaciteten mindskes med tiden. Det kan forekomme, at batteriet skal udskiftes.

3Google Assistent er tilgængelig på udvalgte markeder og sprog. I områder, hvor Google Assistent ikke er tilgængelig, erstattes den af Google Search. Tjek tilgængeligheden på https://support.google.com/assistant.

4Forudinstalleret systemsoftware og apps bruger en væsentlig del af hukommelsen.

5Kampagnen for udvidet garanti giver yderligere 1 år under producentens begrænsede garanti til enhver kunde, der har købt en Nokia 9 PureView, Nokia 7.2, Nokia 6.2, Nokia 4.2, Nokia 3.2, Nokia 2.2 Nokia 1 Plus, Nokia 2720 Flip eller Nokia 800 Tough fra Nokias onlinemobilbutik mellem den 19.09.2019 og den 31.12.2019 og er bosiddende i Belgien, Danmark, Finland, Holland, Irland, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland, Frankrig eller Østrig. Kampagnen gælder så længe lager haves. Kampagnen for udvidet garanti giver yderligere 1 år, der føjes til de 2 års standard for producentens begrænsede garanti, som starter på leveringsdatoen for telefonen. Kunden skal være 18 år eller ældre og acceptere kampagnereglerne for at deltage. Anvendelse af tjenesten kan kræve et gyldigt købsbevis, såsom ordrebekræftelsen fra Nokias onlinebutik, som viser datoen for købet af den kvalificerede Nokia-smartphone. De fulde vilkår og betingelser kan findes her. Dine personlige oplysninger vil blive brugt i henhold til HMD Global privatlivspolitik. HMD har ret til at trække tilbuddet tilbage når som helst.