Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Error Hexagon Phone with notch Processor Display 6.39 inches 6.39 Battery Camera Play Arrow right

Nokia 3.4

Gå til hovedindholdet

For at reducere forsinkelser skal du bestille inden kl. 12.00 d. 23.12, da julesæsonen vil påvirke leveringstiderne mellem 23.12 – 27.12 og 31.12 – 02.01.

Styrken til at maksimere streaming, binge-kigning og arbejde.

Forstør Skumring Nokia 3.4 fra Tilbage
Forstør Skumring Nokia 3.4 fra For- og bagside
Forstør Skumring Nokia 3.4 fra Forside
Forstør Skumring Nokia 3.4 fra Tilbage
Forstør Skumring Nokia 3.4 fra For- og bagside
FarveSkumring

Model

3 GB RAM, 32 GB Intern lagerplads, Dual SIM

Udsolgt
Giv mig besked

Giv mig besked, når jeg kan købe Nokia 3.4

Indtast din e-mailadresse herunder, så giver vi dig besked, når du kan købe dette produkt.

Gratis levering på to dage og 14 dages returret*

Dette produkt kan sendes inden for 48 timer, hvis det bestilles på en hverdag.

Nokia 3.4

Opgrader til mere telefon og større ydeevne med Nokia 3.4. Maksimer din streaming, binging og dit arbejde på en 6,39“ HD+-skærm – med udstanset kamerahul, der giver dig endnu mere skærmplads. Vær ikke nervøs for at løbe tør for strøm med 2-dages batterilevetid. 1Tag det perfekte billede med kraftfuld AI-billeddannelse fra det tredobbelte kamera, portrættilstand, nattilstand og et ultrabredt objektiv. Nokia 3.4 giver dig stil og holdbarhed i ét, plus nem adgang gennem oplåsning med fingeraftryk. For slet ikke at nævne Nokias Android One-løfte – vi holder dig på forkant med udviklingen gennem flere års sikkerhedsopdateringer og softwareopgraderinger. Det betyder, at du får mere ud af din telefon i længere tid.
Komplette specifikationer

Strøm

Få mere ud af din enhed med den nyeste mobilplatform.

Skærm

Binge større på den fordybende 6,39" HD+-skærm med en udstanset kamera-åbning, der maksimerer skærmpladsen.

batteri

Gør mere, oplad mindre med 2 dages batterilevetid1.

Kamera

Tag det perfekte billede med kraftfuld A fra det tredobbelte kamera og de mange foto-muligheder.

Mere telefon, større ydeevne

6,39" HD+-skærm

Se tingene større

Maksimer din streaming, binge-kigning og dit arbejde på en 6,39" HD+-skærm. Det udstansede kamerahul giver dig endnu mere skærmplads til fordybende underholdning.

Qualcomm® Snapdragon™ 460

Kraften ligger i dine hænder

Kom op i omdrejninger med den nyeste Qualcomm® Snapdragon™ 460-mobilplatform, og nyd godt af op til 70 % bedre ydelse sammenlignet med tidligere generationer.

To dages batterilevetid¹

Masser af strøm

Få hurtigere ydelse og mere tid til arbejde og leg med 2 dages batterilevetid1. Den selvjusterende batteriteknologi prioriterer strøm til de apps, du bruger mest – så kan du fortsætte med de ting, du bedst kan lide.

Design

Stærke finske rødder

Ser godt ud. Føles solid. Med et godt greb og en betagende nordisk finish i levende farver ligger bagcoveret med sit 3D-nanomønster sikkert i din hånd. Stol også på styrken i de robuste byggematerialer og indvendige metalramme.

Billeder med superkræfter

Tag professionelle billeder med baggrundseffekter og redigering i portrættilstand – også dine selfies. Snup et billede i svagt lys med nattilstanden, og få det hele til at være inden for rammen takket være det ultrabrede 5 MP kamera.

Family Link

Family Link

Hjælp dine børn, når de lærer, leger og udforsker. Sæt begrænsninger for indhold og skærmtid, og se app-aktivitet med Family Link.

Counterpoint-studie

Nr. 1 på tillidslisten for andet år*

"Nokia ligger øverst på tillidslisten baseret på software, sikkerhedsopdateringer og produktkvalitet"

Ved at levere månedlige sikkerhedsopdateringer i 3 år og Android™-softwareopgraderinger i 2 år betyder det atter engang, at Nokia-smartphones ligger i toppen af tillidslisten hos 2020 Counterpoint Research. Vi ligger også foran andre producenter af smartphones med hensyn til byggekvalitet som følge af vores enhedstest, der går længere end gennemsnittet i branchen. Læs undersøgelsen for at få mere at vide.

logo-Counterpoint-black-180px
Læs undersøgelsen
Nokia smartphones that get years of security updates

Gå ikke glip af noget. Tilmeld dig, og vær først til at få nyheder og tilbud fra Nokia-telefoner.

Google, Android og andre relaterede mærker er varemærker tilhørende Google LLC. aptX er et varemærke tilhørende Qualcomm Technologies International, Ltd., registreret i USA og andre lande. Qualcomm og Snapdragon er varemærker tilhørende Qualcomm Incorporated, registreret i USA og andre lande. USB Type-C™ og USB-C™ er varemærker tilhørende USB Implementers Forum. Udvalget kan variere. Se dit lokale udvalg. Alle de angivne specifikationer, funktioner og andre produktoplysninger kan ændres uden varsel. Alle billeder er udelukkende beregnet til illustration.

Alle de angivne specifikationer, funktioner og andre produktoplysninger kan ændres uden varsel.

12-dagesbatteritesten blev udført af HMD Global ved hjælp af en brugstest fra det virkelige liv. Testen omfattede aktiv brug af en enhed i fem timer om dagen med et nyt batteri. Anvendelse omfattede f.eks. spil, videostreaming, opkald, afsendelse af sms’er, internetsurfing og brug af apps (f.eks. sociale medier, nyheder, navigation og musik). Testen blev udført med normale enhedsindstillinger i et oplyst indendørs miljø. Enheden blev efterladt i standbytilstand natten over. Batteriets levetid varierer markant afhængigt af indstillinger, brug og andre faktorer. 2 Google Assistant er tilgængelig på udvalgte markeder og sprog. I områder, hvor Google Assistent ikke er tilgængelig, erstattes den af Google Search. Se tilgængelighed på https://support.google.com/assistant. 3 Batteriet har et begrænset antal opladninger, og kapaciteten mindskes med tiden. Det kan forekomme, at batteriet skal udskiftes. 4 Forudinstalleret systemsoftware og apps bruger en væsentlig del af hukommelsen
* Ifølge en undersøgelse fra 2020 foretaget af Counterpoint Research.