Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail OfferPrivacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard KlarnaError Hexagon Camera Display 6.39 inches 6.39 Battery Processor Arrow right

Nokia 5.4

Smartphones
Nokia 5.4

Vær kreativ med quad-kameraet og de filmiske effekter.

Farve

Dette produkt kan sendes inden for 48 timer, hvis det bestilles på en hverdag.

Nokia 5.4

Gør varigt indtryk med Nokia 5.4. Quad-kameraet på 48 MP giver dig total kreativ kontrol – med avanceret videooptagelse og filmeffekter kan du fange din verden med imponerende detaljerigdom. Gør mere af det, du elsker, takket være den 2-dages batterilevetid1 og den strømlinede Qualcomm® Snapdragon™ 662 – ydeevne, du kan stole på. Vær på forkant med det hele med en telefon, der er klar til Android 11 og nyere, så du kan arbejde og lege på din måde.

Komplette specifikationer

Kameraer

Fang din verden med quad-kameraet på 48 MP og frontkameraet på 16 MP.

Skærm

Få det hele med på den 6,39" HD+ skærm med udstanset kamerahul.

batteri

Bliv derude med 2-dages batterilevetid1 og AI-assisteret selvjusterende batteriteknologi.

Mobil platform

Vælg smart med Qualcomm® Snapdragon™ 662-mobilplatform.

Fang din verden

Se nu

Kameraer

Tag billeder som en professionel

Fang alle de smukke detaljer på de ting, du holder af, helt uden udløserforsinkelse på det kraftfulde 48 MP quad-kamera samt 16 MP selfie-kamera på fronten. Du kan også indfange din verden i bevægelse med filmiske videooptagelser og sætte lidt krydderi på dem med værktøjer som color-grading.

Qualcomm® Snapdragon™ 662

Stol på AI

Vælg en telefon, der er designet til at følge med dig. Qualcomm® Snapdragon™ 662-mobilplatform er optimeret med den nyeste AI-teknologi, så du kan være produktiv i alt, hvad du laver.

6,39" HD+ skærm med udstanset kamerahul

Sigt efter noget større

Få mere plads til din streaming, dine spil og browsing på den imponerende 6,39" HD+ skærm med udstanset kamerahul. Plus, nyd en telefon, der er så stærk, som den er smuk, med sit iøjnefaldende nordiske design og det robuste bagcover i levende farver.

To dages batterilevetid

Sæt fart på det, du laver

Gør det, du har lyst til, når du vil, med den generøse 2-dages batterilevetid1. Med AI-assisteret selvjusterende batteriteknologi, der prioriterer strøm til de ting, du bruger mest, så du har kontrol over din dag.

Android One

Vær sikker og opdateret

Vær klar til fremtiden. Vær sikret og opdateret i længere tid med de nyeste Android™-funktioner, 3 års månedlige sikkerhedsopdateringer og 2 års softwareopgraderinger. Og med et system, der er klargjort til Android 11 og nyere, er du på forkant med udviklingen.

Gå ikke glip af noget. Tilmeld dig, og vær først til at få nyheder og tilbud fra Nokia-telefoner.

*I weekender, på helligdage samt efter kl. 13.00 på ugens sidste hverdag bliver ordren først sendt den følgende hverdag. Bestil for mindst 140 euro for at opnå gratis forsendelse. Bemærk venligst, at vi oplever enkelte forsinkelser pga. Covid-19-situationen - størstedelen af ordrerne bliver dog afsendt til tiden.

HMD Global Oy har en eksklusiv licens til Nokias brand for telefoner og tablets. Nokia er et registreret varemærke tilhørende Nokia Corporation. Android, Google og andre relaterede mærker er varemærker tilhørende Google LLC. Qualcomm Snapdragon er et produkt tilhørende Qualcomm Technologies, Inc. og/eller dets datterselskaber. Qualcomm og Snapdragon er varemærker tilhørende Qualcomm Incorporated, registreret i USA og andre lande. USB Type-C™ og USB-C™ er varemærker tilhørende USB Implementers Forum. Udvalget kan variere. Se dit lokale udvalg. Alle de angivne specifikationer, funktioner og andre produktoplysninger kan ændres uden varsel. Billeder er udelukkende til illustrationsformål.

1Den todages batteritest blev udført ved hjælp af en brugstest fra det virkelige liv af HMD Global. Testen omfattede aktiv brug af en enhed i fem timer om dagen med et nyt batteri. Anvendelse omfattede f.eks. spil, videostreaming, opkald, afsendelse af sms’er, internetsurfing og brug af apps (f.eks. sociale medier, nyheder, navigation og musik). Testen blev udført med normale enhedsindstillinger i et oplyst indendørs miljø. Enheden blev efterladt i standbytilstand natten over.

2 Google Assistant er tilgængelig på udvalgte markeder og sprog. I områder, hvor Google Assistent ikke er tilgængelig, erstattes den af Google Search. Tjek tilgængeligheden på https://support.google.com/assistant.

3 Batteriet har et begrænset antal opladninger, og kapaciteten mindskes med tiden. Det kan forekomme, at batteriet skal udskiftes.

4Forudinstalleret systemsoftware og apps bruger en væsentlig del af hukommelsen.

5Counterpoint Research hvidbog: "Nokia-telefoner ligger øverst på tillidslisten baseret på software, sikkerhedsopdateringer og produktkvalitet", 2020