Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna 2.8 4G

Nokia 8000 4G feature phone

Gå til hovedindholdet

Giv det lidt stil

Nokia 8000 4G

Nokia 8000 4G er brugervenlig – og pæn at se på med en præcisionsfremstillet glaslignende overflade i et kvalitetsdesign, der skiller sig ud. Giv din elegance et løft med ædelstensinspirerede farver og en elegant mellemramme i krom. Få mest muligt ud af den 2,8" store skærm og det slidstærke, buede 3D-tastatur, der er bygget med din komfort i tankerne. De gør det endnu sjovere at chatte på WhatsApp og Facebook, streame videoer på YouTube og planlægge ture med Google Maps. Det hele kører bare bedre med 4G. Med den pålidelige holdbarhed og et batteri, der holder længe, har du en ret god sammensætning – og masser af stil.

Komplette specifikationer

Design

Bliv forelsket i det ædelstensinspirerede design og det behagelige, buede 3D-tastatur.

Skærm

Nyd dine apps og shows med ekstra klarhed takket være den 2,8" store skærm.

Det væsentlige

Kom i gang med WhatsApp, Facebook og YouTube – plus eventyr med Google Maps.

4G med wi-fi-hotspot

Livet med 4G er lettere med bedre opkaldskvalitet, hurtig dataforbindelse og et wi-fi-hotspot.

Design

Sofistikeret stil

Med sin glaslignende kvalitetsoverflade og de ædelstensinspirerede farver som opalhvid, onykssort, topasblå og citringuld er Nokia 8000 4G designet til at brillere. Den stilfulde mellemramme i krom afrunder udseendet.

Som et spejlbillede af dig

Stil er ikke en trend – det er troen på at være sig selv. Den er unik for dig og dine glimt af genialitet – indvendigt og udvendigt. Nokia 8000 4G komplementerer din udstråling perfekt.

4G med wi-fi-hotspot

Krystalklar forbindelse

Sæt fart på din streaming, chat og browsing med hurtig 4G. Og del din internetforbindelse med familie og venner ved hjælp af dit wi-fi-hotspot.

2,8" skærm og 3D tastatur

Smuk indvendigt og udvendigt

En generøs 2,8" skærm giver ekstra klarhed til dine chats og shows. Og det slidstærke, buede 3D-tastatur med kant omkring sig giver et behageligt greb.

Fantastiske apps

Masser af cool features

Man keder sig ikke med Nokia 8000 4G. Hold kontakten med vennerne på WhatsApp og Facebook, se dine foretrukne shows og musik på YouTube, og planlæg nye ruter på Google Maps.

Don't miss out. Sign up and be the first to get Nokia phone news and offers.

Google, YouTube og Google Maps er varemærker tilhørende Google LLC. Udvalget kan variere. Se dit lokale udvalg. Alle de angivne specifikationer, funktioner og andre produktoplysninger kan ændres uden varsel. Billeder er udelukkende til illustrationsformål.