Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Plant Error Hexagon Play Design Display 2.8 inches 2.8 Store 4G 4G
Feature-telefoner
Nokia 8000 4G

Sociale medier, 4G-forbindelse med et sofistikeret præg.

699,00 kr.
Farve
Valgmuligheder
512 MB RAM , 4 GB Intern lagerplads , Dual SIM
På lager, klar til afsendelse

Dette produkt kan sendes inden for 48 timer, hvis det bestilles på en hverdag.

Plant 5 træer med denne enhed

Spar penge, og giv tilbage til planeten med denne enhed. Plant dobbelt så mange træer med Ecologi under Black Friday. Få mere at vide

Giv det lidt stil

Se nu

Nokia 8000 4G

Nokia 8000 4G er brugervenlig – og pæn at se på med en præcisionsfremstillet glaslignende overflade i et kvalitetsdesign, der skiller sig ud. Giv din elegance et løft med ædelstensinspirerede farver og en elegant mellemramme i krom. Få mest muligt ud af den 2,8" store skærm og det slidstærke, buede 3D-tastatur, der er bygget med din komfort i tankerne. De gør det endnu sjovere at chatte på WhatsApp og Facebook, streame videoer på YouTube og planlægge ture med Google Maps. Og så kører det bedre med 4G. Og med de væsentlige ting som Google Assistant, pålidelig holdbarhed og et batteri, der holder længe, har du en ret god sammensætning – og masser af stil.

Komplette specifikationer

Design

Bliv forelsket i det ædelstensinspirerede design og det behagelige, buede 3D-tastatur.

Skærm

Nyd dine apps og shows med ekstra klarhed takket være den 2,8" store skærm.

Det væsentlige

Kom i gang med WhatsApp, Facebook og YouTube – plus eventyr med Google Maps.

4G med wi-fi-hotspot

Livet med 4G er lettere med bedre opkaldskvalitet, hurtig dataforbindelse og et wi-fi-hotspot.

Design

Sofistikeret stil

Med sin glaslignende kvalitetsoverflade og de ædelstensinspirerede farver som opalhvid, onykssort, topasblå og citringuld er Nokia 8000 4G designet til at brillere. Den stilfulde mellemramme i krom afrunder udseendet.

Som et spejlbillede af dig

Stil er ikke en trend – det er troen på at være sig selv. Den er unik for dig og dine glimt af genialitet – indvendigt og udvendigt. Nokia 8000 4G komplementerer din udstråling perfekt.

4G med wi-fi-hotspot

Krystalklar forbindelse

Sæt fart på din streaming, chat og browsing med hurtig 4G. Og del din internetforbindelse med familie og venner ved hjælp af dit wi-fi-hotspot.

2,8" skærm og 3D tastatur

Smuk indvendigt og udvendigt

En generøs 2,8" skærm giver ekstra klarhed til dine chats og shows. Og det slidstærke, buede 3D-tastatur med kant omkring sig giver et behageligt greb.

Fantastiske apps

Masser af cool features

Man keder sig ikke med Nokia 8000 4G. Hold kontakten med vennerne på WhatsApp og Facebook, se dine foretrukne shows og musik på YouTube, og planlæg nye ruter på Google Maps.

Gå ikke glip af noget. Tilmeld dig, og vær først til at få nyheder og tilbud fra Nokia-telefoner.

*I weekender, på helligdage samt efter kl. 13.00 på ugens sidste hverdag bliver ordren først sendt den følgende hverdag. Bestil for mindst 140 euro for at opnå gratis forsendelse. Bemærk venligst, at vi oplever enkelte forsinkelser pga. Covid-19-situationen - størstedelen af ordrerne bliver dog afsendt til tiden.

Google, YouTube og Google Maps er varemærker tilhørende Google LLC. Udvalget kan variere. Se dit lokale udvalg. Alle de angivne specifikationer, funktioner og andre produktoplysninger kan ændres uden varsel. Billeder er udelukkende til illustrationsformål.

1Google Assistant er ikke tilgængelig på visse sprog og i visse lande. Se tilgængelighed på https://support.google.com/assistant.

2Batteriet har et begrænset antal opladninger, og kapaciteten mindskes med tiden. Det kan forekomme, at batteriet skal udskiftes.

3Forudinstalleret systemsoftware og apps bruger en væsentlig del af hukommelsen