Nokia 9 PureView

Nokia 9 PureView

Udforsk enhver detalje

Skudt og redigeret med en Nokia 9 PureView

Design og ydeevne

Fortræffelighed

Kunst er en proces, hvor du fjerner alt det, du ikke ønsker, indtil du har noget rent, men kraftfuldt, tilbage. Udforsk lagene i Nokia 9 PureView her.

Skærm og lyd

En nydelse for sanserne

Se mere
Se mere
Se mere
Skærm og lyd
En nydelse for sanserne

Den visningsoplevelse, dine billeder fortjener: Nokia 9 PureView har en 5,99" kant til kant pOLED QHD-skærm med 2K-opløsning. Med PureDisplay-teknologi får du en nøjagtig farvegengivelse og forbedret læsbarhed i sollys.

  • Med understøttelse af HDR10 kan du nyde det nyeste indhold i flere detaljer, højere kontrast og bedre farver
  • Optag video i 4K HDR med rumlig lydoptagelse, der giver et ekstra lag af fordybelse
  • Med Qualcomm® aptX™ for høj lydkvalitet på Bluetooth®-højttalere og hovedtelefoner

Software: OS

Android™ 10 download er nu tilgængelig

Fortroligheds-indstillinger er gjort nemmere, svar skrives hurtigere, og forbedringer hele vejen rundt gør, at det føles mere naturligt at bruge din telefon. Android 10 leveres med masser af nye funktioner, der hjælper dig med at få det bedste ud af din Nokia-smartphone.

  • Mørkt tema
  • Intelligente svar
Android One
Android One
Android One

Nokia 9 PureView

Vinder: Good Design® Award 2019

Tildelt af Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design, modtog Nokia 9 PureView en Good Design Award i 2019 i kategorien Elektronik for sit avancerede design, pålidelighed, innovative funktioner og sikre Android-oplevelse.

Se Good Design-profilen

Nokia 9 PureView

Udforsk enhver detalje

DKK 4990

Priser kan variere fra forhandler til forhandler og afhængigt af produktspecifikationer, såsom mængden af hukommelse. Som Amazon Associate tjener HMD Global på kvalificerende køb.
Komplette specifikationer
Komplette specifikationer
Komplette specifikationer

Tilmeld mig

Vær blandt de første, der hører om det sidste nye fra os.

Leder du stadig?

Find den perfekte telefon til dig

Se alle telefoner

Android, Google og andre relaterede mærker er varemærker tilhørende Google LLC. Adobe Photoshop Lightroom er enten et registreret varemærke eller et varemærke tilhørende Adobe i USA og/eller andre lande. Qualcomm og Snapdragon er varemærker tilhørende Qualcomm Incorporated, registreret i USA og andre lande. aptX er et varemærke tilhørende Qualcomm Technologies International, Ltd., registreret i USA og andre lande. USB Type-C™ og USB-C™ er varemærker tilhørende USB Implementers Forum.

1Kamerasystemet består af to farvesensorer, der arbejder parallelt med tre ultrafølsomme monokromatiske sensorer. Hver monokromatisk sensor kan indfange omkring 2,9 gange mere lys end en typisk farvesensor i en smartphone. Smartphone-kamerasensor refererer til en enkelt farvesensor (12 MP, 1,25 µm, F/1,8).

2 Forudinstalleret systemsoftware og apps bruger en væsentlig del af hukommelsen

3Gratis fotoopbevaring i høj kvalitet kræver en Google-konto og en internetforbindelse. Gælder ikke for filer i RAW/DNG-format.

4Google Assistent er tilgængelig på udvalgte markeder og sprog. I områder, hvor Google Assistent ikke er tilgængelig, erstattes den af Google Search. Tjek tilgængeligheden på https://support.google.com/assistant.

5Batteriet har et begrænset antal opladninger, og kapaciteten mindskes med tiden. Det kan forekomme, at batteriet skal udskiftes.

6Kampagnen for udvidet garanti giver yderligere 1 år under producentens begrænsede garanti til enhver kunde, der har købt en Nokia 9 PureView, Nokia 7.2, Nokia 6.2, Nokia 4.2, Nokia 3.2, Nokia 2.2 Nokia 1 Plus, Nokia 2720 Flip eller Nokia 800 Tough fra Nokias onlinemobilbutik mellem den 19.09.2019 og den 31.12.2019 og er bosiddende i Belgien, Danmark, Finland, Holland, Irland, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland, Frankrig eller Østrig. Kampagnen gælder så længe lager haves. Kampagnen for udvidet garanti giver yderligere 1 år, der føjes til de 2 års standard for producentens begrænsede garanti, som starter på leveringsdatoen for telefonen. Kunden skal være 18 år eller ældre og acceptere kampagnereglerne for at deltage. Anvendelse af tjenesten kan kræve et gyldigt købsbevis, såsom ordrebekræftelsen fra Nokias onlinebutik, som viser datoen for købet af den kvalificerede Nokia-smartphone. De fulde vilkår og betingelser kan findes her. Dine personlige oplysninger vil blive brugt i henhold til HMD Global privatlivspolitik. HMD har ret til at trække tilbuddet tilbage når som helst.

7Hvis enheden er leveret med Android Oreo / Android 9 Pie, kan der opgraderes til Android 10. Bemærk, at dette kan opbruge ekstra mobildata.