‌‌

Skudt og redigeret med en Nokia 9 PureView

Nokia 9 PureView

Udforsk enhver detalje

Køb nu

Skudt og redigeret med en Nokia 9 PureView

Design og ydeevne

Fortræffelighed

Kunst er en proces, hvor du fjerner alt det, du ikke ønsker, indtil du har noget rent, men kraftfuldt, tilbage. Udforsk lagene i Nokia 9 PureView her.

Skærm og lyd

En nydelse for sanserne

Skærm og lyd
En nydelse for sanserne

Den visningsoplevelse, dine billeder fortjener: Nokia 9 PureView har en 5,99" kant til kant pOLED QHD-skærm med 2K-opløsning. Med PureDisplay-teknologi får du en nøjagtig farvegengivelse og forbedret læsbarhed i sollys.

  • Med understøttelse af HDR10 kan du nyde det nyeste indhold i flere detaljer, højere kontrast og bedre farver
  • Optag video i 4K HDR med rumlig lydoptagelse, der giver et ekstra lag af fordybelse
  • Med Qualcomm® aptX™ for høj lydkvalitet på Bluetooth®-højttalere og hovedtelefoner

Software: OS

Android™ 9 Pie

Nokia 9 PureView har Android 9 Pie og er lige så effektiv, som den er kraftfuld. Android 9 Pie benytter AI til at forstå dine præferencer og skræddersyr en brugeroplevelse, der bare bliver bedre med tiden.

  • Holder længere fra opladning til opladning med et selvjusterende batteri.
  • App Actions hjælper dig med at gøre det, du vil, med genveje, der er baseret på dine rutiner.
  • Med Slices er du ét tryk væk fra anbefalede apps, når du har mest brug for dem.
Android One
Android One
Android One

Nokia 9 PureView

Udforsk enhver detalje

DKK 4990

Den viste pris gælder for køb direkte i Nokia Mobile Shop. Prisen kan være anderledes ved køb hos andre forhandlere, og den kan variere afhængigt af hukommelse, farve og andre variabler.

Komplette specifikationer
Komplette specifikationer
Komplette specifikationer

Android, Google og andre relaterede mærker er varemærker tilhørende Google LLC. Adobe Photoshop Lightroom er enten et registreret varemærke eller et varemærke tilhørende Adobe i USA og/eller andre lande. Qualcomm og Snapdragon er varemærker tilhørende Qualcomm Incorporated, registreret i USA og andre lande. aptX er et varemærke tilhørende Qualcomm Technologies International, Ltd., registreret i USA og andre lande. USB Type-C™ og USB-C™ er varemærker tilhørende USB Implementers Forum.

1Kamerasystemet består af to farvesensorer, der arbejder parallelt med tre ultrafølsomme monokromatiske sensorer. Hver monokromatisk sensor kan indfange omkring 2,9 gange mere lys end en typisk farvesensor i en smartphone. Smartphone-kamerasensor refererer til en enkelt farvesensor (12 MP, 1,25 µm, F/1,8).

2 Forudinstalleret systemsoftware og apps bruger en væsentlig del af hukommelsen

3Gratis fotoopbevaring i høj kvalitet kræver en Google-konto og en internetforbindelse. Gælder ikke for filer i RAW/DNG-format.

4Google Assistent er tilgængelig på udvalgte markeder og sprog. I områder, hvor Google Assistent ikke er tilgængelig, erstattes den af Google Search. Tjek tilgængeligheden på https://support.google.com/assistant.

5Batteriet har et begrænset antal opladninger, og kapaciteten mindskes med tiden. Det kan forekomme, at batteriet skal udskiftes.

6Tilbuddet gælder for alle kunder, der har købt en Nokia 9 PureView fra Nokias online mobilbutik mellem 24.02.2019 og 30.04.2019, og er bosiddende i Belgien, Danmark, Finland, Frankrig, Holland, Irland, Italien, Luxembourg, Poland, Portugal, Spanien, Sverige, Tyskland eller Østrig. Tilbuddet gælder, så længe lager haves. Dækningsperioden for skærmudskiftning er kun gældende i halvfems (90) dage efter telefonens leveringsdato. Kunden skal være mindst 18 år gammel og acceptere reglerne for tilbuddet for at kunne deltage. For at gøre krav på tjenesten kan der stilles krav om et gyldigt købsbevis, f.eks. en ordrebekræftelse fra Nokias onlinebutik eller en kvittering eller faktura fra en autoriseret Nokia-forhandler, som viser datoen for købet af den kvalificerede Nokia-telefon. Du kan finde en vejledning til, hvordan du kan indløse den gratis skærmudskiftning, samt alle vilkår og betingelser her. Dine persondata behandles i overensstemmelse med HMD Globals politik om beskyttelse af personlige oplysninger. HMD har ret til at trække tilbuddet tilbage til enhver tid.