Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Plant Error Hexagon Quad camera Speaker Battery Design Play

Nokia G20

Smartphones
Nokia G20

Optag video på din egen måde med rumlig lydoptagelse og et 3 dages batteri¹.

1.299,00 kr.
Farve
Valgmuligheder
4 GB RAM , 64 GB Intern lagerplads , Dual SIM
På lager, klar til afsendelse

Plant 20 træer med denne enhed

Spar penge, og giv tilbage til planeten med denne enhed. Plant dobbelt så mange træer med Ecologi under Black Friday. Få mere at vide

Nokia G20

Grib livet, lev det fuldt ud, og del det med dem, der betyder mest. Nokia G20 gør det sidste lettere. Med sit 48 MP quad-kamera, kraftfulde AI-billeddannelse og OZO-lyd har det aldrig været nemmere at optage alt, hvad du ser og hører. Det hele drives af et batteri, der holder i op til 3 dage mellem opladninger¹. Vi har også øget sikkerheden vha. oplåsning med ansigtsgenkendelse og fingeraftryk og to års softwareopdateringer af den nyeste Android-software. Alt i alt er dette en telefon, du kan stole på, vil holde alt dit gode arbejde sikkert.

Komplette specifikationer

48 MP bagkamera

Optag i widescreen eller makro for at indfange verden, som kun du ser den.

Rumlig surround sound

Optag rumlig lyd, og tilføj en ny dimension til dine videoer.

3 dages batterilevetid¹

Hold dig kørende i op til 3 dage uden opladning takket være det AI-assisterede batteri.

Raffineret nordisk design

Elegance og funktionalitet kombineres i dette lette, slanke design.

Optag det, der betyder mest

Se nu

48 MP quad-kamera

Et kreativt studie, du kan have med i lommen

Nokia G20 tager billeder med 48 MP-klarhed i smuk widescreen eller i detaljeret makro. Desuden kan du optage videoer med rumlig surround sound og bruge værktøjer i studiekvalitet til at gøre alle dine historier endnu mere personlige.

Sikkerhedsopdateringer

Sikkerhed, der bliver mere og mere sikker

Med 3 års sikkerhedsopdateringer hver måned er dine filer, videoer, fotos og data altid i sikre hænder.

Android™ 11

Ladet med den nyeste software

Vil du holde styr på, hvem der sagde hvad hvornår? Med Android 11 kan du se, besvare og kontrollere dine samtaler på tværs af flere besked-apps fra ét sted. Og med to års softwareopdateringer har du altid de nyeste funktioner. Det er som at få morgendagens telefon i dag.

AI-assisteret 3 dages batteri

Vores længste batterilevetid. Nogensinde.

Dit liv stopper ikke for nogen andre, så du har brug for en telefon, der gør dig i stand til at blive ved med at gøre de ting, der skal gøres. Derfor kan vores batteri med den hidtil længste levetid holde i op til 3 dage mellem opladninger¹.

Rent nordisk design

Smuk at se på. Fantastisk at bruge.

Raffineret nordisk design og enkel, elegant funktionalitet med den nyeste teknologi svøbt i et let, slankt, robust kabinet. Et kabinet, der fås i to unikke nordisk inspirerede farver, Night og Glacier.

Forbedret 6,5” skærm

Se alting mere klart. Døgnet rundt.

En stor skærm er et must, når du tjekker dokumenter, foretager ændringer i sidste øjeblik eller redigerer, mens du er på farten. Nokia G20 og dens store skærm leveres med en lysstyrkeforbedring, så selv i skarpt dagslys går du aldrig glip af noget. Præcis som du kan lide at leve dit liv.

Sikker adgang

Lås op med en berøring. Eller et blik.

Med vores fingeraftrykssensor på siden og ansigtsgenkendelse er det kun dit ansigt og fingeraftryk, der har adgang til din telefon. Ja, det handler virkelig kun om dig.

love it, trust it, keep it

I Finland er vores tilgang til livet og lykken simpel – hold fast i de ting, du elsker og har tillid til. Når vi anvender denne filosofi i designet af en telefon, er resultatet tydeligt: En hverdagspartner, du kan stole på, og som vil modstå tidens tand. Det nyeste udvalg af Nokia-telefoner er ingen undtagelse. Med deres innovative funktioner, holdbare konstruktion og løbende software- og sikkerhedsopdateringer vil de følge dig i gennem mange, mange morgendage.

Forøg sikkerheden med ExpressVPN

Uanset om du bruger wi-fi eller mobildata, får du et ekstra sikkerhedslag på internetforbindelsen med ExpressVPN, der beskytter dine data mod nysgerrige øjne. Få en 30-dages gratis prøveperiode på ExpressVPN på udvalgte Nokia-telefoner. Der er ingen binding eller behov for angivelse af en betalingsmetode – du er oppe og køre på under et minut.

Få flere oplysninger
Nokia smartphones setting up ExpressVPN
Nokia smartphones setting up ExpressVPN

Alt det, du vil høre og meget mere

Alle de sange og podcasts, du kender og elsker – og millioner, du kan gå på opdagelse i. Nokia-smartphones leveres nu forudinstalleret med Spotify, verdens mest populære lydstreamingtjeneste. Så er du kun et par tryk fra de bedste sange fra de største kunstnere i verden. Klar til afspilning hver uge på Spotify.

Få flere oplysninger
Nokia smartphones browsing the Spotify app
Nokia smartphones browsing the Spotify app

Gå ikke glip af noget. Tilmeld dig, og vær først til at få nyheder og tilbud fra Nokia-telefoner.

HMD Global Oy har en eksklusiv licens til Nokias brand for telefoner og tablets. Nokia er et registreret varemærke tilhørende Nokia Corporation. Android, Google og andre relaterede mærker er varemærker tilhørende Google LLC. Udvalget kan variere. Se dit lokale udvalg. Alle de angivne specifikationer, funktioner og andre produktoplysninger kan ændres uden varsel. Billeder er udelukkende til illustrationsformål.

1Den tredages batteritest blev udført ved hjælp af en brugstest fra det virkelige liv af HMD Global. Testen omfattede aktiv brug af en enhed i fem timer om dagen med et nyt batteri. Anvendelse omfattede f.eks. spil, videostreaming, opkald, afsendelse af sms’er, internetsurfing og brug af apps (f.eks. sociale medier, nyheder, navigation og musik). Testen blev udført med normale enhedsindstillinger i et oplyst indendørs miljø. Enheden blev efterladt i standbytilstand natten over.