Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Longevity Video call Design HD Tablet

Nokia T21

Gå til hovedindholdet
Nokia T21 tablet
Nokia T21 tablet

Nokia T21

Til hjemmet, kontoret og alt derimellem

Simpelthen bygget til at holde

Nokia T21 vil tjene formålet i de kommende år. Den er bygget til at holde med de slidstærke materialer. Med op til 3 dages batterilevetid¹ kan du bruge den hele weekenden uden at lade op.

Simpelthen sikker

Surf, shop og tjek din bankkonto online i ro og mag. Takket være 3 års månedlige sikkerhedsopdateringer² er dine filer og data i sikre hænder.

Den store skærm med en lang levetid

Nokia T21 er bygget til at holde, hele vejen igennem. Ydersiden er holdbar, og på indersiden vil 2 års OS-opgraderinger² levere de nyeste Android-funktioner.

Nokia T21

Uanset om det er tid til at arbejde, lære eller spille, kan du få det gjort med en tablet, der er en af de bedste i sin prisklasse. Nokia T21 vil være trofast med sin holdbare konstruktion, op til 3 dages batterilevetid¹, 3 års månedlige sikkerhedsopdateringer og 2 Android OS-opgraderinger². Vær kreativ med aktiv pen-understøttelse³, eller tilslut den som en ekstra skærm til din Windows-pc. Tag en pause, og nyd en video med HD-streaming.

Komplette specifikationer

Bygget til at holde

Den er bygget til at holde længere med et robust aluminiumskabinet, der har et 50 % genanvendt plastcover til antennen.

HD-videoopkald

Perfekt til både sociale og arbejdsrelaterede opkald.

Funktioner til produktivitet

Brug den som en ekstra skærm. Kompatibel med aktive penne.³

Udnyt din pause fuldt ud

Nyd en video med HD-streaming og kraftige, klare stereohøjttalere med OZO Playback.

The durable body of the Nokia T21 tablet

Holdbarhed

Udholdende både indvendig og udvendig

Nokia T21 er bygget med holdbarhed i tankerne. Og med 3 års månedlige opdateringer¹ er dette en tablet til det lange løb.

HD video calling on a Nokia T21 tablet

Tilslutningsmuligheder

Skab kontakt til hvem som helst, hvor som helst

HD-videoopkald, taleopkald og SMS – kontakt venner, familie og kolleger fra den samme tablet.

Using an active pen with Nokia T21

Produktivitet

Kreativitet lige ved hånden

Skitsér dine ideer, skriv noter ned, eller tegn dit næste mesterværk med aktiv pen-understøttelse, kompatibel med Wacom WGP- og Wacom Active ES™ 2.0-teknologi³.

Nokia T21 tablet with stereo speakers

Underholdning

Slap af, og bliv underholdt

Når det er tid til en pause, kan du få mest muligt ud af den med en video – billedet vil være i top med HD-streaming. Det lyder ligeså godt, som det ser ud med stereohøjttalere med OZO Playback, der leverer op til 96 decibel i lydstyrke.

Få mere at vide

Kids Space

Google Kids Space er designet til at fremme dit barns nysgerrighed og kreativitet og inspirere det til at udforske sine interesser gennem anbefalede apps, bøger og videoer. Google Kids Space er designet til børn og fungerer sammen med dit barns Google-konto, som forældre kan administrere med Family Link forældrekontrol.

Google Kids Space on a Nokia T21 tablet
Google Kids Space on a Nokia T21 tablet

My Device app

My Device er så meget mere end en app – den er stedet, der er designet til at hjælpe din enhed med at holde længere, samtidig med at du får alle fordelene ved at eje en Nokia-enhed. Du kan tjekke op på din enheds helbred, få adgang til dedikeret 24-timers support og nyde eksklusive tilbud fra vores partnere. Du kan også finde din enheds garanti eller administrere din forsikring med et tryk på en knap.

The My Device app on a Nokia T21 tablet
The My Device app on a Nokia T21 tablet

Gå ikke glip af noget. Tilmeld dig, og vær først til at få nyheder og tilbud fra Nokia-telefoner.

Google og Android er varemærker tilhørende Google LLC.

¹ Den 3-dages batteritest blev udført ved hjælp af en brugstest fra det virkelige liv af HMD Global. Testen omfattede aktiv brug af en enhed i fem timer om dagen med et nyt batteri. Anvendelse omfattede f.eks. spil, videostreaming, opkald, afsendelse af sms’er, internetsurfing og brug af apps (f.eks. sociale medier, nyheder, navigation og musik). Testen blev udført med normale enhedsindstillinger i et oplyst indendørs miljø. Enheden blev efterladt i standbytilstand natten over.
Batteriet er blevet testet af HMD Global, og det bevarer mindst 80 % af sin oprindelige kapacitet efter 800 fulde opladningscyklusser.

² Fra den globale lanceringsdato for Nokia T21.

³ Aktiv pen medfølger ikke. Kompatibel med aktive penne fra tredjeparter ved hjælp af WGP- og AES 2.0-teknologi.