FM-radio

Lyt til FM-radio

Hør dine foretrukne radiostationer på farten.

1. Hvis du vil høre radio, skal du tilslutte et kompatibelt headset til telefonen. Headsettet fungerer som en antenne.1
  2. Når du har tilsluttet headsettet, skal du trykke på FM-radio.
  3. Tryk på power_settings_new for at tænde eller slukke radioen.
thumb_up_alt

Fejlfindingstip: Hvis radioen ikke virker, skal du sikre dig, at headsettet er korrekt tilsluttet.

Gå til den næste eller forrige station

Tryk på skip_previous eller skip_next.

Gem en radiostation

Vil du gerne lytte til en radiostation på et senere tidspunkt? Gem stationen.

Hvis du vil gemme den station, du lytter til, skal du trykke på star_border.

Se listen over gemte stationer

Tryk på keyboard_arrow_down > Favoritliste.

Fjern en station fra favoritter

Tryk på star_border, når du lytter til en station.

thumb_up_alt

Tip: Hvis du vil høre en radiostation via telefonens højttalere, skal du trykke på more_vert Højttaler til. Sørg for, at headsettet er tilsluttet.