Udforsk din nye telefon.

Din telefon

Denne brugervejledning gælder for følgende modeller: TA-1047, TA-1060, TA-1056, TA-1079 og TA-1066.

1. Blitz
  2. Kamera
  3. Headsetstik
  4. Frontkamera
  5. Ørestykke
  6. Lydstyrketaster
  7. Tænd/sluk-/låsetast
  8. Mikrofon
  9. USB-stik
  10. Højttaler Nogle af de tilbehørsprodukter, der nævnes i denne brugervejledning, f.eks. oplader, headset eller datakabel, sælges muligvis separat.

Dele og stik, magnetisme

Tilslut ikke til produkter, som skaber et udgangssignal, da dette kan beskadige enheden. Tilslut ikke lydstikket til en spændingskilde. Vær særligt opmærksom på lydstyrken, hvis du forbinder lydstikket med en ekstern enhed eller et headset, der ikke er godkendt til brug med denne enhed.

Enheden indeholder magnetiske dele. Metalliske materialer kan tiltrækkes af enheden. Placer ikke kreditkort eller andre magnetiske strimmelkort i nærheden af enheden i længere tid, da dette kan beskadige kortene.