Brugervejledninger og manualer

Nokia 1

Brug placeringstjenester

Brug Kort til at finde ud af, hvor du er, og tilknytte din placering på de billeder, du tager. Placeringsoplysninger kan føjes til billeder og videoer, hvis din placering kan fastslås vha. satellitter eller netværksteknologi. Hvis du deler et billede eller en video, som indeholder placeringsoplysninger, kan disse muligvis ses af dem, der kigger på billedet eller videoen. Nogle apps kan bruge dine placeringsoplysninger til at tilbyde dig en bredere vifte af tjenester.

Aktivér placeringstjenester

Din telefon kan vise din placering på kortet ved hjælp af et satellitpositioneringssystem, Wi-Fi- eller netværksbaseret positionering (celle-id).

Placeringsoplysningernes tilgængelighed, nøjagtighed og fuldstændighed afhænger af f.eks. din placering, omgivelserne og tredjepartskilder, og de kan være begrænsede. Placeringsoplysningerne er muligvis ikke tilgængelige i f.eks. bygninger eller under jorden. Du kan få oplysninger om beskyttelse af personlige oplysninger i forbindelse med positioneringsmetoder i HMD Globals politik om beskyttelse af personlige oplysninger, som er tilgængelig på http://www.nokia.com/phones/privacy.

Visse satellitpositioneringssystemer kræver muligvis, at der overføres små mængder data via mobilnetværket. Hvis du vil undgå udgifter til datatrafik, f.eks. når du er på rejse, kan du slå mobildataforbindelsen fra under telefonindstillingerne.

Wi-Fi-positionering forbedrer positionsbestemmelsens nøjagtighed, når der ikke er nogen tilgængelige satellitsignaler, f.eks. når du er indendørs eller står mellem høje bygninger. Hvis du er et sted, hvor der er begrænsninger for brugen af Wi-Fi, kan du slå Wi-Fi fra under telefonindstillingerne.

Tryk på Indstillinger > Sikkerhed og placering, og slå Placering til.

Synes du, dette var nyttigt?

Change language

Choose location
Choose language

Kontakt support

Vejledningsvideoer