Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow right Arrow left Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Delivery Smartphone

Brugervejledning til Nokia 3310 3G

Alle enheder

Nokia 3310 3G

Taster og deleKonfigurer og tænd telefonenOplad telefonenLås eller lås op for tasterne
Ur, kalender og lommeregner

Alarm

Sådan bruger du alarmen til at vågne og ankomme til tiden.

Indstil en alarm

Er der intet ur i nærheden? Brug telefonen som alarm.

  1. Vælg Menu > .
  2. Vælg Tilføj for at tilføje en alarm.
  3. Indstil time og minutter med taltasterne.
  4. Vælg, om alarmen skal gentages, og navngiv alarmen.
  5. Vælg en alarmtone, og vælg snooze-tid.
  6. Vælg Gem.

Hvis du vil tilføje en anden alarm, skal du rulle op til Ny alarm og vælge Tilføj.

Hvis du vil deaktivere en alarm, skal du rulle til alarmen og vælge Slå fra.

Synes du, dette var nyttigt?

Har du stadig brug for hjælp?

Kontakt support

Livechat

Livechat

Vores English chat er åben 24/7. Du kan stadig kontakte vores engelske chatsupport – udfyld dine kontaktoplysninger først!

Send os en e-mail

Beskriv problemet, så kontakter vi dig via e-mail. E-mail support er tilgængeligt på engelsk.

Assistance og hjælp

Reparation eller udskiftning

Har du forsøgt selvhjælpsmulighederne, og telefonen fungerer stadig ikke? Lad os ordne det.

Genbrug

Send os dine uønskede enheder, så vi kan bortskaffe dem på forsvarlig vis.