Opkald, kontakter og beskeder

Kontakter

Tilføj en kontakt

Gem og organiser dine venners telefonnumre.

1. Vælg Menu > > > Tilføj ny kontakt.
  2. Rul op for at tilføje et foto for kontakten.
  3. Rul ned for at skrive navnet og nummeret og for at tilføje andre oplysninger, som du vil inkludere. Du kan også vælge en specifik ringetone for kontakten.
  4. Vælg > Gem kontakt.
Tip: Du kan vælge, hvilken hukommelse du ønsker at bruge til at gemme kontakter. Vælg Indstillinger > > Lagerplads > Foretrukken lager, og vælg Telefon eller Hukommelseskort.
Tip: Du kan gemme et telefonnummer i opkaldsfunktionen ved at skrive nummeret og vælge > Føj til kontakter og enten oprette en ny kontakt eller opdatere en eksisterende.
Tip: Du kan kopiere kontakter mellem din telefon og SIM-kort i Kontaktpersoner ved at vælge > Kopiér kontaktpersoner.

Gem en kontakt fra opkaldsloggen

Du kan gemme en kontakt fra opkaldsloggen.

1. Vælg Menu > .
  2. Markér det nummer, du vil gemme, vælg > Føj til kontakter, og opret en ny kontakt, eller opdater en eksisterende.
  3. Tilføj kontaktens oplysninger, og vælg > Gem kontakt.

Ring til en kontakt, eller send en besked

Du kan ringe eller sende beskeder til en kontakt direkte fra kontaktlisten.

1. Vælg Menu > , og rul til en kontakt.
  2. Åbn kontaktkortet, og vælg, om du vil ringe eller sende en besked.

Opret en kontaktgruppe

Du kan oprette kontaktgrupper og f.eks. bruge dem til at sende en besked til flere personer på én gang.

1. Vælg Menu > > > Grupper.
  2. Vælg en gruppe, og > Tilføj medlem.
  3. Vælg en kontakt, og tryk på . Kontakten føjes til gruppen.